Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 221.

• Σύνδεση Redmi Note 2 με PC

PetranEVO - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Με το καλώδιο του κινητού δεν το κάνεις η χρησιμοποιείται κάποιο άλλο; Αν όχι ,άλλαξε θύρα USB και ξανά δοκίμασε ....

• Μετά από τόσο καιρό ... Με τόσες αλλαγές σε ROM απορω πως και δεν μου έχει πεθάνει ακόμα το κινητό. Πάντως ήθελα απλά να ενημέρωσω ότι από το πρωί έως το βράδυ χρειάζομαι 2 φορτίσεις με εργοστασιακά προγράμματα κι τίποτα έξτρα ακόμα και browser έχω του κινητού . Μιλήσα με την εταιρεία ξανά και μου ζητάνε να στείλω γενικά το κινητό πίσω , και αυτό πιστεύω ότι θα κάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά ,αλλιώς θα περιμένω να γυρίσω ελλαδα και να το στείλω από εκεί . Όπως και να έχει ,κάποιος άλλος δεν …

• εντάξει κατάλαβα .... Δεν μένω ελλαδα πλέον

• παιδια έχω ένα μικρό θέμα με το κινητό . είχα dev κι παλαιότερα ,και τώρα ξανά πέρασα την τελευταία ,από stick όλα κανονικά delete τα πάντα data dalvik ,factory κτλ . δεν είχα εγκαταστήσει κανένα πρόγραμμα, εκτος που μόλις εγκατέστησα το messenger , σταμάτησε να μου δείχνει το led light,όταν έχω μήνυμα Όταν το βάζω να φορτισει ,τότε δείχνει στα άλλα δεν δείχνει . Είναι bug ; Αν όχι τι κανως

• Παράθεση από caeser: “Δες πως είναι μια γνήσια από κάτω και ψώνισε από ένα από τα ΓΝΩΣΤΑ κινεζομάγαζα και άφησε το Ebay... ” Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου καταρχίν. Δεν θέλω να αγοράσω τώρα ξανά από κίνα και να περιμένω θέλω Ευρώπη για fast-shipping. Γνωρίζεις αν στέλνει κανείς από Ευρώπη; Αν ναι ,και μπορείς παρέθεσε μου ένα link. Όσο για αυτό που έβαλα το link η μπαταρία είναι ίδια, και έχει αγοραστεί και από άλλα 51 άτομα.

• Έψαξα στην αναζήτηση με διάφορα κλειδιά, όπως μπαταρία , αυθεντική , κτλ. αγορά , αλλά τίποτα. Θέλω να πάρω νέα μπαταρία για το Redmi Note 2 (Hermes) που έχω,και με ενδιαφέρει από Ευρώπη αγορά δεν θέλω να περιμένω καιρό . Βρήκα αυτή : Batería Original Xiaomi Red mi note 2 BM45 3020MAH Envío desde españa | eBay Αλλά δεν ξέρω πως να ξεχωρίσω μια αυθεντική από μια fake,υπάρχει κανένας οδηγός;

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! easteregg_red.png Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/12835

• δεν έχω δεί καμία βοήθεια ,έβαλα την τελευταία έκδοση developer και πάλι τίποτα. Δεν το γλυτώνω να το στείλω πίσω ε;

• επίσης να ρωτήσω γενικά . Παρότι μιλάω με την ίδια την xiaomi και δεν αναγνωρίζουν το κινητό ώς δικό τους , δηλαδή ότι θα πρέπει να το στείλω στην Vickmall με λίγα λόγια. Η επιλογή μπαταρίας, πάντως αν χρειαστεί να δοκιμάσω άλλη μια 3η μπαταρία να πάρω καινούργια,από που αγοράζω; Γιατί στο τέλος θα το πετάξω.

