Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 44.
-
Δε γινεται τιποτα.. Δε το βλεπει με τιποτα. Δοκιμασαμε και σε αλλο PC :(( Waiting for device συνεχεια στο CMD
-
Συγγνωμη δεν καταλαβα ποιο driver απο ποιο folder να βαλω
-
gyazo.com/5715962f0da0174db2bf73f401145593 Το ανοιξα ναι
-
Ναι αυτο προσπαθω εδω και ωρα αλλα δε συνδεεται στο MI PC SUITE με τιποτα. κατεβασα και το MiPhone αλλα τιποτα
-
Waiting for device στο CMD..... ολη την ωρα αυτο κανει και δε γινεται τιποτα μετα
-
Sygnomi molis ekana format kai den exei ellinika
-
Mpika edo Flash την Ελληνική ROM στο Mi-4C (Για πρώτη φορά) Kai prospatho na vro ekei pou leei developer options kai de to vrisko. kamia idea
-
Καλησπέρα παιδιά. Ειμαι πραγματικά ανίδεος από αυτά. Έκανα restore factory settings στο κινητο, αγορασμένο από vickmall για να σβηστουν τα πάντα. Δυστυχώς τώρα δέν έχει ουτε play store και γενικα πολλα πράγματα ειναι διαφορετικά, έχει κινέζικα από δω κι από κει κλπ. Τώρα τι μπορώ να κάνω ? Διάβασα μερικά πράγματα εδω απο σας και ειδα οτι το κινητο μου εχει κλειδωμενο bootlocker. Οπότε τώρα μπορώ να βάλω το ελληνικο λογισμικό ? Επίσης κατι διαβασα που λεει πρεπει να παρουμε εγκριση απο την Xiaomi…
-
Κατάλαβες τι πρόβλημα έχω έτσι? Είναι ουσιαστικά σαν να είμαι offline στο messenger και στο instragram όταν κλειδώνω το κινητό. Και οταν το ξεκλειδώνω και πάω στο messenger μου έρχονται όλα τα μηνύματα μαζί. Σαν να ήμουν καθόλου online. Ενώ στο παλιό κινητό όταν το κλέιδωνα και μου ερχόταν κάποιο μηνυμα έκανε ήχο έκανε pop-up στο αρχικό μενού
-
να σε ρωτησω κατι αλλο φιλε μου? στο παλιο μου κινητο, οταν το κλειδωνα, αν μου ερχοταν μηνυμα στο messenger ακουγοταν συνεχεια. Τωρα στο Xiaomi , οταν το κλειδωνω, ειναι σαν να μπαινω offline στο messenger. Δηλαδη δεν ακουγεται τιποτα. Δεν παιρνω ειδοποιησεις ξερεις γιατι ? το ιδιο συμβαινει και με το instagram. Δε μου ερχονται ειδοποιησεις. Πρεπει να παω εγω μονος στα application να δω αν εχω μηνυματα/ειδοποιησεις..