Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 135.

• Παράθεση από teodorzaf: “Παράθεση από MIKermit: “Εχω ήδη κάνει αίτηση κ λογικά έχει εγκριθεί ” Όταν έχει εγκριθεί θα σου έρθει μήνυμα σαν και αυτό,Μετά ξεκινάς διαδικασία εγκαταστάσεις επίσημης rom, για να το ξεκλείδωμα. Είμαι στο ψάξιμο και εγώ τώρα και θα απαντήσω αργότερα αναλυτικά, όταν κάνω την διαδικασία στο δικό μου. Δεν θέλω να πάρω κανενα στο λαιμό μου γράφοντας ότι να ναι. ” Εγώ δεν έλαβα ποτέ τέτοιο μήνυμα αλλά όταν μπαίνω εδώ: Apply for permissions to unlock Mi devices Μου ζητάει να …

• Καλημέρα! Εντάξει...το έκανα κ όντως αλλάζει γλώσσα αλλά μετά? Εγώ έχω την πειραγμένη rom από vickmall κ θέλω να περάσω την ελληνική. Εχω ήδη κάνει αίτηση κ λογικά έχει εγκριθεί (έχω περάσει το mi unlock και μου ζητάει να συνδέσω το κινητό, αφού έχει κάνει πρώτα έλεγχο στον λογαριασμό μου). Προσπάθησα να το ξεκλειδώσω με την rom του vickmall αλλά μου έγραψε ότι ο λογαριασμός είναι διαφορετικός με αυτόν στο κινητό! Αυτό όμως αποκλείεται...έκανα αποσύνδεση κ ξανα σύνδεση κ είναι οκ Ευχαριστώ

• Παράθεση από igano: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από igano: “ειχα και εγω το ιδιο θεμα ομως κατεβασα αυτη εδω Xiaomi MIUI Official Forum και την περασα με Download mode ” Τι σημαίνει download mode? Πως μπαίνει κανείς εκεί? ” Για να μπει κανεις σε download mode πρεπει να πατησει τοVolume + και το Power button ταυτοχρονα και θα σε βγαλει εδω --> μετα πατας download και το κινητο μπαινει σε download mode ” Ακριβώς αυτό εννοούσα, αλλά άντε κ μπήκα εκεί...μετά τι κάνω με την rom? και εγώ αυτές (st…

• Με το vol+ και power... επιλέγεις μετά download κ φλασάρει την rom νομίζω

• Παράθεση από igano: “Παράθεση από MIKermit: “Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να περάσω με fastboot την επίσημη dev στο redmi 3 κ συνεχώς μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα στο miflash. the system cannot find the file specified. (0X800700002: execute flash_all)_except_storage.bat) Εχει κανείς λύση?? Ευχαριστώ ” ειχα και εγω το ιδιο θεμα ομως κατεβασα αυτη εδω Xiaomi MIUI Official Forum και την περασα με Download mode ” Πως γίνεται αυτό?

• RE:

MIKermit - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από MIKermit: “To έκανα κ αυτό αλλά τίποτα... Για να το γράψω αναλυτικά: 1)Κατέβασα το miflash κ πέρασε drivers 2) Κατέβασα κ dev κ stable επίσημες 3) Μπήκα κ σε download αλλά κ σε fastboot (όχι μαζί...αλλά δοκίμασα κ με τις δύο επιλογές) 4) επιλέγω το αρχείο κ συγκεκριμένα τον φάκελο images, τον οποίο είτε έχω μέσα στο C: μόνο του είτε μέσα στον φάκελο της rom που είναι πάλι χύμα στον C: (εννοείται unziped) 5) Επιλέγω τον φάκελο κ πατάω flash κ πάντα παίρνω αυτό τ…

• To έκανα κ αυτό αλλά τίποτα... Για να το γράψω αναλυτικά: 1)Κατέβασα το miflash κ πέρασε drivers 2) Κατέβασα κ dev κ stable επίσημες 3) Μπήκα κ σε download αλλά κ σε fastboot (όχι μαζί...αλλά δοκίμασα κ με τις δύο επιλογές) 4) επιλέγω το αρχείο κ συγκεκριμένα τον φάκελο images, τον οποίο είτε έχω μέσα στο C: μόνο του είτε μέσα στον φάκελο της rom που είναι πάλι χύμα στον C: (εννοείται unziped) 5) Επιλέγω τον φάκελο κ πατάω flash κ πάντα παίρνω αυτό το μήνυμα

