Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 74.
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμακαλημερααααα αφησα το κινητο ολο το βραδυ στο mi logo να bootarei και ειπα μεχρι το πρωι θα εχει γινει. αμ δε. εκει αυτο...στο mi logo ξανακανω point test περναω αλλη fastboot rom για την ακριβεια την τελευταια εκει εξω V9.2.1 την περναει το ανοιγω και παλι τα ιδια system has been destroyed. τι φαση ρε παιδια?
-
Mi5 Soft brick τρελό
ΜήνυμαΚαληνυχτα σε ολους!
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαekana epanekinisi, to kratise, dokimasa kai ekane ta idia. allaksa 8ira kai xa8ike. ante twra na to ksanapetixw =============== Φεβ 22nd 2018, 11:53pm =============== ΦΟΡΟΥΜΑΡΑ τρελη αλλαξα θυρα το παλεψα και επιτελους φλασαρει! πιστευω θα ειναι ενταξει Τι να πω? Σας υπερευχαριστω ολους για την υπομονη σας, θα κοιμηθω ησυχος!!!
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαan kanw epanekkinisi de 8a xasw to edl? mias kai exw bgalei ti mpataria?
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαkatevasa to beta miflash pou kapoios proteine kai twra mou teleiwnei me error can not read from port COM3 64bit
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυματι να κανω? δε καταλαβα
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαμε τη σειρα
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαοκ το γυρισα δοξασι αλλα παω να φλαρασω με miflash και μου λεει cannot receive hello packet hello και μετα πεταει ερρορ τα νευρα μ
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαwell το προσπαθω τοσην ωρα αλλα δεν... μονο το λεντ αναβοσβηνει κοκκινο λογικα επειδη "φορτιζει" απο τη θυρα
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαβγαζω μπαταρια εννωνω τις ακιδες κουμπωνω usb και με το που το αναγνωρισει αφηνω τις ακιδες?
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαναι ηταν επειδη ειμαι σαμοθρακη η ολη διαδικασια με το τεστ ποιντ μου φανηκε πιο ευκολη ειναι κατι σαν το clear cmos στην mobo του pc. απλα εννωνω τις ακιδες και μπαινει σε edl mode?
-
Mi5 Soft brick τρελό
ΜήνυμαTest point? υπαρχει τροπος να γινει και χωρις καλωδιο?
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμακαι παλαιοτερα εχω βρε8ει με No os κινητο αλλα μπορουσα να bootarw σε TWRP και να περασω με sideload οτι ηθελα απο αρχεια. τωρα τιποτα. οχι δυστυχωs type c καλωδιο δεν εχω αλλο
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμασε βιντεακια που βλεπω να χρησιμοποιουναι τετοιο καλωδιο τα κινητα εχουν λογισμικο. Τι θελω να πω. το δικο μου προφανως ειναι no os και για καποιον λογο και με κλειδωμενο πλεον bootloader και δε με αφηνει να κανω write flash tipota... αυτο το καλωδιο μπορω να το φτιαξω απο το καλωδιο του φορτιστη?
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαναι το υπεθεσα αλλα δεν κανει τιποτα τρεχω το edl.cmd γραφει στο παραθυρο rebooting to bootloader, κλεινει και στο κινητο δε κανει τιποτα. οπως ηταν μενει
-
Mi5 Soft brick τρελό
ΜήνυμαFAILED (command write failed (Unknown error)) Δεν εχω cmd λογο windows 10 αλλα εχω Powershell στη θεση του με το καλωδιο αυτο τι φαση? τι κανω και απο που μπορω να το προμηθευτω?
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαok με το κινητο συνδεδεμενο σε fastboot πατησα διπλο κλικ το αρχειο edl.cmd ανοιξε ενα παραθυρο εκλεισε και τιποτα...
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαkatse mpainw ston fakelo fastboot_edl ti prepei na grapsw sto cmd pou anoigw ekei?
-
Mi5 Soft brick τρελό
Μήνυμαναι τις επιλογες τις εκανα ολες στο miflash οπως ειπα και στο πρωτο μου ποστ αναγνωριζεται ξεκιναει η διαδικασια αλλα σταματαει με το error τη μια για missmatch και οταν το φτιαχνω αυτο με notepad++ αλλαζει το error σε FAILED (command write failed (no error)) πραγματικα εχω δοκιμασει τα παντα!
-
Mi5 Soft brick τρελό
ΜήνυμαΔυστυχως δε μπορει να το αναγνωρησει ως adb device μιας και το κινητο δεν εχει λογισμικο να μπω και να ενεργοποιησω το debugging Οποτε στο device manager το βλεπει ως Android bootloader interface