Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 135.

• RE:

MIKermit - - HowTo/Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από geoanto555: “Έχεις developer και θέλεις να ξεκλειδώσεις... ?? Δεν το κατάλαβα.. Γιατί δεν ξεκλειδώνεις με αυτή?” Έχω την global και απ ότι θυμάμαι χρειάζεται την China dev... Στάλθηκε από το Redmi 3S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Οπότε έτσι μπαίνω σε download mode και μετά ακολουθώ κανονικά την διαδικασία όπως στα άλλα μοντέλα, miflash για china dev και μετά ξεκλείδωμα κλπ... Ευχαριστώ πολύ!!!

• Ναι...με 3s με global 6.9.1

• Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από Dante: “Θα το αφησω να φορτισει και θα δω. ” Αν δεν.... πες μου να σου δώσω ένα αρχείο να το αναγκάσεις να μπει... ” Καλημέρα παιδιά! Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα, δεν μπορώ με τίποτα να μπω σε download mode, είτε μέσω της κλασσικής μεθόδου, από recovery εννοώ, είτε μέσω των εντολών fastboot με πατημένα τα volume buttons... Μετά από τοοοοσα ξεκλειδώματα ειλικρινά δεν ξέρω τι φταίει, αλλά έχει κανείς καμία πρόταση?? Ευχαριστώ

• Η dev αυτή δεν θα σου δημιουργήσει κανένα πρόβλημα... Την είχα για αρκετές μέρες και ήταν μια χαρά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

MIKermit - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Μου έβγαλε χθες ειδοποίηση για νέο firmware. Σε μένα μπήκε απροβλημάτιστα. Οι έχοντας πρόβλημα με την κινέζικη έκδοση, το βάλατε!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15241/ ( 1. Επαναφορά της βελτιστοποίησης ταχύτητα, να ανταποκρίνεται περισσότερο συσκευών 2 νύχτα ρυθμό καρέ βίντεο βελτιώθηκε σημαντικά, Παπανικολάου Caton πάει χωρίς ίχνος 3, βελτιστοποίηση βίντεο μηχανισμό αποθήκευσης εποπτείας, τη βελτίωση του ποσοστού επιτυχίας της ανατροπής)” Εμένα δεν έχει έρ…

• Καταρχήν δεν μπορούσα να περάσω το backup, μετά δεν μπόρεσα ποτέ να συνδεθώ στον Google λογαριασμό μου. Τα κατάφερα μια φορά για μισή ώρα και μετά με τίποτα και φυσικά εφόσον γινόταν αυτό, δεν συγχρόνιζε και έτσι δεν μπορούσα να λάβω email κλπ Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Εμένα πάντως με την 7.2.7 το αποτύπωμα δεν δουλεύει. Είχα περάσει και την τελευταία, αλλά μου είχε παρουσιάσει πολλά προβλήματα. Έγινε καμιά αλλαγή;; Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi 3 Pro New

MIKermit - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Η τελευταία stable και εμένα μου δημιούργησε πολλά προβλήματα και έβαλα την τελευταία dev... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Dim Griv: “ερώτηση, το mod για να μιλάει αγγλικά μπορώ να το κάνω στην δική μου που είναι κινέζικη αλλά προ νοεμβρίου 2015 έκδοση χωρίς κανένα πρόβλημα ?” Δεν έχω ιδέα... Αλλά ο γιατρός έχει την λύση

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά! Δεν έκανα κάτι καινούργιο, απλά ακολούθησα τις οδηγίες φλασαρίσματος νέου firm . Απλώς το αρχείο που βρήκε κ μου έστειλε ο maddoctor είναι αυτό που ταιριάζει με την κάμερα και την έκδοση της εφαρμογής (2.10.2.2_220160429) οπότε και δούλεψε! Δούλεψε και σε δεύτερη κάμερα, οπότε είναι στάνταρ. Τα βήματα είναι απλά: 1) Κατεβάζετε το αρχείο (bisschopst.stackstorage.com/in…=%5B%221861B.01.zip%22%5D) 2) Το κάνετε unzip σε κάρτα φορμαρισμένη σε fat32 (καλό θα είναι να μην ξεπερνάει τα…

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Ο maddoctor έλυσε το πρόβλημά μου με την κάμερα!! Τον ευχαριστώ πολύ, που ασχολήθηκε τόοοοοσο πολύ!!!!! Πλέον λειτουργεί κ μάλιστα "μιλάει" αγγλικά!!

