Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 83.
-
Σε mido όλα κομπλέ,αλλά έχω την εντύπωση πως η προηγούμενη ρομ 8.1.11 είχε καλυτερο battery draining!!
-
Καλημέρα κ απο εμένα.Όντως και εμενα δεν περάστηκε το security patch σε mido..Έχει ημερομηνία 05-12-2017...
-
Καλημέρα..Ναι,το πρόβλημα συνεχίζεται
-
Καλημέρα και απο εμένα,και χρόνια πολλά σε όλους.Σε mido όλα κομπλέ.Περάστηκε απροβλημάτιστα...Άντε να δούμε απο μπαταρία πως θα τα πάει..Για την ιστορία μόνο,ακόμα δεν εχω βρεί (σε θέμα μπαταρίας) μια ρομ αντάξια της glοbal stable 8.2.10.0.Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα του xiaomi-miui.gr για την καταπληκτική δουλειά της.
-
Παίδια σας ευχαριστώ όλους πάρα πολυ για την βοήθειά σας.Περάστηκε μια χαρά τελικά σε mido..Αν κατάλαβα καλα ίσως δεν μου είχε κατέβει σωστά η ΡΟΜ ή κάτι μου πήγε στραβά κατά την εγκατάσταση.Όπως κ να έχει και πάλι σας ευχαριστώ!!!
-
Ευχαριστω πολυ παιδια για την αμμεση αποκριση..Θα ξαναπροσπαθησω παλι και αν τυχει κατι θα ενημερωσω..Προς το παρον και εμενα τα λινκς για κατεβασμα δειχνουν να εχουν προβλημα..Αρχιζω να κατεβαζω και σε καποιο σημειο παγωνει και .....ληψη απετυχε.
-
Ναι φιλε μου..Ολα οπως ακριβως τα ειπες..Θα ξανακανω μια προσπαθεια παλι μηπως εχει προβλημα η ρομ.Εννοω μηπως δεν κατεβηκε σωστα απο τον σερβερ
-
Ναι..Εχω ξεκλειδωσει κανονικα και μου το λεει επισης στην επιλογη developer options..oem unlock και συσκευη ξεκλειδωτη...
-
Καλημέρα και απο μένα..Επειτα απο 2 προσπαθειες εγκατάστασης της ρομ με TWRP και factory reset,η ρομ δεν μου δειχνει να τελειωνει σωστα την εγκατασταση.Τελειωνει καπως αποτομα,και επειτα μου ανοιγει με μαυρη οθονη και μου κολλαει εκει.Μου δειχνει το λογοτυπο και μου γραφει unlocked.Φανταζετε καποιος τι μπορει να συμβαινει?Εχω το mido global stable 8.2.10.0 Ευχαριστώ πολυ
-
Καλημερα.Επιτελους σημερα καταφερα να ξεκλειδωσω τον bootloader επειτα απο 72 ωρες αναμονης απο xiaomi .Εγκατεστησα Twrp v.3.1.1.0,μετα το supersu (SR3-SuperSU-v2.79-SR3-20170114223742) και επειτα το lazyflasher-no-verity-opt-encrypt.zip οπως υποδειξε ο φιλος George Kaggelaris.Ολα πηγαν καλα απλα επρεπε να κανω flash και το αρχειο MTP Fixer all devices απο τον φιλο vaskef69.. Αυτα σαν βοηθεια αν καποιος βρεθει σε δυσκολη θεση. Θα ηθελα να ρωτησω αν καποιος εχει εγκαταστησει xposed framework και …