Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 105.
-
Λοιπον , καποιες παρατηρησεις και απο μενα δυνατοτεροι ηχοι , λιγο χειροτερα στο "ρουφηγμα" μπαταριας και πολυ μεγαλη διαφορα προς τα κατω στο antutu!!!!!
-
Να και κατι διαφορετικο! coolicool.com/minix-neo-x8-h-p…d-android-44-andr-g-35922 Καλή μας Επιτυχία!
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
gatos814 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@gatos814 θα φλασάρεις την 6.2.4 fastboot και μετά την 6.3.3 GTV ” Παράθεση από MIUI_ART: “Για να πάει κάποιος σε Μarshmallow στο Mi-3 & Mi-4, Πρώτα κάνει Flash την xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4.zip και μετά βάζει την τελευταία GTV-6.3.3 και είναι οκ. Αν όμως θέλεις καθαρή εγκατάσταση θα βάλεις μία FastBoot όπως αναφέρει ο BODAI παραπάνω... ” Εδω και λιγο καιρο εχω την Stable-V7.0.5.0 οποτε ενδιαφερομαι για "καθαρη" εγκατασταση! Αρα κανει ενοποιηση η 6.2.4 FastBoot !…
-
Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W
gatos814 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΕαν "τρεξουμε" για "καθαρη" εγκατασταση την "cancro_images_6.2.4_20160107.0000.12_6.0_cn" που ειναι "Marshmallow FastBoot ROM" πρεπει και παλι να 'τρεξουμε' την "xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4" η παμε κατευθειαν στην GTV-6.3.3; Κανει δλδ η "6.2.4 Marshmallow FastBoot ROM" ενοποιηση των partition η οχι; Μηπως πρεπει να βαλουμε πρωτα την "cancro_images_5.9.1_20150826.0000.7_4.4_cn" που ειναι "Kit Kat FastBoot ROM" και μετα την "xiaomi.eu_multi_cancro_5.12.17_v7-4.4"; ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
-
Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από gatos814: “Αγαπητε μου φιλε ολα αυτα τα εχω δοκιμασει αλλα με MIUI V7 σε μενα τιποτα δυστυχως! Η εγω κανω καποιο λαθος η δεν θα γινεται!(μαλον εγω θα κανω λαθος) οσο για τις AOSP και το Twrp recovery δεν ετυχε ποτε να..............συναντηθουμε!!!! παντως σ'ευχαριστω πολλυ να σε καλα! ” Παρά του ότι δεν προτείνεται από την σελίδα της CyanogenMod 12.1 (Also True Dual Boot (TDB) should not be used with CyanogenMod), το δοκίμασα και εγώ να βάλω cm και MIUI V7 με …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Έχω καιρό να ασχοληθώ με dual boot αλλά θα σου πω τι θυμάμαι. Καταρχάς για να έχεις το dual boot πρέπει να έχεις το CWM recovery. Απ'οσο θυμάμαι κανένα άλλο recovery δεν υποστηρίζει το dual boot. Οπότε υπάρχει αυτός ο "περιορισμός". Και τι εννοώ με αυτό: Κάποιες AOSP θυμάμαι θέλουν ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ twrp recovery για να δουλέψουν σωστά και να παίξουν. Αυτό θυμάμαι, γιαυτό δεν μπορείς να περάσεις σε dual boot AOSP με MIUI. Όσον αφορά την V7 με τις υπόλοιπες λογικά μπαίνει κανον…
-
να σας ρωτησω και εγω καποιες αποριες για Lollipop και dual boot γινεται dual boot με MIUI V7 GTV η θελει μονο MIUI V6? η αλλη rom πρεπει να ειναι CM η μπορει να ειναι και AOSP? παντως σε μενα δουλευει μονο η CM και τα παραγωγα της και η MIUI V6 stable(μιας και δεν υπαρχει καποια GTV MIUI V6 για δοκιμη) ολα τα αλλα(AOSP η MIUI V7) ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από gatos814: “να τολμησω κι εγω να ρωτησω αν....... υπαρχει περιπτωση να δουμε Ελληνική MIUI V7 developer rom σε dual boot!?” Από το recovery γίνεται το dual boot από όσο ξέρω. Δοκιμασες και δε μπορείς;” εκτος εαν κανω κατι λαθος φιλε μου με MIU7 δεν νομιζω να γινεται dual boot τουλαχιστον σε μενα δεν "ξεκινουσε" καθολου το MIU7 ! ευχαριστω!
-
να τολμησω κι εγω να ρωτησω αν....... υπαρχει περιπτωση να δουμε Ελληνική MIUI V7 developer rom σε dual boot!?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος θα βρεις όλες τις τελευταίες ROM, και φυσικά για την συσκευή σου. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10050” Παράθεση από MIUI_ART: “Αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος θα βρεις όλες τις τελευταίες ROM, και φυσικά για την συσκευή σου. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10050” Παράθεση από MIUI_ART: “Η Version 6 MIUI υπάρχει μόνο σε Stable έκδοση... σου προτείνω αυτήν => xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-ca…
-
Παράθεση: “Αν πας στην πρώτη σελίδα αυτού του νήματος θα βρεις όλες τις τελευταίες ROM, και φυσικά για την συσκευή σου. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/10050” καλε μου φιλε λαθος δικο μου ενοω την τελευταια MIUI V6 GTV και οχι MIUI V7 GTV για MI3W
-
γεια σας ειμαι εκτος θεματος αλλα μηπως υπαρχει λινκ για την τελευταια V6 GTV rom για MI3W? ευχαριστω!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Αν κάνεις τις αναβαθμίσεις από την εφαρμογή αναβάθμισης(updater) της MIUI, κάθε φορά που κάνεις Flash αλλάζει σύστημα. ΠΧ. είσαι με Boot στο System 1. Ο Updater της MIUI θα κάνει Flash στο System 2, και θα κάνει Reboot στο System 2. Tην επόμενη φορά, flash στο System 1 και Reboot στο system 1. Me αυτό τον τρόπο, ΠΑΝΤΑ έχεις ένα σύστημα με παλαιότερη Version, και σε περίπτωση που η νέα ROM που βάζεις έχει προβλήματα, μπορείς άνετα από το Recovery να κάνεις boot στην παλαιό…
-
Παράθεση: “Καμία σχέση, η συσκευή σου έχει 2 συστήματα, και αυτή τη στιγμή κάνεις boot από το 2ο, και είναι εντελώς φυσιολογικό. Παράθεση: “ ναι φιλε μου ξερω για τα 2 συστήματα αλλα εγω ρωτησα γιατι; σε 2 MI3W με "καθαρες αναβαθμισεις"( με MiFlash και μετα με GTV) "δουλεουνε" στο system 2 ενω πριν στο system 1; αλλαξε κατι;” ”
-
γεια χαρα σε ολους! να ρωτησω και εγω κατι που παρατηρησα στην recovery για πιο λογο ειναι ενεργοποιημένο το system 2 μετα την τελευταια αναβαθμιση; ειναι και αυτο καποιο bug οπως αναφερατε της recovery;
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMi-3W + GTV 5.9.11 Screenshot_2015-09-12-19-05-12_zpsou7hnzls.png Αν ητανε και LOLIPOP...............................!!!
-
Παράθεση από Pallaros: “Παίδες η ROM για το mi3 έχει πρόβλημα, τη δοκίμασα με όλους τους πιθανούς τρόπους σε 2 διαφορετικές συσκευές... Θα περιμένω την επομένη εβδομάδα δε χάθηκε ο κόσμος, από το να δημιουργήσω πρόβλημα στις συσκευές, ευχαριστούμε πάντως για το χρόνο και τον κόπο σας να είστε καλά!” λοιπον και σε μενα η rom για το mi3w εχει προβλημα και δυστυχως δεν εχω καποιον root explorer για να βοηθησω!
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΜετά την αναβάθμιση στην 4.12.26 ΟΥΑΟΥ!!!!!!
-
off topic αλλα ......ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!
-
Καλη επιτυχία σε όλους μας!!!