Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 105.
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/24011/ XTRV/GTV-6.11.17
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gatos814: “Παράθεση από gkalen: “@gatos814 και @ktsiaras Εννοειτε ότι δε μπαίνει σε fastboot με την επιλογή του powermenu ?? Δοκιμαστε να είναι συνδεδεμένο με το usb όταν επιλεξετε το fastboot .. Αν δε δούλεψει ούτε έτσι , θα αφαιρεθεί αυτή η επιλογή στο επόμενο update. ” δεν δουλευει ουτε με το power menu ουτε και με adb!ουτε συνδεδεμένο με το usb! ” Παράθεση από gatos814: “Παράθεση από NasDriver: “Ούτε με volume down & power μπαίνει ? Δοκίμασε έναν καθαρισμ…
-
Παράθεση από NasDriver: “Ούτε με volume down & power μπαίνει ? Δοκίμασε έναν καθαρισμό από TWRP σε cache & dalvik art cache ” Δυστυχως ουτε με volume down & power μπαίνει ! και ουτε με cache & dalvik art cache εγινε κατι !!!!!!!!!!!!! και το κατεβαζω παντα με download manager για τυχον προβληματα! Τι να πω..... και εφοσον βαδιζουμε προς την Πεμπτη ας περιμενω την επομενη ρομ μηπως και .. στανιαρει!
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από gatos814: “δεν δουλευει ουτε με το power menu ουτε και με adb! ουτε συνδεδεμένο με το usb! ” Σε εμένα μπήκε κανονικά από power και από adb με την εντολή adb reboot bootloader ” Τι να πω! Παράθεση από zefs: “Μήπως χρειάζεται usb debugging για να μπει σε fastboot. ” Χρειάζεται usb debugging σε adb , αλλα τιποτα......! update: για να κανω και κανενα wipe να δουμε.....
-
Παράθεση από gkalen: “@gatos814 και @ktsiaras Εννοειτε ότι δε μπαίνει σε fastboot με την επιλογή του powermenu ?? Δοκιμαστε να είναι συνδεδεμένο με το usb όταν επιλεξετε το fastboot .. Αν δε δούλεψει ούτε έτσι , θα αφαιρεθεί αυτή η επιλογή στο επόμενο update. ” δεν δουλευει ουτε με το power menu ουτε και με adb! ουτε συνδεδεμένο με το usb!
-
Σημερα παρατηρησα οτι δεν μπορω να μπω σε fastboot με την τελευταια 6.11.10 Συμβαινει σε μενα μονο η το εχει παρατηρησει και καποιος αλλος;
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23633/ XTRV/GTV-6.11.10 Τα λογια ειναι περιττα!
-
Γεια χαρα σε ολους! στου ανεψιου μου το RN3 kenzo και σε αυτη και στην προηγουμενη XTRV/GTV δεν μπορουμε να φορτωσουμε εικονα απο την φωτογραφικη μηχανη σε ταπετσαρια το εχει αλλος αυτο το προβλημα γιατι δεν παρακολουθω τα RN3! ευχαριστω!
-
Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
gatos814 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Δυστυχώς πρέπει να βάλεις official rom. Αυτή που έχεις είναι fake. Δες τους οδηγούς στο ανάλογο topic του RN3PRO. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σε ευχαριστω πολυ
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από gatos814: “Εγω δεν θα παρω το μεταλλιο; ” To μετάλλιο το έχεις και εσύ όπως όλοι μας, αλλά προφανώς από λάθος σου το έχεις κρύψει στις ρυθμίσεις του προφίλ σου.Πήγαινε λοιπόν στις ρυθμίσεις του προφίλ σου και ενεργοποίησέ το και πάλι.. ” Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από gatos814: “Εγω δεν θα παρω το μεταλλιο; ” @MIUI_ART μετάλλιο παρακαλώ!! Ενα απο τα καινούργια 20k τα γυαλιστερά ” Το βρηκα ,το βρηκα!!! Πω Πω και τι γυαλιστερο που ειναι......................…
-
ΜήνυμαΜε την τελευταια XTRV rom : cancro_v8_XTRVbeta1-6.10.27 forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22471/ Ενα μεγαλο respect για την δουλεια ολων των παιδιων!
-
Σε μενα απο την προηγουμενη αναβαθμιση και τωρα στην beta μολις περνω τηλεφωνο μαυριζει για 1-2 δευτερολεπτα η οθονη και μετα περνει τηλεφωνο! δεν εχω παρακολουθησει ολο το νημα οποτε σορρυ δεν ξερω εαν το εχουνε και αλλοι 3ραδες!
-
Παράθεση από apsogos4ever: “Παράθεση από gatos814: “Μετα απο καποιες ωρες με την καινουργια rom εχω διαπιστωσει ενα πραγμα : το τηλεφωνο ζεσταινεται ΣΑΦΩΣ πολυ λιγοτερο ! Πραγμα που ισως σημαίνει καλητερη διαχειριση ισχυος αρα και καλυτερη καταναλωση μπαταριας ! Ιδωμεν...... ” 1. για πιο τηλεφωνο αναφερεσαι; 2.εβαλες καποια εφαρμογη που μετραει θερμοκρασια; Sent from Mi Max Helium Perfomance Το τηλεφωνο οπως θα δεις και στην περιγραφη ειναι το : Mi3 και η εφαρμογη ειναι γενικων πληροφοριων και ε…
-
Μετα απο καποιες ωρες με την καινουργια rom εχω διαπιστωσει ενα πραγμα : το τηλεφωνο ζεσταινεται ΣΑΦΩΣ πολυ λιγοτερο ! Πραγμα που ισως σημαίνει καλυτερη διαχειριση ισχυος αρα και καλυτερη καταναλωση μπαταριας ! Ιδωμεν......