• Παράθεση από diamantopoulosh: “Με την αρχική Rom που σου ήρθε είχες το ίδιο πρόβλημα; Εγώ στη θέση σου θα επεστρεφα στην αρχική - εργοστασιακή Rom... ” δεν πρόλαβα να την δουλέψω. Γιατί ήταν ήδη κιόλας dev ελληνική αλλά ,και γιατί έκανα αναβάθμιση. Παράθεση από Sakoumidis: “Από stable σε dev έκανες factory reset; Και τα τέσσερα κινητά έχουν το ίδιο θέμα; Έχεις βγάλει το αυτοκόλλητο από την μπαταρία (λέω μήπως το έχεις ξεχάσει πάνω)” Ναι,και τα 4 κίνητα έχουν ΜΑΧ SOT 2,5 ώρες. Παράθεση από NasDri…

• αν και πλέον βρίσκομαι Πολωνία ,το ίδιο εμφάνισαν και τα άλλα κινητά,η μπαταρία να μην κρατάει σχεδόν καθόλου ούτε καν SOT 2 ωρών δεν βλέπουμε σύνολο. Τι παίζει παιδιά τι να κάνω πλέον έχω χαζέψει.

• Παράθεση από kodorevi8ulis: “Παράθεση από PetranEVO: “μεγάλη διαφορά με το Redmi Note 2 <δεν βλέπω σε χαρακτηριστικά... ” κάτσε δεν βλέπεις μεγάλη (τι εννοούμε με το μεγάλη;) διαφορά του pro σε σχέση με το 2 ; ” εκτός της μπαταρίας, το θέμα επεξεργαστή , δεν πιστεύω να δικαιολογεί την τιμή του.

• αν το έχει κάποιος ας μπεί στο θέμα μου ,πλέον άνοιξα θέμα για να μην χάνεται από τις ενημερώσεις εδώ πέρα το πρόβλημα μου.

• Όπως το λέει ο τίτλος παιδιά,επειδή το θέμα περί κινητού έχει χαθεί στα στατιστικά. Με βάση ότι τα post χάνονται και η λύση δεν έχει βρεθεί. Έχω κινητό RedMi Note 2. Είχε έρθει από vickmall. Πήρα σύνολο 4 κινητά για εμένα και τους δικούς μου. Από την πρώτη μέρα με βοηθό τον @pechr (που τον ευχαριστώ πολύ για αυτό). Περάσαμε με clean install πάντα μέσω OTG-Cable : 7.1.1 Stable. Μετά .24 dev και τέλος .17 dev. Με όλες έχω το ίδιο θέμα εν μέρη. και στις 3, είχα βάλει τα προγράμματα μου κανονικά κυρ…

• μεγάλη διαφορά με το Redmi Note 2 <δεν βλέπω σε χαρακτηριστικά...

• οριστε και link postimg.org/image/xpuw0h0m7/

• εχω 44 % με SOT σχεδόν 2 ώρες ... Και ενδιάμεσα στην αρχή σχεδόν έβαλα την Vodafone κάρτα γιατί με έψαχναν οι περισσότεροι. Δεν εβαλα και την δεύτερη αλλά μόνο την πρώτη . Οπότε μου φαίνεται σε σχέση με τα στατιστικά που είχα αν θυματε και κανείς άλλος, μου φαίνεται ότι πάει λίγο καλύτερα το θέμα μπαταρίας; Χωρίς να υπάρχει μέσα messenger ,ή Facebook.

• τώρα το έχω κάνει ήδη δεν ήξερα τι είναι το DND Έχω μείνει με σκέτο κινητό. Προς στιγμή από GSam Battery Monitor έχουμε 97 % left Phone : 00:00 Screen : 30 minutes Phone Radio : 45 minutes Wifi Active : 45 minutes Held Awake 13 minutes Το phone radio,δεν καταλαβαίνω τι είναι ενώ δεν έχω ούτε sim μέσα αλλά οκ. Για να δούμε πόσο θα αντέξει .

• Παράθεση από makis1024: “Το κινητό εξακολουθεί να φορτίζει και μια ώρα μετά το 100%. Σταματάει να φορτίζει όταν κρυώσει ο φορτιστής. Petran Evo εντυπώσεις μετά από πλήρη φώρτηση; με την 5.12.17. ” Σήμερα θα το δώ,χωρίς κάρτες sim Μέσα χωρίς τίποτα σκέτο "τούβλο" με χρήση μόνο wifi και αντίστοιχο SOT!

• εχασα ήδη 6% με καθαρή εγκατάσταση λίγο Wi-Fi και σύνολο SOT , 9 λεπτά ...