Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 105.
-
Παιδια γεια σας Β Ο Η Θ Ε Ι Α Εχω στα χερια μου το Mi4c (2g/16g) απο ενα φιλο μου Αντιμετωπιζω σοβαρο προβλημα με το ξεκλείδωμα του Απο'τι διαβαζω το : "Сouldn`t verify device. Current account is different from the account info on the device" ειναι κατι που συμβαινει σε πολλους αλλα δεν βρηκα μια απαντηση-λυση που να "δουλευει" Εχω δοκιμασει και με την Developer 6.9.8 beta και με Stable V8.0.5.0.LXKCNDG αλλα χωρις καθολου τυχη! εχει σπασει το κεφαλι μου για του φιλου μου το τηλεφωνο και ακρη δεν…
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/19367/ Μετα απο πολλες μερες .......... Με την GTV-6.9.8 και με full μπαταρια αλλα χωρις αεροπλανακι!
-
Μια ερωτηση offtopic υποστηριζει το redmi 3s OTG? θελει να το αγορασει ενας φιλος και χρειαζεται αυτην την λειτουργεια! ευχαριστω!
-
Μετα απο λιγες ωρες λειτουργιας μπορω να πω οτι ειναι μεχρι τωρα η καλητερη v8 (εκτος του antutu , που παραδοξως δειχνει πολυ πιο κατω απο τις αρχικες v8 , αλλα..... κλ@ιν!!!) και πιο smooth και καλυτερη διαχειριση μνημης(για μπαταρια θα δουμε...) Αρε mi3 μου ακομα κελαηδας ΔΥΝΑΤΑ!!
-
Η "αρχη" ειναι ενθαρρυντικη!......
-
Xiaomi Mi-3 / Mi-4 = μηδενικο αρχειο!
-
Μετα απο 4 μερες χρηση της νεας GTV νομιζω πως η μπαταρια αρχιζει σιγα σιγα να "στρωνει"! Για να δουμε!
-
Παράθεση από Sitalkas: “με την κατανάλωση μπαταρίας πως πάει τώρα σε mi3; ” Ειχα την τελευταια miui v7 (GTV-6.5.26) και ηταν με διαφορα η χειροτερη στην κατανάλωση μπαταρίας! Περασα χωρις format την GTV-6.6.30 miui v8 και καλυτερευσε η κατανάλωση μπαταρίας χωρις ομως να "πιασει "παλαια επιπεδα Μετα εβαλα την GTV-6.7.7 και καλυτερευσε λιγο η κατασταση θελει ομως πολυ ψωμι ακομα! Παρεμπιπτόντως η miui v8 δεν τα παει καλα και στην διαχειριση μνημης εκτος και εαν ειναι μονο στο δικο μου που δεν εγιν…
-
Παράθεση από mass22: “Εγώ αυτό που βλέπω είναι ότι το κινητό βράζει μπαταρία φεύγει νεράκι αργεί έχει θέμα με δεδομένα και σήμα.. Με το WiFi κάνει σύνδεση αποσυνδεση. Και κάποια άλλα μικρά bugs. Δεν φταίνε τα παιδιά φυσικά αλλά η xiaomi που καταστρέφει ότι έχει φτιάξει. Αναπωλω τις ενδοξες εποχές της v5 πραγματικά. Πέρα από αυτά το mi3 κινηταρα. Το μόνο θετικό. ” Δοκιμασες να το "καθαρισεις", γιατι σε μενα δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα! Και ναι το Mi3 ειναι κινηταρα!!!!!!!!!!!!!
-
Η πρωτη εντυπωση ειναι καλη! Για να δουμε......
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15797/ Με την GTV-6.6.30 πανω απο την 6.5.26 χωρις format και το MI3 "κελαηδάει" τρελά RESPECT!!!!!
-
Πανω απο την 6.5.26 χωρις format και ΟΛΑ τελεια μεχρι στιγμης RESPECT!!!!!
-
Ο γεγονε, γεγονε παμε παρακατω..... Η MIUI V8 ειναι εδω τα καλυτερα ερχονται !!!!!
-
Παράθεση από mixaliscy: “Οι οδηγίες μιλούν για Factory Reset Εγώ όμως και κάποιοι άλλοι το περάσαμε από πάνω και δουλεύει κανονικά Άρα αποφασίζεις μόνος σου ” Πάνω από ποιά;
-
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/15220/ Εδω και λιγες μερες με την GTV 6.5.26 Αλλα τι να το κανεις , η μπαταρια πινεται σαν ... νερακι!
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP Καλή τύχη παιδιά σε όλους!
-
Με τη νεα rom στο antutu δειχνει 55586!!!!! Απλα πεταει!!