Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 74.

• gcam σε mi6

k00r00b3l0s - - Mi-6 (Sagit)

Μήνυμα

τελεις. εχεις να προτινεις καποιο συγκεκριμενο apκ? η αυτο που εβαλαν σε λινκ πιο πανω?

• gcam σε mi6

Μήνυμα

Εβαλα τωρα να κατεβαζει την last global developer. Μολις το ξεκλειδωσω και περασω twrp+su θα προσπαθησω με bluildprop editor να κανω οτι λεει το παλικαρι και μετα install το apk του gcam και ειμαι οκ?

• gcam σε mi6

Μήνυμα

οποτε παω σε developer οποιαδηποτε version? και μετα twrp+su και το apk απο την λιστα που εχει το λινκ?

• gcam σε mi6

Μήνυμα

ναι εχω παρει εγγριση για ξεκλειδωμα. αυτο που θελω ειναι να μου πειτε ποια ρομ προτεινετε και ποια version gcam, magisk κτλ

• gcam σε mi6

Μήνυμα

α νομιζα ειναι λινκ για gcam

• gcam σε mi6

Μήνυμα

Απιστευτα γρηγορος και εξυπηρετικοτατος! Δε 8ελει ρουτ? γιατι δε με αφηνει να ανοιξω bootloader αυτη η ρομ. παω σε developer opote μεσω miflash και μετα ακολουθω τον οδηγο? ποια rom προτεινεις?

• gcam σε mi6

Μήνυμα

Μολις παρελαβα ενα μεταχειρισμενο mi6 φοραει την global stable 9.5.6.0 και δε με αφηνει να κανω link account ωστε να ξεκλειδωσω bootloader και απο οτι διαβασα θα πρεπει να παω σε developer για να μην εχω θεματα. Περαν τουτου θελω να περασω gcam γιατι ειναι πολυ απογοητευμενος απο την καμερα. Ειχα το mi5 και μου φαινεται πως ειχε χαοδης διαφορα η καμερα του (πολυ καλυτερη) αλλα απο οσα διαβαζω δεν ενδεικνυται η rom αυτη και θελει παλαιοτερη. Εχετε να μου προτεινετε 1ον ποια ρομ να βαλω, 2ον καποι…

• Deep discharge?

k00r00b3l0s - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

flashara fastboot rom, success μου πεταξε συνδεω μπαταρια παλι δεν. τι σκατα? απο πτωση χαλαει η μπαταρια?

• Deep discharge?

Μήνυμα

Σαμοθράκη ουτε καφετεριες δεν εχει, οχι καταστηματα ηλεκτρικων.

• Deep discharge?

Μήνυμα

Το δοκιμασα και τιποτα, οποτε ετσι για το yolo ειπα να δοκιμασω μηπως μπαινει EDL απο test point και αμεσως το pc το αναγνωρισε οποτε προβαινω σε αγορα μπαταριας μιας και κατα πασα πι8ανοτητα αυτο ειναι. Περαν τουτου την τελευταια φορα που προσπαθησα να μπω apo test point εσπασα το μισο πλαστικο καλλυμα, το πλαστικο που ειναι ακριβως κατω απο το πισω καπακι με το που το ανοιγεις και πανω ειναι και κολλημενο το imei και πρεπει να ξεβιδωσεις για να δεις απο κατω την πλακετα (ξεβιδωναν ολες οι βιδε…

• Deep discharge?

Μήνυμα

το δυνεδεσα και με μπαταρια και χωρις. καμια αποκριση

• Deep discharge?

Μήνυμα

δεν κανει απολυτως τιποτα. το μονο σημαδι ζωης του ειναι χωρις την μπαταρια οταν το συνδεω που αναβει το κοκκινο λεντ

• Deep discharge?

Μήνυμα

Καλησπερα μια ακομη φορα στην ομαδα και με ενα καινουριο προβλημα. Χτυπαει το πρωϊ το ξυπνητηρι παω να πιασω το κινητο μου πεφτει κατω και σβηνει. παω να το ανοιξω, ανοιγει 3 δευτερολεπτα μεχρι το mi logo κλεινει. το ξανανοιγω και κανει το ιδιο. 3η φορα ΔΕΝ. Απλα δε νιωθει τιποτα. το βαζω φορτιστη, τιποτα. Τωρα, βγαζω την μπαταρια το συνδεω στο φορτιστη και αναβοσβηνει το κοκκινο λεντ. Ξαναβαζω μπαταρια συνδεω φορτθιστη παλι τιποτα. ειμαι για μπαταρια η πεταμα?

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

χμμμμμμ λεει πως στο 0% ειναι κολλημενο και να μην αγχωθεις εμενα στο 2% πεταξε ερρορ με επιλογη retry η abort τετοια φαση. =============== Φεβ 23rd 2018, 1:12pm =============== For what its worth αλλαξα θυρα τον εβαλα πανω στο pc οχι μπροστα και δουλεψε το miflash και ανοιξε το κινητο ουφφφφφφφφφφφ

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

Gia kapoion PARAKSENO logo mias kai me ebale sto recovery apofasisa na KSANA dwsw mia eukairia sto kineziko pc suite kai OLOS PARADOKSWS anagnwrise to kinito kai ksekinise na pernaei ton rom XILIA SIGGNWMI gia ta greeklish alla pliktrologw toses wres me ponesan ta daxtila me ta alt+shift 8a enimerwsw se ligo. =============== Φεβ 23rd 2018, 12:29pm =============== μπα σταματησε στο 2% με κατι κινεζικα ερρορ Τωρα εβαλα την ρομ στο c:/ και δοκιμαζω με το πρωτο μιφλασ που μου εδωσες

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

αυτο =============== Φεβ 23rd 2018, 12:15pm =============== Καλα παιδες απιστευτο, οτι ναναι. Αφηνω το κινητο στο μηνυμα system has been destroeyd και δε το πειραζω και μπηκε στο bootloader τον μαμα.

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

παρακαλω...πες μου τι 8ελεις να σου στειλω path εχω οπως παντα (παλαιοτερα το εκανα πολλες φορες) τον φακελο της fastboot rom και κατω εχω επιλεξει clean all and lock

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

ξανα δοκιμαζω κατεβαζω τελευταιο miflash περναει μια παλια fastboot global που εχω 350s πηρε success εγραψε βγαζω καλωδιο βαζω μπαταρια, ανοιγω system has been destroyed. Απιστευτο με τα νευρα μου παιζει

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

το λινκ ειναι για mi6 εχω το mi5 δε μπορω να βρω παλαιοτερη china fastboot

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

οχι με την lastest global stable εχεις καποιο λινκ με καποια που προτεινεις?