Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 35.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo)
AngelosN - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AngelosN: “Ηταν σε κινεζικη ρομ και καταφερα να περασω global ” Μήπως απο android 6 γύρισες σε 5? ” Τωρα που το λες πρεπει να εχεις δικιο. Εαν κανω update απο τον updater λες να φτιαχτει? Βασικα ουτε wifi μπορω να μπω οποτε δεν νομιζω να γινετε καπως. Edit: Αλλα μιας και εκανα install απο miflash, δεν υποτειθετε οτι αλαζει και το firmware?
-
ΜήνυμαΚαλησπερα, ηρθε στην κατοχη μου ενα καινουργιο xiaomi redmi note 3. Ηταν σε κινεζικη ρομ και καταφερα να περασω global. Η καμερα δουλευει οκαυ αλλα δεν διαβαζει την καρτα sim. Λετε να ειναι αλλη εκδοση και οχι kenzo η μηπως mediatek? Αλλα πως διαβαζει την καμερα και οχι την sim?
-
ΜήνυμαΕχω αδεια, εχω ξεκλειδωσει κανονικα, ειχα περασει cm13 με twrp. Αλλα δεν ειμουν σιγουρος εαν ειχε γινει locked (δεν νομιζω) για αυτο ετρεξα το install απο edl. Οταν παταω fastboot devices, δεν μου βγαζει το device tree. Στο device manager, μου εχει τον device σαν hidden στον φακελο port.
-
ΜήνυμαCouldn't verify device. Not connected to Mi Phone. Τα errors που παιρνω. Το κινιτο δεν εχει MIUI rom, οποτε δεν μπορω να πατησω unlock. (δεν εχει γενικα rom μεσα atm) Υπαρχει καποιος τροπος να κανω κατι install απο fastboot mode η απο stock recovery?
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “volume + & power = stock recovery.. Μπες σε fastboot mode κ ξεκλείδωσε το κινητό.. Λογικά μπορείς.. ” Υπαρχει καποιος οδηγος για αυτο? Δεν εχω ιδεα πως μπορω να το κανω.
-
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από AngelosN: “Ειμουν σε cm 13 official και ακολουθοντας αυτον τον οδηγο προσπαθησα να παω σε miui global. ” Γιατί πήγες σε edl mode και όχι σε fastboot? Λίγο μπερδεμένα τα λες.. Αν απλά συνδέσει το κινητό στο pc πως το βλέπει; 900ε δεν είναι ότι καλύτερο. Δεν μπαίνει σε fastboot mode?fastboot-bootloader ” Μπαινει σε fastboot mode (volume- and power [και σε volume+ and power = download mode(απο οτι διαβασα)]. Πηγα σε edl γιατι δεν ηξερα εαν ειναι locked η οχι. …
-
ΜήνυμαΚαλησπερα, θα ηθελα μια βοηθεια ωστε να μπορεσω να καταλαβω τι πηγε στραβα. Ειμουν σε cm 13 official και ακολουθοντας αυτον τον οδηγο προσπαθησα να παω σε miui global. Εκανα τα παντα κατα γραμμα μεχρι που μου εβγαλε το error : "Reached the end of the file.(0x80070026: Receiving hello packet)" και μετα αυτο : "Not enough Storage is available to process this command (0x80070008: Max buffer sector is 256)" . Εκανα το λαθος και εκανα restart και το κινιτο και οχι μονο το pc και τωρα ειμαι στην φαση …
-
Σε redmi note 3 pro οταν παω να καθαρισω τις εφαρμογες κολλάει ασχημα το τηλέφωνο εχω την σημερινη εκδοση
-
Παράθεση από gkalen: “Όλα καλά τώρα .. Κάνε ότι σου αρέσει πλέον.. Απλά κατεβασε το σωστό ζιπ , και να προσέχεις πάντα τη ρομ που κατεβαζεις ότι είναι για τη συσκευή σου . Μπράβο !!!! Edit Στη θέση σου θα'βαζα twrp και θα προχωραγα σε flash της GTV dev ή stable αφού ξεκλειδώσεις bootloader. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Θελει παλι ξεκλειδωμα απο αρχη?
