Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-35 από 35.

• Παράθεση από lallasgr: “@AngelosN όπως σου είπε και ο Project_P ξανακατέβασε τη ρομ μην έχει κατέβει corrupted ξαναμπές TWRP με Volume+ και Power και ξαναπέρνα την ρομ εκ νέου. Κάνε πρώτα τα Wipe cache+dalvik και μετά το zip πάλι!! :)” Πως μπορω να διακοψω την διαδικασια? (Επισης το MiPCSuite δεν το αναγνωριζει οποτε την περασα με copy/paste στην sdcard) ΥΓ: Απο 7.2.1 σε 7.2.2 προσπαθησα update.

• Post Completely Edited!! Παιδια εκανα ολα τα βηματα για το update αλλα εδω 30 λεπτα εχει κολησει στο (Patching system image unconditionally...) και η μπαρα απο κατω κανει loading. Να το αφησω μεχρι οσο παει η να κανω κατι γιατι κολησε?

• Μπορειτε να μου προτεινετε ενα καλο combo για καμερα και image editor? Ειμαι νεος στον mobile κοσμο. ΥΓ: Δεν με πειραζει εαν δεν ειναι free. Edit : εχει δοκιμασει κανεις το app Cameringo?

• Παράθεση από lallasgr: “κατέβασε το αρχείο από εδώ Download twrp-3.0.2-1-kenzo.img και αφού το βάλεις στο κινητό (βάλτο σε μία sd card) αλλά και μέσω του twrp έχοντάς το συνδεδεμένο στο pc μπορείς να το τσιμπήσεις ακολουθείς τις παρακάτω οδηγίες 1) Download the latest version from our website on your device 2) Reboot to TWRP 3) Hit Install and tap the "Images..." button in the lower right 4) Browse to the location of the TWRP image on your device and select it 5) Select recovery from the partiti…

• Παιδια εχω προβλημα, κατα την εγκατασταση εφαγα καποιο error, αναγκαστικα να κανω reboot και τωρα το κινιτο δεν ανοιγει. Τι να κανω? (Εκανα ολα τα steps απο τον οδηγο) Edit: καταφερα να το ανοιξω πατοντας vol up and power button σε twr αλλα το error συνεχιζει να υπαρχει ( failed to mount '/factory' (invalid argument) ) Δεν μπορω να κανω τιποτα στο κινιτο πλεον, μονο Format Data απο το TWRP και fastbooth (Volume up + power button or Volume down + power buttons) , γιατι δεν δουλευει τιποτα αλλο...…

• Παράθεση από Xstos: “Παράθεση από AngelosN: “Μην νομιζετε και εγω που πηρα, το find device δεν δουλευει ( η δεν μπορω να το κανω να δουλεψει) οποτε αχρηστο μου φαινετε. ” σ'εμένα μια χαρά δουλεύει, με ακρίβεια μάλιστα ” Μετα απο 3 ωρες βρηκε την θεση (οχι ακριβης ειναι 1-2 στενα πιο μακρια) αλλα παλι δεν μπορω να κανω unlock το κινιτο συνεχιζει και μου βγαζει αυτο το error.

• Μην νομιζετε και εγω που πηρα, το find device δεν δουλευει ( η δεν μπορω να το κανω να δουλεψει) οποτε αχρηστο μου φαινετε.

• Παράθεση από tiger30: “Παράθεση από AngelosN: “Καλησπερα, σημερα μου ηρθε η εγγριση για ξεκλειδωμα και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω το redmi note 3 pro εχω το παρακατω προβλημα ενω το account ειναι ολοιδιο με αυτο της συσκευης. ” Πήγαινε στο i.mi.com κάνε sign in με τον λογαριασμό που έχεις ανοίξει και δες αν έχει προστεθεί η συσκευή στον λογαριασμό σου (πρέπει να έχεις βάλει κάρτα sim) και αν δεν έχει προστεθεί την προσθέτεις μέσω του find device, θα σε εντοπίσει μέσω χάρτη, θα προστεθεί η συσκευ…

• Καλησπερα, σημερα μου ηρθε η εγγριση για ξεκλειδωμα και προσπαθοντας να ξεκλειδωσω το redmi note 3 pro εχω το παρακατω προβλημα ενω το account ειναι ολοιδιο με αυτο της συσκευης.

• Καλησπερα, μολις ενημερωθηκα οτι η αιτηση μου εγκριθηκε για το ξεκλειδωμα. Θα μπορουσατε να μου δωσετε εναν οδηγο να ακολουθησω ωστε να κανς clean install το ελληνικο ρομ? (Επισης θα μπορω να κανω updates μεσω updater της miui?) ΥΓ: Δεν εχω κανει τιποτα στο κινιτο, εχει global stable miui και μολις πηρα αδεια.

• SD Card

AngelosN - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπερα, θα ηθελα να μου προτινετε κατα την αποψη σας την πιο καταληλη (και οσο πιο δυνατον γρηγορη) sd card που μπορω να αγορασω απο ελλαδα. (32 or 64 gb) Ρωταω γιατι ειχα διαβασει καπου (νομιζω en miui forum) οτι δεν τις διαβαζει ολες τις sd cards. Phone : xiaomi redmi note 3 pro (SD)

• Εαν περασω το ελληνικο stable rom θα μπορω να κανω update μεσα απο updater (οπως γινετε τωρα με το global rom που εχω μεχρι να ξεκλειδωθει το κινιτο μου) η πρεπει να ακολουθησω αλλο τροπο (εαν ναι μπορειτε να μου δωσετε καποιον οδηγω) Επισης, θα μπορουσατε να με κατευθηνετε για ποιον οδηγω να ακολουθησω ωστε να μην εχω προβλημα οταν κανω το boot? (wipe data/install greek rom) Xiaomi redmi note 3 pro (SD 650)

• Front Camera

Μήνυμα

Ειχε ζελατινα που δεν φαινοταν με το ματι , με πηρε 30 λεπτα να την αφαιρεσω μολις το καταλαβα.

• Front Camera

Μήνυμα

Παράθεση από Octaviastikos: “Ξανά γραψετο στα ελληνικά...Δεν κατάλαβα τι λες;; Ευχαριστώ πολύ!!!! ” Εκανα edit, sorry για αυτο.

• Front Camera

Μήνυμα

Καλησπερα, εχει κανεις προβλημα με την μπροστινη καμερα του κινιτου? Οτι φωτογραφια και να τραβηξω ειναι πολη θολη σε επιπεδο να μην φαινετε τιποτα. Εχω global rom (που την περασα πριν λιγο)