Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-6 από 6.

• Παράθεση από Talliron: “Εγώ πήρα το note 4 με 32 giga. Με 5.5 ίντσες, τελικά, είναι πολύ εύχρηστο. Παζάρευα με το 4χ και η διαφορά ήταν μόνο 5€. Καθόλου δεν το μετάνιωσα. Πολύ καλό. Το προτείνω. Antutu μου έβγαλε 500 μόλις μονάδες χαμηλότερα από kimovil. Εξαιρετικό κατά την γνώμη μου. ” Το πηρες απο το ιντερνετ απο ελληνικο μαγαζι? Μετα εβαλες αλλη ρομ? Αν ναι ποια? Απο που την κατεβασες?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Κάνε την υπέρβαση, πήγαινε στις 5.5" και πάρε αυτό που σου είπα. Θα το καταευχαριστηθείς! ” Αυτην τη στιγμη εχω το hm note 1lte το οποιο μου το εφεραν απο κινα. Για μενα η οθονη 5.5'' παραειναι.. Επισης το συγκεκριμενο μοντελο εχει προβλημα με τα μηνυματα και μου "πεταει" την sim ολη την ωρα. Γι'αυτο και ψαχνω για αλλο τωρα.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Σε τι budget περίπου; ” Μεχρι 150. Δεν αλλαζω κινητο συχνα και γιάυτο θα ηθελα να ειναι μια συσκευη που να αντεχει και για τα βασικα(κλησεις, μηνυματα, φωτο, ιντερνετ) να τρεχει καλα. Στο ιντερνετ βρηκα το mi4(3GB,16GB) και το καινουριο 4χ(3GB,32GB). Aν το mi4 εχει καλυτερη ποιοτητα δεν με ενοχλει που ειναι στα 16GB...

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Στις 5.5 ίντσες, προτείνω το Redmi Note 4 Qualcomm Global Edition Snapdragon 625 3GB/32GB (mido) Η τιμή του στην εγχώρια αγορά είναι γύρω στα 165€ ” και αν θελω οθονη 5''? Ποιο μου προτίνεις?

• Καλησπέρα παιδιά! Ψάχνω κινητό xiaomi για χρήση ίντερνετ κυρίως, αλλά και κάμερας. Επειδή θα φορτώσω εφαρμογές σκέφτομαι μήπως τα 3Gb με βολέψουν καλύτερα. Από 16G και πάνω ειμαι οκ από μνήμα.. για gaming δεν ενδιαφέρομαι. Αρχικά σκέφτηκα το xiaomi mi4 που είναι μοντέλο του 2014 και είναι στην ίδια τιμή περίπου με το καινούριο redmi 4x. Πέρα από την διαφορά στην κάμερα και την ανάλυση οθόνης, υπερτερεί σε κάτι άλλο το χ4? Γιατί όταν είχε βγει ήταν πανάκριβο.. Ζητάω την βοήθεια σας επειδή δε σκαμ…