Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.
-
Παράθεση από ndour: “Παράθεση από GEORGE13: “Αυτο σου εξηγησα αλλα δεν με καταλαβες προφανως αν δεν δεις τον συγκεκριμενον στο βιντεο κ μεσω των εφαρμογων να κατεβασεις την εφαρμογη greek tv να βλεπεις τηλεοραση δεν κανεις τιποτα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις κατεβάζω το GREEK-TVΆμα εγκατασταθεί, ενημερώνω ! ” Δ Ο Υ Λ Ε Ψ Ε !!!!!!!!!!
-
Παράθεση από GEORGE13: “Αυτο σου εξηγησα αλλα δεν με καταλαβες προφανως αν δεν δεις τον συγκεκριμενον στο βιντεο κ μεσω των εφαρμογων να κατεβασεις την εφαρμογη greek tv να βλεπεις τηλεοραση δεν κανεις τιποτα Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μόλις κατεβάζω το GREEK-TV Άμα εγκατασταθεί, ενημερώνω !
-
Παράθεση από GEORGE13: “Γιατι τι δεν βρηκες κ δεν το εστησες; Δεν παρακολουθησες το βιντεο; Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Να σου πω την αλήθεια μου, έχω πελαγώσει ... Πολλά τα βιντεάκια, αλλά δεν βρήκα κάποιο που να μιλάει για "ζωντανή τηλεόραση" Μήπως έχεις κάποιο βίντεο στο μυαλό σου ? Με ενδιαφέρουν αποκλειστικά το Youtube και η Ελληνική τηλεόραση, καμία άλλη εφαρμογή προσωρινώς. Το Youtube είναι δεδομένο, με εικονίδιο στην αρχική κ μου λείπει η TV.
-
Παράθεση από GEORGE13: “Εχει στο youtube απλα αναλυτικα πως θα σεταρεις μεσα σε λιγα λεπτα ομορφα κ ωραια την συσκευη σου ” Ξέρεις κάποιο βιντεάκι που μιλάει για τα Ελληνικά κανάλια ? Παράθεση από GEORGE13: “Το σεταρεις κ μας λες εντυπωσεις εαν μπορεις βρες usb hub κ usb ethernet κ usb stick να κανεις επεκταση μνημης θα δεις αλλο boxaki πιο καλυτερη συνδεση με το ethernet Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Με ενδιαφέρουν ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑ - Το usb hub πώς θα το χρησιμοποιήσω ? -…
-
Παράθεση από MIUI_ART: “@ndour Υπάρχει το Movie Flix από το Google Play Store αλλά δεν ξέρω εάν θα μπορέσεις να το εγκαταστήσεις στο Boxaki σου ... >> Greek TV Series – Apps on Google Play ” Δηλαδή, (επειδή το αγόρασα χτες το μποξάκι), πάω στο Google Play κ γράφω Movie Flix κ μετά αναζήτηση, όπως στη φωτογραφία ? Γιατί, αν είναι σωστό αυτό, το έκανα, αλλά ενώ βγαίνουν δεκάδες εφαρμογές, η "Movie Flix" δεν εμφανίζεται. Μήπως κάνω κάτι λάθος ? Έτσι κι αλλιώς, ευχαριστώ για την βοήθεια !!!
-
Καλή χρονιά σε όλους τους φίλους ... Έχω το εξής πρόβλημα ... το κοντρολάκι δεν ανάβει το XIAOMI MI BOX Άπαξ κ ανάψει, μετά λειτουργεί άψογα. Το προσπαθούσα επί μια εβδομάδα, άλλαξα μπαταρίες ξανά κ ξανά, πήγαινα πολύ κοντά, πήγαινα μακριά, μέχρι που πήγα στα MEDIA MARKT και μου το αντικατέστησαν, ολόκληρο το TV BOX. Όμως ... ΚΑΙ το καινούριο αρνείται να ανάψει το μποξάκι ... μετά από προσπάθειες δέκα δεκαπέντε φορές ανάβει ... KAI μετά όλα οκ ... (τρέλααααα ) ... Λογικά, είναι δύσκολο δύο διαφο…