Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Γεια σας! Στις 3/1 παρήγγειλα ένα Android TV box από το Gearbest (Κίνα) με αποστολή μέσω PostNL. Όταν έκανα την παραγγελία έλεγε "Dispatch: Ships between Jan 4 - Jan 5" και μάλιστα είχα επιλέξει και Dispatch faster, αν και αυτό δεν κατάλαβα πως λειτουργεί. Από τις 4/1 και μέχρι σήμερα η ένδειξη στο tracking είναι "The item is pre-advised, GREECE", δηλαδή ακόμα φαίνεται ότι δεν το έχουν στείλει, αν καταλαβαίνω καλά. Ερώτηση: όντως δεν το έχουν στείλει ή το tracking "κοιμάται"; Αν "κοιμάται", μετά…
-
+1 (η τρίτη ψήφος) vaskoul Είμαστε στις 3676 ψήφους!
-
Καλή χρονιά με υγεία! Σκέφτομαι να αγοράσω το Mini M8S II 4K Smart TV Box Amlogic S905X Quad Core Processor - 2GB+16GB EU PLUG από το Gearbest με αποστολή από Κίνα στα €40,33. Εσείς που έχετε εμπειρία από τελωνεία, πιστεύετε ότι θα μου το τσακώσουν και θα το πληρώσω χρυσό; Στην ευρωπαϊκή αποθήκη του Gearbest υπάρχει μόνο το μοντέλο 2GB+8GB με UK plug και με έξτρα μεταφορικά (τελική τιμή ~€50). Αν τελικά το παραγγείλω από Κίνα αξίζει να πληρώσω επιπλέον €2,31 για Registered Air Mail;
-
Καλή χρονιά! Δεύτερη ψήφος (1744) σήμερα ... vaskoul
-
+1 vaskoul
-
Όπως το περιμέναμε ίσως, σε ερώτηση μου για παροχή τεχνικής υποστήριξης σε συσκευές αγορασμένες εκτός δικτύου InfoQuest, μου απάντησαν: ...Σε συνέχεια της επικοινωνίας σας, όπως ανακοινώθηκε την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου, ξεκινάμε συνεργασία με τη ΧΙΑΟΜΙ, παρέχοντας 2 χρόνια εγγύηση και υποστήριξη στα προϊόντα που εμπορευόμαστε, στα οποία διασφαλίζουμε ότι διαθέτουν την επίσημη ελληνική ROM (άρα αναβαθμίζονται σωστά) και πληρούν τις προδιαγραφές που απαιτείται. Για προϊόντα που δεν έχουν διατεθεί από…
-
+1 like κι από μένα!