Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-88 από 88.
-
Παράθεση από dzav: “Παράθεση από kostas43: “Την τρέλα μου μέσα , ειλικρινά πίστευα ότι η κωλυσιεργία είχε να κάνει με τα ελτα . Δυστυχώς σε τσιμπήσανε , οπότε πιόμα μεν , όμως σήριαλ (όπως σωστά λέει ο SomniusX ) τέλος . Περιμένουμε αξιολόγηση της συσκευής και αναλυτικό φωτορεπορτάζ :D” Φαντάζεσαι να είναι και καμιά μαιμού το τηλέφωνο;έφυγα για Κίνα κατευθείαν χαχαχαχχαχ.” Με εξάρτηση όπως την φωτό του avatar με 120 αρι με τετραπλά και δίφτερη
-
Παράθεση από ev3rflow: “@mib + @kostas43 Υπάρχουν κάποιες ακόμα αρκετά σημαντικές διαφορές ανάμεσα στα 2 μοντέλα: 1) Το 4G έχει KitKat 4.4.2 / Το 3G είναι ακόμα σε JellyBean 4.2.2 ==> Καλύτερη διαχείριση μπαταρίας 2) Το 4G επίσημα παίρνει microSD μέχρι 64GB / Το 3G επίσημα μέχρι 32GB” Αγαπητέ ev3rflow και πάλι ευχαριστώ για τις απαντήσεις που έδωσες στο ερώτημα που έθεσα . Εκτιμώ ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα το τοπίο για την καινούρια έκδοση του redmi note θα ξεκαθαρίσει ,οπότε τουλάχιστο για…
-
Τώρα χάθηκα . Το ερώτημα που έθεσα ήταν ποιο από τα δυο προτείνεται για αγορά , το Redmi Note ή το Redmi Note 4G , Το προφανές είναι ότι το καινούριο θα είναι μια πιο βελτιωμένη έκδοση, αλλά ενίοτε τα προφανή δεν ισχύουν γι' αυτό και σας ζαλίζω . Οσον αφορά το ΜΙ3 το πρότεινε ο ev3rflow , αλλά no Money no honey . Πάντως σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας
-
Παράθεση από kostas43: “quote] Αν δε σε ενδιαφέρει το δίκαρτο, μήπως να πας καρφί για Mi3; Λίγο πιο ακριβό, αλλά δεν τίθεται κανένα θέμα σύγκρισης...” Καταρχάς ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας παιδιά. Το mi3 φοβάμαι ότι "φεύγει" από το πλαφόν που έχω ορίσει σαν πρώτη αγορά που κάνω από κίνα . Παράθεση από SomniusX: “το δύκαρτο και είσαι μάγκας μαν..” Αγαπητέ Λευτέρη εκτιμάς ότι το 3g είναι καλύτερο από το καινούριο ? Υ.Γ Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός και επαναλαμβάνομαι , αλλά το 'χω ψιλοκαψουρ…
-
Παίδες καλημέρα και καλώς σας βρήκα. Καταρχάς συγνώμη αν γράφω σε λάθος ενότητα , αλλά δεν βρήκα νήμα για το redminote 4G. Ήμουν κυριολεκτικά στο τσακ ν' αγοράσω τον προκάτοχο του , αλλά κυκλοφόρησε το εν λόγω τηλέφωνο οπότε τόμπολα . Οι προβληματισμοί που έχω είναι ουκ ολίγοι . Το νέο μοντέλο η λογική λέει , ότι θα είναι πιο εξελιγμένο , έλα όμως που φοράει adreno 305 υποδεέστερο του mali 405 που έχει το παλιό. Στο καινούριο τα ποιο πολλά κινεζομάγαζα λένε πως έρχεται με multi (κάτι το οποίο σα…