Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1985: “εχεις ανοιχτα τα δεδομενα της κινητης αυτο σου "τρωει" την μπαταρια” Παράθεση από makis1024: “Βέβαια το φορτίζουμε και μια ώρα αφού δείχνει φορτισμένο 100%. Τόσο τελοσπάντων ώστε να μην είναι ζεστός ο φορτιστής δηλ. ότι έχει ολοκληρωθεί ή φόρτιση. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Ε και; Αυτό θέλω να κάνω ώστε να είμαι online κτλ. Ξανά λέω ότι σε ίδιο κινητό με όλα ίδια δεν πέφτει ή μπαταρία με ανοιχτή και 4g Εγώ μιλάω καθαρά σαν κινητό είναι ή πιο χαλιά καταν…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1985: “@PetranEVO δωσε ενα screenshot του about phone ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PetranEVO: “Ούτε 5 λεπτά δεν είναι ανοιχτή η οθονη και έπεσε στο 97% Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και το δικό μου έτσι κάνει. Το πρώτο 5-7 % το τρωει έτσι. (Μετάει πάει κανονικά) 2χρόνια nexus 5 είχα ακριβώς το ίδιο θέμα. ” d98c4d21f0af8288fc8f7b6ae470435f.jpg Ορίστε και φωτό . Ναι το φορτιζω και μια ώρα μετά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοπ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1985: “πρωτα απο ολα για ποιο τηλεφωνο μιλαμε γτ στο προφιλ σου εχεις δηλωμενο το redmi 2 και οχι το redmi note 2 ” Ώπα .. Το διορθωνω και εκείνο . Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από stefanos1985: “Παράθεση από PetranEVO: “Παράθεση από NasDriver: “κάποιο apk σου τρώει πολύ μπαταρία...βάλε το wakelock detector να δεις που γίνεται η κατανάλωση ” Λέει ότι πρέπει να είμαι root ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” εχεις δωσει δικαιωματα root στην εφαρμογη απο το κεντρο ασφαλειας; μηπως εχεις stabe rom ;” Όχι , dev είμαι θα δοκίμασω ξανά. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “κάποιο apk σου τρώει πολύ μπαταρία...βάλε το wakelock detector να δεις που γίνεται η κατανάλωση” Λέει ότι πρέπει να είμαι root ... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MrAntonis: “Χρησιμοποιείς το default θέμα; Με κάποια θέματα το έχω δει να μην δουλεύει..” Ναι , και μερικά αλλά που δοκιμασα παλι τα ίδια. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από michael: “ ” Για τσεκαρε αυτο πηγαινε στης ρυθμίσεις >πρόσθετες ρυθμίσεις>μπαταρία >διαχ. Χρήσης μπαταρίας και επέλεξε ανενεργη Παράθεση από pechr: “Έχεις δώσει τα δικαιώματα όπως τα βλέπεις στην εικόνα; ” Τίποτα τα έκανα . Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από PetranEVO: “Εγώ να ρωτησω κάτι παρότι το έκανα θέμα, καινούργιο. Όπως πέρασα νέα αναβάθμιση κτλ . έδωσα δικαίωμα στο messenger ,να δείχνει τα pop up window οταν σου στέλνει κάποιος ,αλλά όταν κλειδωσω το κινητό και το ξεκλειδωσω ...χάνετε το συννεφάκι από πάνω δεξιά...τι φάση; Πως το διορθωνω ; ” δες αυτό και ίσως χρειαζεται και αυτό” Τίποτα πάλι ... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Opanos: “Τι θα έκανα εγώ: Θα άνοιγα τον messenger. Θα πατούσα το πλήκτρο που μοιάζει με το Ελληνικό Ξ κάτω αριστερά. Θα μου έδειχνε ποιες εφαρμογές τρέχουν στο background. Θα κλείδωνα τον messenger και όποια άλλη εφαρμογή θέλω να τρέχει και να μην την "σκοτώνει" το τηλέφωνο όταν κλειδώνει (γιατί υποπτεύομαι πως έχεις τέτοια ρύθμιση). Θα ξαναδοκίμαζα. :)” Το έκανα τίποτα . Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Εγώ να ρωτησω κάτι παρότι το έκανα θέμα, καινούργιο. Όπως πέρασα νέα αναβάθμιση κτλ . έδωσα δικαίωμα στο messenger ,να δείχνει τα pop up window οταν σου στέλνει κάποιος ,αλλά όταν κλειδωσω το κινητό και το ξεκλειδωσω ...χάνετε το συννεφάκι από πάνω δεξιά...τι φάση; Πως το διορθωνω ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από pechr: “Παράθεση από PetranEVO: “Είχε έρθει με dev , από vickmall και έκανα clean install , με το πακέτο 7.1.1 και factory reset κτλ . όπως.μου πρότειναν . ” Με ποιον οδηγό έκανες clean install; Αν έκανες με τον οδηγό του Καίσαρα μέσω καλωδίου OTG ή κάρτας SD αυτό περιλαμβάνει absolute wipe στο TWRP, όχι Factory Reset.” Δεν το βρίσκω τώρα ,αλλά με είπαν εφόσων το vickmall είχε μέσα ,έτοιμη την xiaomi hellas δεν θυμάμαι έκδοση .Με είπαν να πάω στο upgrade ,πέρασα το 7.1.1 και μετά στ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από PetranEVO: “Την καλημέρα μου σε ολους, αλλά ορίστε τα χθεσινα αποτελέσματα . Με ελάχιστη χρήση ,χωρίς συγχρονισμό , χωρίς φωτεινότητα , και όλα τα υπόλοιπα κλειστά πλην των δεδομένων . Μου φαίνεται υπερβολικά λίγο ,γιατί το ίδιο κινητό ή κοπέλα μου με τριπλάσια χρήση από εμένα και κρατάει παραπάνω ,πολύ παραπάνω. Γνωμες; Σήμερα που το άφησα όλο το βράδυ ,έκανα calibrate battery ... Μπας και .... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” Φίλε μου αν έχεις τ…
-
Την καλημέρα μου σε ολους, αλλά ορίστε τα χθεσινα αποτελέσματα . Με ελάχιστη χρήση ,χωρίς συγχρονισμό , χωρίς φωτεινότητα , και όλα τα υπόλοιπα κλειστά πλην των δεδομένων . Μου φαίνεται υπερβολικά λίγο ,γιατί το ίδιο κινητό ή κοπέλα μου με τριπλάσια χρήση από εμένα και κρατάει παραπάνω ,πολύ παραπάνω. Γνωμες; Σήμερα που το άφησα όλο το βράδυ ,έκανα calibrate battery ... Μπας και .... Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ποια ρομ εχεις, αυτη που το παρελαβες; ” 7.1.1 Stable Παράθεση από geoanto555: “Εγώ άλλο σου είπα. Αλλο να λέμε 3,5 ώρες οθόνη και 3 μέρες απο 100% - 0%και άλλο 5 ώρες οθόνη με 100%-0% σε 12 ώρες. Όσο για την δευτερη σου φόρτιση είναι πολύ νωρίς. Και μένα έκανε κόλπα στην αρχή . ” τώρα με μπέρδεψες εσύ Κάτι καταλαβαίνω τελείως λάθος μάλλον εγώ. Το πρωί πάντως το screen on έδειχνε 30 λεπτά και με είχε κόψει 11% από το 100% στο 89% , με screen on .
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makis1024: “Όχι καινούργιο κινητό δεν έχει δουλευτεί , κάνε τρείς φορτήσεις και μέρα βγάζει συμπεράσματα. Άσε την να καλιμπραριστεί!!!μόνη της Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Εντάξει τότε είμαι ήδη στην 2η ολονυχτία φόρτιση . Το screen on πάντως δείχνει 30 λεπτά και με έχει κοψει 11% από 100 στο 89. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Παράθεση από PetranEVO: “ Το έκανα 3.5 ώρες δείχνει ... Παιδιά όντως τι παίζει ; Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω και πέφτει έτσι ή μπαταρία μου; ” 3.5 Ώρες δείχνει οθόνη η σύνολο. Μπερδεύτηκα. Αν είναι οθόνη μην βγάζεις εύκολα συμπεράσματα.” Ωραία πως εξηγεις κινητό καινούργιο , με λίγα λεπτα χρήσεως κλειστό συγχρονισμό , ανοιχτα δεδομένα , μόνο messenger να έκοψε 30% ; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk