Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Καλησπέρα.εμένα μετά από καθαρή εγκατάσταση σε mido η εφαρμογή μηνύματα,επαφές και λίστα κλίσεων κτλπ είναι άδεια.δεν υπάρχουν ούτε μηνύματα ούτε επαφές.τίποτα.
-
καλησπέρα.Ξερουμε αν η νέα rom για mido 9.3.28 υποστηρίζει dark mode? ευχαριστώ
-
Ακόμα δεν νομίζω ότι είναι έτοιμη.Το λέει άλλωστε..
-
Καλημέρα.Σε mido περάστηκε με fr η απλή xtrv χωρίς κανένα πρόβλημα.Όλα πολύ καλά,μόνο που έχει μεγάλη κατανάλωση η μπαταριά.Παρατήρησα και εγώ το Σύστημα android είχε κατανάλωση 64% και μάλλον γι αυτό και το μεγάλο battery drain.Όλα τα άλλα τέλεια.Ευχαριστώ πολύ το Team
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΥποστηριζουν νομιζω,αν κρινω απο το δικο μου...
-
Καλημερα.Περάστηκε η XTRV σε mido clean install,ολα καλα προς το παρον.
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμακαλησπερα..εχει δοκιμασει καποιος rom με android 8??
-
με miui10 οτι κ να εχω δοκιμασει,σε Gcam δεν λειτουργει,μαυρο φοντο μονο.
-
Redmi 5 plus Global Rom
ΜήνυμαΚαλημέρα..Εγώ έχω την xiaomi.eu_multi_HM5Plus_V9.5.5.0.Άψογη σε όλα,μπαταρία,απόδοση,και γενικά σε όλα οκ..
-
Παράθεση από Nelias: “@van-panos καλημέρα δεν πιστεύω στο ρουτερ σου να είναι κλειστό το WLan, .......λέω τώρα εγώ ” Όχι..είναι ανοιχτό
-
καλημέρα..Στο mido οπως εγραψα έχω θεμα γιατί μου γράφει συνέχεια wlan is off.Προσπαθησα με fr,wipe τα πάντα και τίποτα..ο διακόπτης wifi κλείνει απο μόνος του,και στις ρυθμισεις μου γραφει mac 02:00:00:00:00:00 και ΙΡ τίποτα..Μηπως εχω θεμα hardware φοβάμαι..
-
καλημερα..μετα απο την αναβαθμιση σε 8.8.23 το wifi δεν λειτουργει,ο διακοπτης κλεινει μονος του,και μου γραφει no network connection.Εκτος αυτο δεν μου βλεπει κανενα δικτυο wifi..Ολα αυτα σε mido ευχαριστω
-
Παιδες εμενα μετα απο fr,wipe all,εκανε να συνδεθει στο ιντερνετ 6-7 φορες ανεπιτυχεις προσπαθειες.Το σημα wifi στην συνεχεια ηταν ασθενες,και συνεχεια ενω εκλεινα τους διακοπτες wifi & internet data αυτα ενεργοποιουνταν μονα τους..Εκανα 2-3 reboot αλλα τα ιδια..Ολα αυτα σε mido..
-
Redmi 5 plus Global Rom
Μήνυμαλογικα θα σου ρθει συντομα πιστευω..εχεις ξεκλειδώσει;;