Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 221.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από elpa02: “settings ->additional settings->battery & performance-> power settings ->additional settings->battery & performance-> battery use -> history details (το ρολογακι πανω δεξια)” Το έκανα 3.5 ώρες δείχνει ... Παιδιά όντως τι παίζει ; Γνωρίζει κάποιος τι πρέπει να κάνω και πέφτει έτσι ή μπαταρία μου; Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
-
Στο ένα κινητό που έφτιαξα εν μέρη σήμερα σε stable 7.1.1 από clear installation Κτλ. γίνεται εγκατάσταση του facebook & messenger, και δίνω privilege για pop-up εικόνα το συννεφάκι στα δεξιά , που αν δεν το κάνεις απλά το σβήνει. Και παρόλα αυτά ,είτε έχω το default θέμα του κινητού είτε το αλλάξω σε κάποιο άλλο (εκεί παρατηρήθηκε πιο έντονα) , τότε αν κλείσεις από το power button το κινητό για Lock-screen Και το ανοίξεις ξανά,τότε το συννεφάκι δεν υπάρχει. Έλεγξα τα Privilege έκανα και re--ins…
-
Καλησπέρα, Στο ένα κινητό που έφτιαξα εν μέρη σήμερα σε stable 7.1.1 από clear installation Κτλ. γίνεται εγκατάσταση του facebook & messenger, και δίνω privilege για pop-up εικόνα το συννεφάκι στα δεξιά , που αν δεν το κάνεις απλά το σβήνει. Και παρόλα αυτά ,είτε έχω το default θέμα του κινητού είτε το αλλάξω σε κάποιο άλλο (εκεί παρατηρήθηκε πιο έντονα) , τότε αν κλείσεις από το power button το κινητό για Lock-screen Και το ανοίξεις ξανά,τότε το συννεφάκι δεν υπάρχει. Έλεγξα τα Privilege έκανα …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Αν δεν κάνω λάθος με αυτά που έγραψες σε προηγούμενα ποστ, άλλαξε η σειρά. Πάρε με το καλό τα νέα κινητά, πες μας τι Ρομ φοράνε και θα βρούμε οδηγό. ” έγινε ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από PetranEVO: “που είναι αυτός ο οδηγός ο συγκεκριμένος που λέει από dev > stable ,γιατί δεν το βρίσκω! ” forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/9694/ Ούτε την επιλογή από dev σε stable δεν πρόλαβα να γράψω. Εσύ που το έψαξες? ” για κάποιο λόγο δεν μου το εμφάνιζε. Αλλά τώρα το έψαξα και είδα ότι είναι τα ίδια βύματα με αυτά που έκανα ,τίποτα δεν άλλαξε.
-
Παιδια ερώτηση. Παρέλαβα 2 κινητά εώς τώρα, το ένα FDD και το άλλο TDD. Και τα 2 είχαν μέσα προ-εγκατεστημένη GT ελληνική rom xiaomi μάλλον developer δεν θυμάμαι. Πήγα να περάσω την Stable καθαρά με βάση τον οδηγό μέσω Upgrade, μετά έκανα και καθαρισμό dalvik cache / κτλ. Στο 1 κινητό που άνοιξε κανονικά μπήκαν οι εφαρμογές που είχατε δείξει στην αρχική σελίδα, - A: KuaiPan = faster downloads (keep it) - Number Fixer = διόρθωση των τηλεφώνων στις επαφές με την προθήκη του +30 μπροστά από τα νούμ…
-
Παιδια ερώτηση. Παρέλαβα 2 κινητά εώς τώρα, το ένα FDD και το άλλο TDD. Και τα 2 είχαν μέσα προ-εγκατεστημένη GT ελληνική rom xiaomi μάλλον developer δεν θυμάμαι. Πήγα να περάσω την Stable καθαρά με βάση τον οδηγό μέσω Upgrade, μετά έκανα και καθαρισμό dalvik cache / κτλ. Στο 1 κινητό που άνοιξε κανονικά μπήκαν οι εφαρμογές που είχατε δείξει στην αρχική σελίδα, - A: KuaiPan = faster downloads (keep it) - Number Fixer = διόρθωση των τηλεφώνων στις επαφές με την προθήκη του +30 μπροστά από τα νούμ…
-
Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από PetranEVO: “κινέζικη έκδοση TDD τι εννοείς; ” Αν κατάλαβα σωστά, εννοεί πως η TDD έκδοση (θεωρητικά) υποστηρίζει δίκτυα της Κίνας (ΜΟΝΟ) και κυκλοφορεί μόνο εκεί. Φυσικά αυτό μέχρι στιγμής δεν ισχύει και θα είσαι μια χαρά εδώ. ” Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από Opanos: “Παράθεση από PetranEVO: “κινέζικη έκδοση TDD τι εννοείς; ” Αν κατάλαβα σωστά, εννοεί πως η TDD έκδοση (θεωρητικά) υποστηρίζει δίκτυα της Κίνας (ΜΟΝΟ) και κυκλοφορεί μόνο εκεί.Φυσικά αυτό μέ…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Η μία που λες ότι είχες μου μοιάζει Dev και η άλλη που λες ότι έβαλες Stable Δεν δικαιούσαι να τις βάλεις με ένα απλό upgrade Υπάρχουν οδηγοί για το πως πάμε από το ένα είδος στο άλλο ” ναι νομίζω dev ήταν. που είναι αυτός ο οδηγός ο συγκεκριμένος που λέει από dev > stable ,γιατί δεν το βρίσκω!
-
Που λέτε έχω παραγγείλει 3 κινητά FDD-LTE οπότε ήμουν σε φάση hermes. Σήμερα με ήρθε ένα ακόμα το 4ο εν σειρά που ήταν TD-LTE ,και καταλάθος πέρασα ROM από FDD-LTE stable 7.1.1 Έκανα βλακεία ; Να το αλλάξω; ή να το αφήσω έτσι ; και η διαφορά σαν λογισμικό πια είναι που λένε ότι το TD γίνεται φάση FDD με την ROM; Ευχαριστώ
-
ίσως χαζό αυτό που θα πώ αλλά συνέβη και στο δεύτερο κινητό. Οπότε να ξέρω για τα άλλα 2 που περιμένω. Είχαν έρθει με beta GT από xiaomi hellas κτλ. Οπότε πήρα το αρχείο από την 7.1.1 hermes την πέρασα στο φάκελο downloaded_rom πήγα στο Upgrade > choose file >έκανε ρεστάρτ όλα κομπλέ. Με το που άνοιξε άρχισε τα android.process ,που με είπατε ότι πρέπει να κάνω factory settings,το έκανα και δεν άνοιγε δηλαδή έμενε επί πόση ώρα στο mi αρχικό logo. Στο πρώτο κινητό είχα κάνει και wipe δεν θυμάμαι τ…
-
εγώ να ρωτήσω κάτι επειδή μου ήρθε και άλλο redmi note 2 για φίλο, Κάθε φορά επειδή έχει ήδη μέσα την beta από xiaomi hellas, που περνάω το αρχείο το συμπιεσμένο από την 7.1.1 , παρότι μένει ανοιχτή η οθόνη,αυτό άλλοτε μου βγάζει το αρχείο ως 730mb άλοτε 750mb ,ενώ το καθαρό είναι 792mb συμπιεσμένο κανονικά. Τι φάση αυτό έπρεπε να γίνεται;
-
παιδιά στο antutu δεν είδα σκόρ πάνω από 44.000 με την Stable 7.1.1 παίζει τίποτα να έκανα λάθος;