Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 62.
-
Σε Redmi Note 2 δεν ήρθε mail με το patch ενώ το vip mail που μου ήρθε αναφέρει την προηγούμενη έκδοση ως αρχείο προς κατέβασμα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από deltaman: “Όλα καλά σε Redmi Note 2 εκτός από την εφαρμογή του σαρωτή που βγάζει το παρακάτω μήνυμα λάθους ” Δοκίμασε να κάνεις μία Διαγραφή δεδομένων από τις ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Σαρωτής ” Το είχα δοκιμάσει πριν ποστάρω.Παράλειψη μου που δεν το ανέφερα. Δεν έλυσε το πρόβλημα. PS.Συγνώμη για την τεράστια φωτογραφία αλλά το μνμ στάλθηκε μέσω κινητού.
-
Όλα καλά σε Redmi Note 2 εκτός από την εφαρμογή του σαρωτή που βγάζει το παρακάτω μήνυμα λάθους 40ee6208632d029e1d03de5f4a04782b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefparm: “@derveni Ευχαριστώ φίλε μου αλλά όπως γράφω και παραπάνω το έχω κάνει.Για το one hand mode έχεις ιδέα τι παίζει?το βγάλανε?” Δοκίμασε Ρυθμίσεις - Περισσότερες ρυθμίσεις - Λειτουργία με ένα χέρι Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε απροβλημάτιστα η 7.9.21 σε Hermes. Μία παρατήρηση μόνο. Στην επόμενη έκδοση καλό θα ήταν να ενημερωθεί το Magisk στην πιο πρόσφατη έκδοση (version 14.0) προκειμένου να μην είμαστε αναγκασμένοι να το ξαναφλασαρουμε μετά το πέρασμα της ROM για να είμαστε root. Συγχαρητήρια σε όλους τους devs για την εξαιρετική δουλειά που κάνετε. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Rn2 το fix που δόθηκε δυστυχώς δεν έλυσε το πρόβλημα με το bootloop. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Hermes η Arma 7.9.14 οδηγεί σε bootloop. Επιστροφή στην προηγούμενη για τώρα. Επίσης 2 παρατηρήσεις 1. Και στην σημερινή και στην προηγούμενη aroma σε προσαρμοσμένη εγκατάσταση δεν ξεκινάει το script με την πρώτη αλλά βγάζει σφάλμα. Επιστρέφοντας στο αρχικό μενού και κάνοντας τα ίδια βήματα ξανά η εγκατάσταση ξεκινάει κανονικά. 2. Το magisk δεν είναι στην τελευταία έκδοση και δεν αναβαθμιζεται αν εγκατασταθεί μέσω arωma. Λύθηκε περνώντας χειροκίνητα την πιο πρόσφατη έκδοση τόσο του Magisk όσο…
-
Εγκαταστάθηκε η XTRV ARΩMA 7.5.25 με FR και προσαρμοσμένη εγκατάσταση σε Redmi Note 2. Δυο παρατηρήσεις έχω μόνο να κανω. 1. Στην επιλογή πληκτρολογίου επέλεξα το Swiftkey έναντι του default πληκτρολογίου της Google.Αντ' αυτού εγκαταστάθηκε το Gboard και όχι το Swiftkey που εγκαταστάθηκε εκ των υστέρων χειροκίνητα. 2. Για root επέλεξα το Magisc που ναι μεν εγκαταστάθηκε αλλά έπρεπε να κάνω χειροκίνητη εγκατάσταση του module (δεν ξέρω αν το λέω σωστά) για να έχω root. Όπως και να έχει πολλά συγχα…
-
@Sentinel6 καταρχήν το κινητό φοράει την μαμά μπαταρία που είναι 2 ετών και έχει μια SIM. Από εκεί και πέρα συμφωνώ με τον @eti666 ότι πρέπει να μείνει τουλάχιστον 3 ώρες στην φόρτιση (εγώ το αφήνω όλη νύχτα). Στις ρυθμίσεις δεδομένων το έχω στο 2G,αυτόματη φωτεινότητα γύρω στο 40%,αυτόματη αντίθεση και στη διαχείριση ενέργειας τα πάντα είναι στην προτεινόμενη ρύθμιση. Τέλος μέσω αυτοματοποιημένων εργασιών από 1 πμ - 6.30πμ μπαίνει σε λειτουργία πτήσης, κλείνει WiFi και συγχρονισμό. Χρειάζεται ε…
-
Σε Redmi Note 2 περάστηκε με FR. Όλα καλά πλην κάποιων ελλείψεων στην μετάφραση και ενός κρασαρίσματος στην εφαρμογή Σαρωτής (που επανήλθε) όταν επιλέγεις λειτουργία εγγράφου. Με το Play store (έκδοση 7.6.08) δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά θα ήθελα να αναφέρω το εξής που παρατήρησα και ίσως βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν το γνωστό πρόβλημα με αυτό και σκεφτονται να κάνουν FR. Κάνοντας αρχικά FR και επιλέγοντας να επαναφέρω το κιν μέσω MI Clοud αντί να το σετάρω σαν νέα συσκευή έβγαζε συνεχώς μνμ τερμα…
-
Δεν ξέρω αν έχει ξανααναφερθεί αλλά σε Redmi Note 2 έχει χαθεί η εφαρμογή Σαρωτής (Qr scanner) της MIUI. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από deltaman: “Περάστηκε σε RN2. Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα μεχρι τώρα είναι οτι το εικονίδιο των ρυθμίσεων είναι... αόρατο. Υπάρχει, επιλέγεται αλλά δεν φαίνεται το γραναζακι στην οθόνη. 90425b74b1895f160eb7f8072dbd4992.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περάστηκε σε RN2. Το μόνο πρόβλημα που εντόπισα μεχρι τώρα είναι οτι το εικονίδιο των ρυθμίσεων είναι... αόρατο. Υπάρχει, επιλέγεται αλλά δεν φαίνεται το γραναζακι στην οθόνη. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όλα καλά σε Redmi Note 2. Επιτέλους νέα Rom. Στερητικό σύνδρομο είχαμε πάθει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
+1 και από μένα.Dimgov το username εκεί.
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από topmar: “Παράθεση από deltaman: “Η XTRV 6.12.15 περάστηκε απροβλημάτιστα. Λύθηκε το πρόβλημα με την αναζήτηση και μεταφράστηκαν οι περιγραφές στο αρχείο κλήσεων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ποια είχες πριν; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Την προηγούμενη. Περνάω ανελειπώς καθε developer εδώ και ενα χρόνο. Επίσης να αναφέρω ότι εδώ και 30 λεπτά έχω επίτηδες ανοιχτή οθόνη με Twitter Facebook Feedly και Tapatalk και η μπαταρία δεν έχει πέσει καθ…