• Καλησπέρα παιδιά! Προσπαθώ να περάσω με fastboot την επίσημη dev στο redmi 3 κ συνεχώς μου εμφανίζει το ίδιο μήνυμα στο miflash. the system cannot find the file specified. (0X800700002: execute flash_all)_except_storage.bat) Εχει κανείς λύση?? Ευχαριστώ

• Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να βάλω αυτήν: xiaomi.eu_multi_hennessy_6.1.29_v7-5.0 γιατί δεν νομίζω να περιμένω για πολύ την άδεια για ξεκλείδωμα. Την έχει περάσει κανένας που το έχει αγοράσει από vickmall ? Ρωτάω συγκεκριμένα γιατί εμένα είναι πειραγμένη και έχει κάποια ελληνικά κ αρκετά bug! Ευχαριστώ

• Xiaomi Redmi Note 3-HELP!!

MIKermit - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Καλό μήνα παιδιά!! Τελικά ισχύει ότι το ξεκλείδωμα γίνεται επιλεκτικά, με βάση την συμμετοχή στο forum?? Εγώ περιμένω ακόμα... Στάλθηκε χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Σωστά... Οπότε δεν την περνάμε εμείς που το έχουμε πάρει από vickmall? Γιατί νομίζω ότι είναι πειραγμένη... χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παράθεση από MIKermit: “Παιδιά καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει την ελληνική με όποιον τρόπο αλλά να είχε πριν την πειραγμένη Rom του vickmall? Διάβασα ότι για να περάσεις την ελληνική πρέπει να έχει dev ενώ του vick είναι stable και μάλιστα πειραγμένη! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν το έχει δοκιμάσει κανένας?? Μα από που το αγοράσατε οι υπόλοιποι?

• Παράθεση από MIUI_ART: “Δείτε την λίστα από την κάλπη. Θα πάτε εδώ => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum Και θα επιλέξετε από την κάλπη την προβολή της λίστας (1) και μετά την λίστα της χώρας μας (2) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9005/ Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δυστυχώς... ” Δεν θέλω να συμμετάσχω στην κλήρωση απλά με εκνεύρισε ότι έκλεψαν ακόμα κ την ψήφο μου! Είμαι σίγουρος ότι ψήφισα και επειδή δεν έχω πρό…

• RE:

MIKermit - - Νέα - Ειδήσεις & Promotions

Μήνυμα

Παράθεση από MIUI_ART: “Δείτε την λίστα από την κάλπη. Θα πάτε εδώ => 2015 MIUI Global Fan Sites Awards: Vote for Your Favorite Fan Site! - Fan Site - Xiaomi MIUI Official Forum Και θα επιλέξετε από την κάλπη την προβολή της λίστας (1) και μετά την λίστα της χώρας μας (2) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9005/ Δεν μπορώ να κάνω κάτι άλλο δυστυχώς... ;)” Θα το κάνω από περιέργεια γιατί νομίζω ότι η κλοπή πήρε τεράστιες διαστάσεις! Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Παιδιά καλημέρα! Έχει δοκιμάσει κανείς να περάσει την ελληνική με όποιον τρόπο αλλά να είχε πριν την πειραγμένη Rom του vickmall? Διάβασα ότι για να περάσεις την ελληνική πρέπει να έχει dev ενώ του vick είναι stable και μάλιστα πειραγμένη! Ευχαριστώ Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από MIKermit: “Η δική μου ψήφος δεν καταμετρήθηκε?? ” Στην λίστα βλέπεις όλα τα ονόματα όπως έχουν δηλωθεί στον λογαριασμό που ανοίξατε στο en.miui.com.Αν έχεις ψηφίσει εκεί, θα δες το όνομά σου όπως το έχεις δηλώσει και όχι με βάση το όνομα που έχεις στην δική μας κοινότητα. ” Οκ...το ίδιο είναι! Αρα δεν καταμετρήθηκε! πππφφφφ τι να πεις...?? Μας κλέψανε!!!

• Η δική μου ψήφος δεν καταμετρήθηκε??

• Κατάφερα και εγώ επιτέλους να περάσω την σημερινή σε mi4c! Όποιος έχει θέμα με την recovery ας κατεβάσει την τελευταία και να έχει υπομονή, αργεί να ενεργοποιηθεί η οθόνη!

• Βρήκα από αλλού την 2.8.7.1 dev recovery αλλά και πάλι δεν λειτουργεί το touch...Μήπως πρέπει να περιμένω??