-
Παράθεση από gkalen: “Ωραία, αν άνοιξε το fastboot τώρα μπορείς να περάσεις twrp και να φλασαρεις το σωστό ζιπ για τη συσκευή σου .. Ή να φλασαρεις σωστά πλέον με το miflash και με fastboot όχι με το κόκκινο led που φλασαρες προηγουμένως. Edit Αν άλλαξε και το νούμερο , τότε πάνε καλά τα πράγματα.. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ανοιξε το κινιτο οποτε δεν νομιζω να χρειαζετε (ειναι περασμενη fresh global stable (αυτη που ελεγε ο οδηγος να βαλω) Να το αφησω ετσι και να περα…
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από AngelosN: “Εγινε το παρακατω και παλι δεν ανοιγει το κινιτο κανενα αλλο tip? (Το διαβασε στο miflash κρατωντας volume + volume - και συνδεση usb) Screenshot by Lightshot” Με ποιον αριθμό αναγνωρίζει τη συσκευή το miflash ?? Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Marshall london bootloader interface. Edit : Φαινετε πως επιτελους ανοιξε το fastboot να ξανακανω flash απο miflash? Edit : Στο miflash η συσκευει πλεον λεγεται 53be14ee
-
Εγινε το παρακατω και παλι δεν ανοιγει το κινιτο κανενα αλλο tip? (Το διαβασε στο miflash κρατωντας volume + volume - και συνδεση usb) Screenshot by Lightshot
-
Παράθεση από gkalen: “Παράθεση από AngelosN: “@MIUI_ART Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Αρχισα τον οδηγω που μου εδωσες χθες απλα δεν μπορω να κανω το βημα 4 μιας και δεν ανοιγει το fastboot Να συνεχισω χωρις αυτο (το αναγνωριζει το κινιτο στο miflash) Edit : Φαινετε πως δεν το αναγνωριζει πλεον στο miflash ” Εκει ήταν και το πρόβλημα μου στο φλασαρισμα, εφόσον δε δουλεύει το fastboot... Δοκιμασες να κάνεις τη διαδικασία να μπεις σε fastboot και δεν κανει τί…
-
@MIUI_ART Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Αρχισα τον οδηγω που μου εδωσες χθες απλα δεν μπορω να κανω το βημα 4 μιας και δεν ανοιγει το fastboot Να συνεχισω χωρις αυτο (το αναγνωριζει το κινιτο στο miflash) Edit : Φαινετε πως δεν το αναγνωριζει πλεον στο miflash
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Θα ακολουθήσεις κατά γράμμα αυτό τον οδηγό => Unbrick ή Καθαρή Εγκατάσταση FastBoot Rom με το Mi Flash (SnapDragon) Και θα κατεβάσεις μία FASTBOOT Developer ROM από το link Που έχει ο οδηγός για τις FastBoot ROMs. :D” Ωρεα θα το κανω αυριο και θα postaro results thanks
-
Ειναι απο minideal αγορασμενο οποτε δεν ξερω εαν εχει και τι καλυπτει. Εστειλα μηνυμα σε αυτον που μου ειπες και περιμενω απαντηση (λογικα αυριο) Επισης βρηκα αυτο το ποστ (και δοκιμασα να ανοιξω το miflash και το αναγνωριζει το κινιτο αξιζει να το δοκιμασω η να περιμενω απο τον dnomikos να δω τι θα μου απαντησει ? DEAD TO ALIVE REDMI NOTE 4G [UNBRICKING] - India - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Ισως εκανα βλακεια τωρα που ξαναειδα το link xiaomi-miui-hellas-5.1_ido_Stable-V7.3.1.0.zip | by Miui Hellas for Generic Device
-
Οχι ουτε volume+ και power button, ουτε volume- και power button και ενοειτε οχι power button σκετο.
-
Παράθεση από gkalen: “@AngelosN Ξαναβάλε την προηγούμενη που είχες και τσεκαρε , αν όλα πάνε καλά φταίει η τελευταία ρομ. @pechr Δοκίμασε κι αυτό που σου'πα , κάνε ένα μαγειρεματακι .. Στάλθηκε από το 2014813 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Εαν απαντας σε εμενα, δεν νομιζω να μπορω. Το κινιτο δεν το αναγνωριζει το pc οταν το συνδεσω με το usb αλλα ουτε το twrp ουτε το κινιτο μπορω να ανοιξω (μονο το notification φως σε χρωμα κοκκινο δουλευει και αυτο οταν το συνδεσω για φορτιση ειτε με usb στο pc)
-
Εχω προβλημα μηπως μπορει καποιος να βοηθησει? Καταρχας εχω το redmi note 3 pro ειμουν στην stable 7.2.2 και εκανα update (με factory reset) σε 7.3.1. Το factory reset εγινε χωρις κανενα error , το install εγινε χωρις κανενα error (μεσω TWRP). Οταν πατησα reboot now, το κινιτο δεν ανοιγει, το μονο που κανει ειναι να αναβοσβινει το φωτακι των notifications κοκκινο. (Κρατησα κουμπια πατημενα για 10 λεπτα μηπως ανοιξει το κινιτο η το TWRP αλλα τιποτα) Καμια ιδεα τι να κανω ? Τι εκανα λαθος?