Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 88.

• Παίδες καλημέρα. Είμαι με την global 9.5.3 η δυνατότητα για split screen υπάρχει ή τζάμπα βγάζω τα μάτια μου

• @fog τα σχόλια ήταν στο τι νέο υπάρχει στην 8.5.1 για αυτό και η απορία μου που είναι το recorder οεο? Φίλε @zt654 ευχαριστώ για το link αλλά μου βγάζει μυνημα ότι δεν μπορεί να γίνει εγκατάσταση, δεν βαριέσαι θα ζήσουμε και χωρίς αυτό .

• @fog ευχαριστώ για την άμεση απάντηση, το πρώτο που δοκίμασα ήταν το search, δυστυχώς όμως χωρίς αποτέλεσμα. Είναι κανείς με αυτή την rom και να έχει το screen recorder?

• Παίδες καλησπέρα. Χτες μου έκανε update σε global 8.5.1. Κι ενώ στα σχόλια γράφει ότι έχουν γίνει βελτιώσεις στο screen recorder και μπλα μπλα, το εικονίδιο του screen recorder είναι άφαντο ξέρει κανείς τι παίζει?

• Ώπα της μόλις μου ήρθε ΟΤΑ η 8.2 global, αντε να δούμε τι θα δούμε

• Φίλε @stakantzi με miflash γίνεται πεντακάθαρη εγκατάσταση φρόντισε να έχεις προχειρους τους κωδικούς, user name από το miaccount σου γιατί μετά το φλασαρισμα θα σου χρειαστούν, το twrp αφού θα πας σε global stable το ξεχνάς και τέλος κατά πάσα πιθανότητα ο bootloader μετά το flash θα κλειδώσει, τουλάχιστο σε μένα έτσι έγινε :). Αντε και καλό βολι.

• Παίδες η 8.2 global σας έχει έρθει OTA ή την κατεβάσατε?

• Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Απο την απάντηση σου συμπεραίνω ότι το κινέζικο "δουλεύει",αλλά τώρα στα γεράματα μάθε Κώστα κινέζικα ,δύσκολο

• Παίδες το pcsuite εξακολουθεί να είναι μη συμβατό με τις mm roms ή εχω χάσει επεισόδια?

• Παράθεση από nkaranick: “Καλημέρα παίδες! μόλις παρατήρησα πως στο micloud αυξήθηκε ο χώρος σε mega (100GB) χωρίς να προβώ σε κάποια αγορά. Έχει κάποιος καμιά ιδέα τι μπορεί να έγινε; ” Κι εμένα από 5gb έγινε 10 gb. Το κακό ότι "χάθηκε" ότι photo είχα, ευτυχώς είχα κρατήσει backup στο pc οπότε μικρό το κακό..

• Νομίζω ότι μπορούμε ν αρχίσουμε τα πανηγύρια ! ΠΡΩΤΟΙ και καλύτεροι με υπερδιπλάσιο αριθμό ψήφων σε σχέση με τους δεύτερους . Ελπίζω το μήνυμα να φτάσει στα κεντρικά της xiaomi για την τεράστια δουλειά που κάνουν τα παιδιά εδώ πέρα , που χωρίς αυτούς η εταιρεία θα ήταν παντελώς άγνωστη στην χώρα μας.

• Την μπουμπουνισα και σήμερα, είμαστε μακράν μπροστά αλλά δεν χαλαρωνουμε το Vietnam αν και αρκετά πίσω έχει εντυπωσιακή άνοδο

• Ψήφισα κι εγώ ως kostas45, ελπίζω να μην έχουμε τις περσινές αδικία και να βγούμε πρώτοι!

• Παράθεση από venioni: “Τι προβλημα υπάρχει με το miflash; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το miflash (άλλωστε δεν το εχω δουλέψει ακόμα ). Αλλά στην αρχή του topic ο φίλος lallas λέει να το εγκαταστήσουμε ως administrator ,πράγμα τ' οποίο δεν μπορούσα να το κάνω οπότε του έκανα απλά εγκατάσταση. Ελπίζω να μην παρουσιαστεί πρόβλημα Η τελευταία έκδοση του pcsuite λειτουργεί με την mm rom ή θα ξανα στήνω το τηλέφωνο από την αρχή ?

• Παίδες καλημέρα και χρόνια πολλά. Θα ήθελα την βοήθεια σας, στο kenzo μου είμαι με τη 7,2,2 gtv και θέλω να πάω στη τελευταία 8,1,1 για να έχω ota update. Έχω win 10 x64 κι εχω απενεργοποιηση την ψηφιακη υπογραφή . Εγκατέστησα το τελευταίο pc suite ως admin ,αλλα το miflash 2016,8,30 και τους adb δεν μ αφήνει να τους εγκαταστήσω ως admin. Αυτό αποτελεί πρόβλημα για τα επόμενα μου βήματα η προχωράω κανονικα?? Βέβαια και στα επόμενα βήματα εχω ερωτηματκά . Την διαδικασία με το edl την ψιλοφοβάμαι …

• Καλημέρα και χρόνια πολλά στην εκλεκτή παρέα. Έχω τo Redmi note 3 snapdragon με official ξεκλειδωμένο bootloader,twrp και με ρομ την gtv 7.2.2.0 Θέλω να μεταβώ στην τελευταία official stable για να έχω ota update και θα ήθελα τα φώτα σας γιατί έχω χάσει επεισόδια. Καταρχάς βλέπω ότι υπάρχει νέα έκδοση του mipcsuite Είναι συμβατή με mm για να εχω backup από επαφές photo ? Την μετάβαση θα την κάνω με αυτόν τον οδηγό και κατεβάζοντας αυτή την rom ή υπάρχει άλλη πιο εύκολη λύση με το pc suite για πα…

• Αγαπητέ @nflo "φοραω" την gtv 7.2 , δεν νομίζω είναι bug της rom κάτι άλλο συμβαίνει αλλά δεν ξέρω τι . forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/22521/

• Παίδες σόρρυ για το ψιλό off topic . Έχω το εξής θέμα με κλειστά data τόσο σε Wind όσο και cosmote μου βγάζει μυνημα ότι συνδέθηκε στο ίντερνετ με αποτέλεσμα να μου ροκανιζει την κάρτα . Ειδικά χτες όλη μέρα ειμουν σπίτι , οπότε αποκλείω κάποια εφαρμογή να ανοιγοκλεισε στιγμιαία τα data αφού το τηλέφωνο ήταν συνδεδεμένο στο wi Fi του σπιτιού . Μπαίνοντας στην ασφάλεια του τηλεφώνου και κοιτώντας αν κάποια εφαρμογή έχει χρησιμοποιήσει τα data, δείχνει ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί από καμία εφαρμο…

• Και τις μονάδες από την κάρτα του ανθρώπου πως τις φάγανε οι κερατάδες?

• Αποτι καταλαβαίνω Fingerprint, μοτίβο, κωδικοί είναι φύκια για μεταξωτες κορδέλες