Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 74.
-
Mi 8 hardbrick account auth
ΜήνυμαMiFlash Pro Download - CyanogenMods FREE Authorized Mi Account to Unbrick Your Xiaomi Phone Googlαρωντας βρήκα αυτό, έχει ακούσει κανεις κάτι; Τσάμπα άνοιξα το κινητό ρε γαμώτο πάλι hardbrick έτσι απλά. Μου φαίνεται με κάθε μοντέλο όλο και πιο εύκολο το hardbrick και να ανοίξεις καπάκι αναπόφευκτο με ο,τι αυτό συνεπάγεται (υγρασίες, καινούριο καπάκι κτλ)
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Μια πιθανή λύση θα ήταν να προμηθευτείς ένα authorized edl account. Υπόψιν όμως ότι δεν είναι δωρεάν και ο τύπος που θα στο δώσει, θα πρέπει να μπει στον υπολογιστή σου με teamviewer. Κάποιοι λένε και για αυτό ότι λειτουργεί. ChimeraTool download ” ok θα το δοκιμάσω σπίτι, είναι δωρεάν/εύκολο?
-
ΜήνυμαΞεχασα να πω ότι με τα πολλά, πάρε δώσε στο mi account μου από τον browser κατάφερα να φτάσω στο "This Computer Is Bound To Your Account, You Can Start Now" , το κάνω και εκεί με σταματάει και μου λέει πως ο λογαριασμός δεν έχει δικαιώματα για την κίνηση ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων είμαι στη δουλειά τώρα δε θυμάμαι ακριβώς το μήνυμα
-
ΜήνυμαΚαλημερα Πήγα να περάσω μια ρομ, με πετάει σε bootloop και δε με αφήνει να μπω μήτε fastboob μήτε twrp Ανοίγω το πίσω καπάκι το καταφέρνω το βάζω σε edl mode ανοίγω mi flash tool, ξεκινάει με τα φιλιά ζόρια η διαδικασία προσπερνώντας ο,τι πρόβλημα μου παρουσιάστηκε και σε αυτό το σημείο και τώρα έχω κολλήσει στο ότι στο τέλος της διαδικασίας μου ζητάει log in με το account μου για να ολοκληρωθεί η διαδικασία. Το κάνω κι αυτό το ρημαδι αλλά μου λέει πως δεν έχει ο λογαριασμός δικαίωμα για αυτή τη…
-
Wifi
ΜήνυμαΚααααταλαβα Τσάμπα παρήγγειλα και την κεραία
-
Wifi
Μήνυμαοποτε? τι χρηζει αλλαγης?
-
Wifi
ΜήνυμαΝαι αλλά το κινητό δουλεύει κανονικότητα Δεν έχει κανένα απολύτως θέμα πέραν του wifi Υπάρχει περίπτωση αυτό να επηρεάζει το wifi?
-
Wifi
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από k00r00b3l0s: “Η μητρική είναι αυτή ” Η μητρική είναι όλη η πλακέτα στο πάνω μέρος...το στρογγυλό αυτοκόλλητο το βρήκες ? ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65566/ αυτό το κοκκινο εννοείς; [/quote]
-
Wifi
ΜήνυμαΔεν είναι κομμένο το καλώδιο Η μητρική είναι αυτή
-
Wifi
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/65550/
-
Wifi
ΜήνυμαΑν η κεραία είναι ένα καλώδιο πολύ λεπτό που κουμπώνει πάνω στην μητρική ναι το κοίταξα και το συνέδεσα άλλες 100 φορές για σιγουριά. Σπάω το κεφάλι μου
-
Wifi
ΜήνυμαΚαλημέρα! Μου είχαν χαλάει τα power button και volume +/- οπότε και τα άλλαξα Τελικώς ήταν ελαττωματικό το ανταλλακτικό αλλά έως ότου μου έρθει καινούριο το wifi κανονικά δούλευε. Ήρθε το ανταλλακτικό ανοίγω ξανά το αλλάζω όλα οκ αλλά από τότε το wifi τέρμα αδύναμο δεν συνδέεται καν και όταν συνδεθεί δεν έχει ταχύτητα. Παίζει να πείραξα κάτι; Καμία κεραία ας πούμε; Το άνοιξα 100 φορές αλλά δεν είδα κάτι. Που πρέπει να κοιτάξω; Ξέρει κανείς τίποτα επ αυτού; Το ίδιο ακριβώς θέμα ειχα αντιμετωπίσει…
-
Παιδες θα τρελαθω. Ολα στο off, mi cloud, google drive κτλ αλλα και στο on να ηταν μπαινω μεσα απο το site version τους και δεν υπαρχουν καν φωτογραφιες ωστε να τις κατεβαζει αυτοματα. Διαγραφω φωτος και μετα απο λιγο ξαναεμφανιζονται. Δοκιμαζω να κανω clear cache το gallery app μετα απο διαγραφη τους και αμεσως την ιδια στιγμη ξαναεμφανιζονται. ΤΙ ΦΑΣΗ?
-
gcam σε mi6
Μήνυμαapk το διορθωσα κεκτημενη ταχυτητα