Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-75 από 75.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxovios: “Μήπως δεν είναι φορμαρισμένα σε fat32, αλλά ntfs τα στικάκια σου;” Και με τα δυο φορματ δοκίμασα. Και όσο για τον φίλο GR_Macedon που προτείνει τον ES explorer τον είχα ήδη επάνω. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxovios: “Μήπως δεν είναι φορμαρισμένα σε fat32, αλλά ntfs τα στικάκια σου;” Και με τα δυο φορματ δοκίμασα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Κατά αρχάς θέλω να σε ευχαριστήσω για τον χρόνο που αφιερωσες για μένα. Λοιπόν νεότερα από αυτό που μου πρότεινες. Από το recovery βλέπω την επιλογή OTG η οποία όμως είναι 0ΜΒ. Επίσης αυτό που παρατήρησα είναι ότι δεν ανάβει το led σε κανένα από τα στικακια που δοκίμασα. Όπως επίσης και σε ένα εξωτερικό blue tooth. Άρα οδηγούμε στο συμπέρασμα ότι είναι θέμα τροφοδοσίας και ίσως καλωδίων. Θα το ψάξω λίγο ακόμα έτσι από πείσμα και θα ενημερώσω. ” Τι ledα…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “-Φόρα το καλώδιο OTG -Πήγαινε στο εικονίδιο Αναβάθμιση, πάτα τις τρεις τελίτσες πάνω δεξιά και επέλεξε "επανεκκινηση στη recovery" Όταν τελειώσει θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν αυτή απο κάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7802/ Απλά σύρε το στρογγυλό διακοπτάκι προς τα δεξια (εκεί που λεει "swipe to Allow Modification") για να προσπεράσεις αυτή την οθόνη. Μετά θα σε βγάλει σε μια οθόνη σαν και αυτή απο κάτω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/7803/ Πάντα φοράμε το OT…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Developer ” Αυτό φαίνεται απο τον αριθμό που μου έδωσες... Το εάν είναι όμως ελληνική, ευρωπαική η κινέζικη δεν φαίνεται και αυτό είναι που σε ρώτησα... ” Την κατέβασα απο το φόρουμ γιατί η μαμά δεν δούλευε καλά. Άρα μάλλον είναι Ελληνική; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ναι.. όμως έτσι δεν μπορώ να σε βοηθήσω...sorry... Αν θέλεις πήγαινε στο Ρυθμίσεις-->Σχετικά με το τηλέφωνο κάνε…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση: “Αυτό φαίνεται απο τον αριθμό που μου έδωσες... Το εάν είναι όμως ελληνική, ευρωπαική η κινέζικη δεν φαίνεται και αυτό είναι που σε ρώτησα...” Από που μπορώ να δω τι έχω; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Developer ” Αυτό φαίνεται απο τον αριθμό που μου έδωσες... Το εάν είναι όμως ελληνική, ευρωπαική η κινέζικη δεν φαίνεται και αυτό είναι που σε ρώτησα...” Την κατέβασα απο το φόρουμ γιατί η μαμά δεν δούλευε καλά. Άρα μάλλον είναι Ελληνική; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “ 5.9.27 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Οκαυ... 5.9.27...αλλά ΤΙ 5.9.27? Ελληνική, ευρωπαική, κινέζικη? Σε ρωτάω επειδή εάν φοράς GTV-5.9.27 Developer (δηλαδή ελληνική) θα έχεις TWRP recovery και θα μπορέσω να σου πω πως να μπεις να τι να κοιτάξεις να δεις εαν διαβάζει το OTG... Αν φοράς όμως άλλη ρομ, και άρα Mi-Recovery... δεν υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να τσεκάρω απο εδώ...” Developer Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρη…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Έχω δοκιμάσει δυο στικακια τα οποία το πσ τα βλέπει κανονικά. Recovery? Πως και από που; καθότι ψιλοασχετος ” Τι ρομ φοράει το κινητό? Υ.Γ. άστο αυτό με το recovery” 5.9.27 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από tasefr: “Καλησπερα σε όλους. Είμαι κάτοχος το Redmi Note 2 Prime το οποίο απ' ότι έχω δει υποστηρίζει OTG. Το προβλημα είναι ότι έχω δοκιμάσει και μάλιστα με δύο διαφορετικά καλώδια και τίποτα. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω πριν? Drivers ή κάτι άλλο? θα εκτιμούσα την βοήθειά σας. Δεν βγάζει μύνημα λάθους και τίποτα άλλο. Απλά δεν το βλέπει. Ευχαριστώ εκ των προτέρω ” Κανονικά δεν χρειάζεται τίποτα... Το βάζεις και το βλέπει... έτσι απλά! Κάτι θα φταίει ... ίσως…
-
Καλησπερα σε όλους. Είμαι κάτοχος το Redmi Note 2 Prime το οποίο απ' ότι έχω δει υποστηρίζει OTG. Το προβλημα είναι ότι έχω δοκιμάσει και μάλιστα με δύο διαφορετικά καλώδια και τίποτα. Είναι κάτι που πρέπει να κάνω πριν? Drivers ή κάτι άλλο? θα εκτιμούσα την βοήθειά σας. Δεν βγάζει μύνημα λάθους και τίποτα άλλο. Απλά δεν το βλέπει. Ευχαριστώ εκ των προτέρω
-
Ευχαριστώ πολύ. Αν είναι η αναβάθμιση να το κάνει καλύτερο εντάξει. Εξάλλου γιαυτό δεν βγαίνουν οι αναβαθμίσεις; απλά δεν ξέρω αν αυτή η αναβάθμιση είναι ελληνική ή κινέζικη ή εάν είναι δοκιμασμένη ή επίσημη stable ή developer. Πως το κινητό μου την βρήκε; κλπ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα σε ολους. Μια ερώτηση απο εμένα τον άσχετο.Αγόρασα την προηγούμενη εβδομάδα το Redmi Note 2 Prime το οποίο είχε θέμα με τις κλήσεις και τα σμσ. Αναγκάστικα έτσι να μπώ στον κόσμο των Rom. Από το φόρουμ σας (και να είστε καλά) κατέβασα την MIUI 5.9.11 και όλα καλά. Σήμερα το κινητό μου έδωσε ειδοποιηση για διαθέσιμη MIUI 5.9.18 την χαρακτιρίζει και εβδομαδιαία. Τι κάνω ρε παιδιά; Την κάνω ή οχι: φοβάμαι μην έχω πάλι πρόβλημα ή μήπως είναι κινέζικη. Πώς δουλεύει όλο αυτό; Με το πρηγούμενο…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Καλωσορίζουμε τον/ην tasefr, <br /><br /> στην κοινότητά μας, και του/ης ευχόμαστε μία ευχάριστη και δημιουργική παραμονή. <br /> Ημερομηνία: Σεπ 15th 2015, 1:51pm <br /> Προφίλ: @tasefr <br /><br /> Από την ομάδα διαχείρισης.” Ευχαριστώ πολύ. Καλως σας βρήκα. Με σώσατε με την rom για το Xiaomi redmi note 2 το οποίο πήρα από vickmall και δεν δούλευε. Σας ευχαριστώ πολύ:thumbup: Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk