Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 135.

• Δυστυχώς πρέπει να ακυρώσω την συμμετοχή μου κ του sakarv, εξαιτίας ενός πολύ θλιβερού κ απρόοπτου γεγονότος. Συγνώμη παιδιά, αλλά μερικά πράγματα δεν προγραμματίζονται...

• Παράθεση από Bodai: “Προστέθηκε και η δική σου συμμετοχή @MIKermit. Το νέο μέλος δεν είναι εγγεγραμένος??” Είναι...αλλά είναι "ανενεργό" μέλος γιατί τα κάνω όλα εγώ!! χαχαχαχαχαχα Ελπίζω από την συνάντηση κ μετά να πάρει καμιά πρωτοβουλία... To username είναι: sakarv

• Θα είμαι κ εγώ εκεί με ένα νέο μέλος!!

• Τέλος! Ολα έτοιμα...όπως έγραψα και παραπάνω όλο το θέμα ήταν να μπω σε download mode! Μετα όλα είναι ίδια... Ευχαριστώ πολύ!

• Παράθεση από lallasgr: “και γω την πέρασα χτες το μεσημέρι και δείχνει μια χαρά!!Δεν έψαξα για log αλλά κάτι καλό θα φτιάξανε πάλι. @MIKermit όχι δεν είναι το ίδιο πράγμα. Σε όλα τα κινητά είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Fastboot mode είναι με το λαγουδάκι. Download mode είναι που δείχνει το κινητό με ένα καλώδιο συνδεδεμένο. Έχει κάνει μια εξαιρετική παρουσίαση ο φίλος @Sonicaki εδώ που τα εξηγεί όλα αναλυτικά. Τώρα αν έχεις official stable μπορείς με τον Miui updater να περάσεις την official d…

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από MIKermit: “Πατάω το vol+ και power κ μου εμφανίζει ένα animation να συνδέσω το κινητό. Το κάνω κ δεν προχωράει η διαδικασία... ” Volume Down (-) & Power είναι ο συνδιασμός για να μπεις σε Download Mode (Fastboot mode). ” Καλημέρα! Αρα download mode και fastboot είναι το ίδιο? Ρωτάω γιατί στο redmi ήταν τελείως διαφορετικό. Επίσης μπαίνω σε fastboot κ μετά φλασάρω με το miflash την κινέζικη stable? Αν έτσι πρέπει να γίνει, κάτι λάθος έχω κάνει με τους drivers …

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από MIKermit: “Καταρχήν θα σου απαντήσω σχετικά με το προφίλ. Ρωτάω γιατί έχω στην οικογένεια 4 xiaomi συσκευές και έτσι έχω να ξεκλειδώσω αρκετές. Όσο για την απορία μου, εγώ δεν μπορώ να περάσω την κινέζικη stable, εκεί είναι το πρόβλημά μου, όχι τα υπόλοιπα... Στην πρώτη σελίδα λοιπόν υπάρχει post σχετικά με το flash της ελληνικής, πράγμα που ξέρω, αλλά δεν γίνεται με τίποτα να περάσω την κινέζικη stable... ” Στο προφίλ σου με πατημένο ctrl μπορείς να επιλέξε…

• Παράθεση από Souits: “Άρα φίλε μου είσαι σε λάθος νήμα..... Τι το συζητάμε;;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το λάθος είναι που ρώτησα εδώ, αλλά επειδή δεν ξέρω που μπορώ να το βρω, ρώτησα στο πιο κοντινό thread...

• Παράθεση από NasDriver: “Πρώτο ποστ του παρόντος θέματος ΟΜΩΣ Το προφίλ σου αναφέρει Mi Note Pro Και ρωτάς για το Redmi Note 3 Pro ” Καταρχήν θα σου απαντήσω σχετικά με το προφίλ. Ρωτάω γιατί έχω στην οικογένεια 4 xiaomi συσκευές και έτσι έχω να ξεκλειδώσω αρκετές. Όσο για την απορία μου, εγώ δεν μπορώ να περάσω την κινέζικη stable, εκεί είναι το πρόβλημά μου, όχι τα υπόλοιπα... Στην πρώτη σελίδα λοιπόν υπάρχει post σχετικά με το flash της ελληνικής, πράγμα που ξέρω, αλλά δεν γίνεται με τίποτα ν…

• Παράθεση από Souits: “@MIKermit Ε τι να σε πω τώρα;;;;;;;;;;;;;;;; Αυτό το ποστ που γράφεις.... Οδηγός είναι γι αυτό που ζητάς. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Το ξέρω, αλλά αν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο post να το βρω κατευθείαν. Επίσης, νομίζω ότι ήμουν σαφής, γίνεται με τον ίδιο τρόπο με το redmi 3?

• Παιδιά καλησπέρα, θέλω να περάσω Κινέζικες rom πρώτα stable και μετά dev, για να μπορέσω να το ξεκλειδώσω. Με ποια διαδικασία το κάνω? Σαν το redmi 3? Προσπαθώ με το miflash, αλλά δεν μπορώ να μπω να την περάσω. Υπάρχει κάποιος οδηγός, για το redmi 3 pro ?

• Εγώ το έλυσα το πρόβλημα, μπήκα σε fastboot κ ξαναπέρασα την rom...

• Εγώ έφτασα στην twrp έκανα flash ελληνική και μετά bootloop! Ούτε σε download mode δεν μπαίνει... μόνο σε fastboot οπότε δεν μπορώ να περάσω με το miflash τίποτα! Καμιά ιδέα?

• Εγώ με την τελευταία, δεν είχα καθόλου σήμα. Μετά από άπειρα factory reset κατάφερα να επαναφέρω το κινητό και πέρασα ξανά την προηγούμενη... Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

MIKermit - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από igano: “Παράθεση από MIKermit: “Αυτό φαντάστhκα κ εγώ αλλά πως θα την περάσω όταν δεν μου το επιτρέπει ακόμα κ μέσω miflash?” Δοκίμασες να την περασεις σε download mode η σε fastboot mode ??? γιατί εγώ πέρασα την china dev με download mode μετά έκανα ξεκλιδωμα και όλα πήγαν καλά Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Πέρασα την πρώτη δλδ stable Κίνας, με download Mode και την dev Κίνας από το updater του κινητού. Έπειτα το ξεκλειδωσα και πέρασα twrp και ελληνική dev..…

• Παιδιά εγώ επιμένω να μην περιμένετε οπωσδήποτε μήνυμα! Εμένα δεν ήρθε ποτέ μήνυμα και πριν μία ώρα το ξεκλείδωσα. Εγώ απλώς, μια μέρα μπήκα στην σελίδα της αίτησης κ μου εμφάνισε να κατεβάσω το tool...

• Το κάνω...αλλά πόση ώρα διαρκεί? Εχω αρχίσει κ αγχώνομαι!! Εντάξει χρειάστηκε 4 λεπτά αλλά τελείωσε. Επίσης καλό θα ήτα να γίνει διόρθωση γιατί δεν χρειάζεται δεύτερο unzip. Αρκεί ένα! Εγώ τώρα λοιπόν θα περάσω την dev κ πάω για ξεκλείδωμα!!! Ελπίζω να τελειώσω σήμερα...

• Αυτό φαντάστhκα κ εγώ αλλά πως θα την περάσω όταν δεν μου το επιτρέπει ακόμα κ μέσω miflash?

• Το κάνω, μπαίνει κανονικά αλλά όταν συνδέω το κινητό μου γράφει ότι δεν ταιριάζουν οι λογαριασμοί...

• Έχω κάνει πολύ καιρό, να φανταστείς πριν μου έρθει το redmi...