Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
Φωτιά και λαύρα...! Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone
-
Κυρίες και κύριοι, μετά από αρκετές ώρες προσπαθειών (και αρκετών Note 3 και PC reboots), έχω πλέον και εγώ την πολυπόθητη 7.2.5.0...! Προς όποιον ενδιαφέρεται, το πρόβλημα βρισκόταν στον driver (μάλλον είχα κάποιον παλιό...), αλλά με πολύ προσπάθεια όλα πήγαν κατ'ευχήν... Σας ευχαριστώ και πάλι, για την άμεση ανταπόκριση.
-
Κατ'αρχήν σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου, για την άμεση ανταπόκριση. Πρέπει να την κάνω επειγόντως και θα επαναλάβω το αληθές, σε κανένα 3ώρο!!! (Ευχαριστώ και πάλι)
-
Παράθεση από lallasgr: “Για βάλε και μια φωτο μέσα από τον φάκελο kenzo ” Είναι στο C:/Kenzo χωρίς κενά και "φοράω" την καταΡΟΜένη 7.1.99.99 [λέγε με Gearbest]
-
Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τους οδηγούς σας ...! Όμως τίίίίί συμβαίνει με μένα; (Αν μπορεί κάποιος να απαντήσει άμεσα, γιατί έχω το φαϊ στο φούρνο--> το κινητό στο usb!!!)