Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-74 από 74.

• Mi5 Soft brick τρελό

k00r00b3l0s - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Καλε μου φιλε εδω που ειμαι απλα δεν Σαμοθράκη

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

edl προσπαθω απο το μεσημερι αλλα δεν παιρνω πισω αυτο FAILED (remote: Need to unlock the device to use this command) το αλλο με το καλωδιο καπου το πετυχα κι αυτο αλλα δεν εχω ιδεα πως. ειμαι δηλαδη σε μια κατασταση που μπαινω ΜΟΝΟ fastboot και δε με αφηνει να κανω τιποτε αλλο.

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

Το λοιπον το βαζω το κινητο μου πεταει το παρα8υρο που δειχνει και στο λινκ που παρεθεσες και σε κλασματα δευτερολεπτου αλλαζει και μου λεει κατι κινεζικα. βγαζω ξαναβαζω καλωδιο και το ιδιο. δε με αφηνει να ακολουθησω τη διαδικασια

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

ok φιλε μου ξεκιναω και βλεπουμε... εχω φαει το ιντερνετ ολη μερα, δεν εχω και πολλες ελπιδες

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

τον εκανα και εκανα edit απο πανω

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

σε fastboot ανοιγω mi unlock κανω log in και μου λεει current account is not bound to this device. Μαλλον γιατι πριν ημουν σε los και δε προλαβε να περαστει η miui? δε ξερω παιδια δεν εχω ιδεα. μονο fastboot Μπορω να μπω που8ενα αλλου και δε μου λειτουργει ουτε το Miflash ekana fastboot oem device-info και μου βγαζει false. ενω πατησα να μη κλειδωσει, λογικα σε καποια απο τις πολλες προσπα8ειες 8α το ξεχασα... τωρα?

• Mi5 Soft brick τρελό

Μήνυμα

Καλησπερα, Ημουν σε los 14.1 με ZXC TWRP και ειπα να δοκιμασω το Miui9 κατεβαζω την τελευταια fastboot μπαινω twrp κανω ενα format data μπαινω fastboot-miflash περναω την ρομ και σε 3 δευτερολεπτα μου πεταει ενα success κι ανοιγει το κινητο σε bootloop με μηνυμα the system has been destroyed ΤWRP πλεον και recovery γενικα δε μπορω να μπω δε ξερω τι εσβησε το miflash, fastboot Μπορω να μπω αλλα οταν χρησιμοποιω miflash παιρνω error missmatch και οταν σβηνω τις πρωτες γραμμες απο τα bat αρχεια για…

• Καλησπερα στο φορουμ. γυρισα πισω στο miui μεσω miflash και ξεχασα να ξετικαρω το lock και μου ξανακλειδωσε ο bl. ωραια λεω ας το ξαναξεκλειδωσουμε. ανοιγω unlock tool και μου λεει your device is not supported και να παω στο σαιτ κτλ κτλ. παταω στο go απο κατω και αντι να με βγαλει στο κλασικο site με την αιτηση με βγαζει να κατεβασω το tool. οτι ναναι. και τωρα ειμαι κλειδωμενος με μια fastboot. καμια ιδεα? τα νευρα μου... =============== Νοε 2nd 2017, 5:12pm =============== ακυρο. εστρωσε μονο…

• Mi back to miui

Μήνυμα

Χωρίς miflash? Flashάρω boot rom και μετά xtrv?

• Mi back to miui

Μήνυμα

Εχ καταλαβαίνεις, δεν θέλω πάλι τη διαδικασία... Και με το zxc TWRP πάλι θέλει fastboot rom? Δε μπορώ απλά να φλασαρω;

• Mi back to miui

Μήνυμα

Καλησπέρα στο φορουμ. Έχω ένα gemini με περασμένη Los και θέλω να γυρίσω σε miui. Πρωτον ποια προτείνετε; Μια xtrv ή την τελευταία που έδωσε η εταιρία προ ημερών. Και δεύτερον και κυριότερο πως γυρνάω πίσω χωρίς να ξανακλειδωσει ο bl λόγω miflash. Έχω zxc TWRP μπορώ απλά να φλασαρω μετά από wipe τα πάντα ακόμα και system? Ευχαριστώ εκ των προτέρων

• καλη επιτυχια σε ολους!!!!!

• ευχαριστω πολυ για την απαντηση. νομιζω βρηκα πως να το κανω ροοτ και να φλασαρω ρομ αλλα για unlock bootloader? αν δε βρω εδω να το κανω με καποιον τροπο που θα βρω απο youtube?

• Καλησπερα και συγχαρητηρια για τη δουλεια σας. Πρωτη φορα παιρνω ΧΙΑΟΜΙ και ετυχε να παρω το mi4 overseas edition (δεν εχει 4g απο οσο διαβαζω αυτη ειναι η μονη διαφορα) απο flash sales και απο οτι μου λενε τα κινεζακια ΔΕΝ θα μου το κανουν ROOT και ουτε καν 8α μου βαλουν αγγλικα αλλα θα μου στειλουν οδηγο πως να το βαλω εγω με το που ερθει το κινητο λεει. Τωρα συμφωνα με αυτα καταλαβαινω πως ουτε ξεκλειδωτο bootloader θα εχει. Εψαξα στο φορουμ να βρω οδηγο πως να τα κανω ολα αυτα (unlock bootlo…