• xiaomi ant new firmware bans

MIKermit - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Την έχω δοκιμάσει σε 2 διαφορετικά router. Ενα Ελλάδα και ένα στην Σουηδία...και στα 2 το ίδιο. Σκανάρω το qr και αναβοσβήνει μπλέ το led και περιμένω και περιμένω αλλά τίποτα, μπαίνει πάλι σε διαδικασία αναμονής για εκ νέου σκανάρισμα.

• Yi ants Camera

Μήνυμα

Ευχαριστώ...έκανα post εκεί, οπότε αυτό, μπορεί να κλειδώσει!

• xiaomi ant new firmware bans

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να συνδέσω την κάμερα, αλλά μάταια! Έχω αλλάξει 3 διαφορετικά firm. Αρχικά μου είπε η κινεζούλα ότι αυτή η κάμερα χρησιμοποιείται μόνο στην Κίνα, οπότε ακολούθησα τις οδηγίες και πλέον δεν λέει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα πλέον είναι πως ότι κ να κάνω δεν μπορώ να την συνδέσω. Σκανάρω το qr κ περιμένω ενώ το λαμπάκι αναβοσβήνει μπλέ, περιμένω κ τελικά δεν κάνει τίποτα... Εννοείται έχω την εφαρμογή του maddoctor την τελευταία και έχω δοκιμάσει τα εξής firm: …

• Yi ants Camera

Μήνυμα

Καλημέρα παιδιά! Προσπαθώ εδώ και 4 μέρες να συνδέσω την κάμερα, αλλά μάταια! Έχω αλλάξει 3 διαφορετικά firm. Αρχικά μου είπε η κινεζούλα ότι αυτή η κάμερα χρησιμοποιείται μόνο στην Κίνα, οπότε ακολούθησα τις οδηγίες και πλέον δεν λέει κάτι τέτοιο. Το πρόβλημα πλέον είναι πως ότι κ να κάνω δεν μπορώ να την συνδέσω. Σκανάρω το qr κ περιμένω ενώ το λαμπάκι αναβοσβήνει μπλέ, περιμένω κ τελικά δεν κάνει τίποτα... Εννοείται έχω την εφαρμογή του maddoctor την τελευταία και έχω δοκιμάσει τα εξής firm: …

• Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Καλή τύχη σε όλους Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πρόβλημα με redmi 3 Pro

Μήνυμα

Την τελευταία... 7.3.2 και είχε απίστευτα προβλήματα... Τώρα από το μεσημέρι έχω την τελευταία dev και όλα είναι καλά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Το έλυσα... Η Rom φταίει, με την τελευταία dev όλα σωστά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά, παιδευομαι από χθες με το νέο μικρό μου. Έχω ξεκλειδώσει, έχω περάσει stable ελληνική αλλά με τίποτα δεν περνάει το backup, δλδ κολλάει στον λογαριασμό Google και όταν κάνω καθαρή εγκατάσταση αρχικά δουλεύει και μετά από λίγη ώρα δεν λειτουργεί πάλι ο συγχρονισμός. Οπότε δεν λειτουργεί το εταιρικό mail (google), δεν μπορώ να κατεβάσω τίποτα και επίσης δεν κάνει search ο browser του κινητού. Έχω κάνει 3 φορές επαναφορά εργοστασιακων... Η μόνη λύση που μπορώ να σκεφτώ είναι να βά…