Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 75.

• Καλησπέρα σε όλους. Εχω απο ένα φίλο ενα RN4 στο οποίο προσπαθώ να βάλω oficial κινέζικη με τον οδηγό που ειδα στήν αρχή με η χωρίς κλειδωμένο το bootloader. Δοκίμασα σε windows 7 32bit δεν μπορούσα να εγκαταστήσω καν τους drivers. Δοκίμασα σε windows 10 64bit εφτασα στο flash tool αλλά η γραμή έμεινε κόκκινη για κάποιο διάστημα και μετά έβγαλε ERROR. Τι κάνω λάθος ρε παιδιά. Βοήθεια!!!!!

• Καλησπέρα σε όλους. Υπέρ ευχαριστημένος κάτοχος του Redmi Note 2 prime εδώ και ένα χρόνο λέω να κάνω μια αναβάθμιση αν είναι αναβάθμιση σε ένα από τα πιο πάνω. Ακούω γνώμες. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μια ερώτηση βρε παιδιά. Βλέπω που αναφέρετε συνέχεια για φορτισμένο κινητό πρι την αναβάθμιση και καταλαβαίνω γιατί. Πειράζει εάν το έχουμε συνδεδεμένο με φορτιστή κατά την διάρκεια της αναβάθμισης; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από tasefr: “Καλημέρα συνφορουμητες. Έχω στο κινητό μου την 6.6.30 miui8. Δεν ξέρω αν είναι bug ή εάν είναι κάτι στις ρυθμίσεις. Όταν χρησιμοποιώ ακουστικά μετά την αφαίρεση τους εξακολουθεί να εμφανίζει επάνω δεξιά το εικονίδιο όπως τι στιγμιότυπο και δεν ακούω τους άλλους. Μετά την επανεκκίνηση όλα καλά. Καμία γνώμη; Επαναφέρω γιατί έκανα καθαρή εγκατάσταση και πάλι μου εμφανίζει το εικονίδιο των ακουστικών επάνω δεξιά παρόλο που βγάζω τα ακουστικά. Είναι bug ή ρύθμιση; Καμία γνώμη; Σ…

• Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

tasefr - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μία βασική ερώτηση, είχες περάσει ποτέ fastboot rom στην συσκευή είτε ελληνική είτε κινέζικη ? Να καθαρίσει η συσκευή και να μην έχει κατάλοιπα από παλιά ? Το λέω επειδή έχω περάσει και από αυτήν την ρομ και δεν μου το παρουσίαζε εμένα :/” Αν θυμάμαι καλά πρώτη φορά από τον κινέζικη σε dev γιατί είχα κάνει μια βλακεια. Λες να κάνω μια καθαρή; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα συνφορουμητες. Έχω στο κινητό μου την 6.6.30 miui8. Δεν ξέρω αν είναι bug ή εάν είναι κάτι στις ρυθμίσεις. Όταν χρησιμοποιώ ακουστικά μετά την αφαίρεση τους εξακολουθεί να εμφανίζει επάνω δεξιά το εικονίδιο όπως τι στιγμιότυπο και δεν ακούω τους άλλους. Μετά την επανεκκίνηση όλα καλά. Καμία γνώμη; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα σε όλους. Γνωρίζει κανείς ποια rom mui μπορεί να μπει στο εν λόγο κινητό; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από tasefr: “Μπαίνω στο δίκτυο και συνδεσιμοτητα αλλά εκεί μου εμφανίζει μόνο αυτό που είμαι συνδεμενος. Προφανώς θα εννοείς όταν δω την ειδοποίηση; Ναι, αλλιώς δεν το βλέπεις το δύκτιο. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Σε ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk”

• Μπαίνω στο δίκτυο και συνδεσιμοτητα αλλά εκεί μου εμφανίζει μόνο αυτό που είμαι συνδεμενος. Προφανώς θα εννοείς όταν δω την ειδοποίηση; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Επειδή έχω μόνιμα το WiFi ανοιχτό για συγχρονισμό mail, έχω το εξής πρόβλημα. Όταν είμαι έξω από το σπίτι ή το γραφείο μου πετάγεται συνέχεια ολοσελιδη ειδοποίηση για ΟΤΕ wifi fon. Ξέρει κανείς αν είναι διαφήμιση από εφαρμογή ή ειδοποίηση φυσιολογική και πώς μπορώ να την απενεργοποιησω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Σιγά μη πάρω Samsung. XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλή μας επιτυχία Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλή τύχη και καλό μήνα. Να έχουμε να περιμένουμε και κάτι.!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από KPetros: “Παράθεση από tasefr: “Έχω μια απορία. Τι γίνεται αν θες να ξεκολλήσεις θήκες τύπου tempered glass όπως Nillkin H9. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή είναι όπως οι ζελατίνες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Την ανασηκωνεις απο μια γωνια και μετα σιγα σιγα πας προς πανω , απλα με λιγη προσοχη να μην την λυγισεις και γινει θρυψαλα Επισης η εφαρμογη ειναι και πολυ ευκολη , επειδη ειναι σκληρο γυαλι δεν σε απασχολει μηπως παγιδευτει αερας-μονο σκνοη- . (Ουσ…

• Έχω μια απορία. Τι γίνεται αν θες να ξεκολλήσεις θήκες τύπου tempered glass όπως Nillkin H9. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα; ή είναι όπως οι ζελατίνες; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Χαιρε Ceaser. Ντούλεψε ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!!!

• Λάθος σε εγκατάσταση;;;;;

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους. Δεν ξερω αν εχω κάνει βλακεία. Ακολούθησα τις οδηγίες στο βιντεο του Caesar για καθαρή εγκατάσταση. Έκανα όμως λάθος και μετα το καθαρισμα δεν έκανα back ,install αλλά έκανα reboot. Το κινητό εδώ και μιση ώρα δεν ξεκινάει. Εχει κολήσει στο λογοτυπο ΜΙ. SOS παιδιά τι κάνω ;; Ξέχασα να αναφέρω το κινητό είναι Redmi note 2 prime.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Λοιπόν, προσπαθώντας να "αναπαράγω" το πρόβλημά σου, βρήκα ένα στικάκι με LED φωτάκι και με σύστημα αρχείων FAT32. Αν και το αναγνώρισε αμέσως, και στο TWRP και απο το File Manager της Miui, παρατήρησα, ότι στο File Manager, ενώ φαίνεται στα "γενικά" όπως δείχνει το screenshot από κάτω: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7814/ Όταν πας να επιλέξεις αποθηκευτικό χώρο ...ΔΕΝ το έχει εκεί μέσα: forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7815/ Άρα πρέπει κάποιος να μπει…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Φίλε caeser η αναφορά μου στα λαμπάκια είναι απλά για να εντοπίσω εάν είναι θέμα τροφοδοσίας και άρα hardware ή καλωδιου. Γιατί στην περίπτωση που τι στικ έχει λεντ εάν δεν ανάβει είναι νεκρό. Μήπως είναι θέμα Rom;; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι, καταλαβαίνω τι λες για τα ledάκια. Όσο για τη ρομ, έαν ήταν θέμα rom θα έκανες "εξαιρέσεις"... σε μένα ή σε άλλους χρήστες και θα μας άφηνε να διαβάσουμε stickάκια, ενώ εσένα …