ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
Παράθεση από varitimos84: “HK********AM το ΗΚ λογκα ειναι ΧονγκΚονγκ , το ΑΜ ? ποιας εταιριας? ” Περιμένω κι εγώ κάτι θήκες που παρήγγειλα μέσα Δεκεμβρίου από ebay και μου τα έστειλαν με τέτοιο tracking. Η μεταφορική λέγεται Send From China, έχουν και online tracking - τρομάρα τους...
Περιμένω κάτι ψιλολόγια (θήκες, tempered glass, κτλ) από έναν τύπο στο ebay. Μου τα έστειλε στις 16/12 και το tracking είναι της μορφής HK********AM. Έχουν φύγει απ΄ ό,τι διαπίστωσα με μία εταιρία που λέγεται Send From China (SFC). Την ξέρει κανείς; Θα μου έρθουν άραγε αυτά που παρήγγειλα πριν... το Πάσχα;
Πάντως το GearBest στο invoice που βλέπω στην σελίδα της παραγγελίας που ανέφερα σε προηγούμενο post, αναγράφει τιμή 20$ (+2.55$ έξοδα αποστολής), ενώ το πήρα €37.12 (+€2.31 έξοδα αποστολής). Δεν τους ζήτησα να γράψουν μειωμένη τιμή.
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579
@tasos17 παρήγγειλα αυτό το Mini M8S II, αλλά δεν το παρέλαβα ακόμη. Είχα διαβάσει το review του εδώ στο δικό μας forum, καθώς και κριτικές σε άλλα σχετικά fora και το τσίμπησα. Το έχουν αγοράσει πολλοί και γι' αυτό έχει αρκετά καλή υποστήριξη, κυρίως από χρήστες και πολλά προβληματάκια που είχε αρχικά έχουν διορθωθεί σε custom roms. Έχω ήδη προμηθευτεί το Rii i8+ και περιμένω το πακέτο. Πρέπει να είναι ακόμη Αθήνα, μάλλον μέσα στην εβδομάδα θα σκάσει μύτη στην Ρόδο. Περισσότερα όταν το δουλέψω.…
forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/28974/ TV-box από GearBest, αξίας ~40€ Μάλλον το γλυτώσαμε το τελωνείο! Να δούμε τώρα πότε θα το πάρω στα χέρια μου.
Παράθεση από alex92NA: “Παράθεση από vsk: “Μάλλον εννοούν ότι το πήρε "άλλος" το πακέτο σου... ” Λες να παίχτηκε τίποτα τέτοιο ; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μπα, πλάκα σου έκανα. Κάτι άλλο θα παίχτηκε. Αν δεις εδώ αναγράφονται όλοι οι διεθνείς κωδικοί tracking από την Παγκόσμια Ταχυδρομική Ένωση (UPU) και το other (κωδικός 999) μπορεί να σημαίνει οτιδήποτε εκτός των προβλεπόμενων κωδικών. Έχει κανείς άλλος εμπειρία να μας πει;
Παράθεση από alex92NA: “ Καμιά ιδέα τι είναι το άλλος λόγος ? Και στο τρακερ από ελτα τα ίδια λέει.... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μάλλον εννοούν ότι το πήρε "άλλος" το πακέτο σου...
Μου λέτε για Κίνα, αλλά εγώ ακόμα περιμένω να μου φέρουν το ασφαλιστήριο του αυτοκινήτου μου από Αθήνα. Η ασφαλιστική το έστειλε 3/1 και εν τω μεταξύ έχει λήξει το προηγούμενο από τις 18/1. Τα ΕΛΤΑ πρέπει να έχουν μεγάλο θέμα το τελευταίο τουλάχιστον δίμηνο, ακόμα και σε αποστολές εσωτερικού.
@makis1024, μα γιατί να μην τους ξεκουράσουμε τους ανθρώπους; Όπως και να το κάνουμε, άλλο είναι να προσπαθείς να συνεννοηθείς από το τηλέφωνο κι άλλο να πηγαίνεις και να τους τα λες από κοντά...
Γεια σας! Μία ερώτηση: οι εκτελωνισμοί γίνονται για όλη την Ελλάδα μόνο Αθήνα και Θεσσαλονίκη; Δεν μπορώ π.χ. να ζητήσω να εκτελωνιστεί ένα δέμα μου - αν τελικά πάει για... κουστούμι - εδώ στην Ρόδο;
@gvoi, καλά το φαντάστηκα τότε! Και κάτι που μου έκανε εντύπωση: έχουν επισυνάψει στην σελίδα της παραγγελίας μία θολή φωτογραφία με το πακετάκι. Την ίδια βάζουν σε όλους ή όντως φωτογραφίζουν όλα τα πακέτα που στέλνουν;