Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 202.

• Χθές έκανα και εγώ την αναβάθμιση αλλά πρόβλημα δέν προέκυψε άνοιξε κανονικά το τηλέφωνο. Σε Recovery και σε εμένα ωστόσο

• Xiaomi Smart 1080P WiFi IP Camera

meletis - - Yi Ants Camera

Μήνυμα

Είναι και για εξωτερικό χώρο(υπό προστασία ) η συγκεκριμένη ; Με τη παροχή του ρεύματος πως το κανονίζουμε , έχει καλώδιο μέσα ; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Λοιπόν το έκανα flash ξανά βάζω τις εφαρμογές από το Google αφού είχα κρατήσει αντίγραφα. Λέω να ξανακάνω ενημέρωση τις εφαρμογές και το παρακολουθώ . Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν έχει αναφερθεί κάτι ανάλογο, δοκίμασε να την κατεβάσεις στον υπολογιστή και να την περάσεις χειροκίνητα από πάνω ---> MIUI ROM DOWNLOAD - Mi Community - Xiaomi” Θα δοκιμάσω και θα επανέλθω , έχει γίνει αρκετά εκνευριστικο κρασαρουν . Οι εφαρμογές κολλάει κατά τη πληκτρολόγηση. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το κινητό δούλευε μια χαρά , έκανα αναβάθμιση πριν μια εβδομάδα και το κινητό δείχνει να κολλάει αρκετά στη ανταπόκριση της οθόνης και στις εφαρμογές. Έχει διαθέσιμο ελεύθερο χώρο 55GB , και δοκίμασα και επαναφορά . Έχει κάποιος παρόμοιο θέμα ; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Mi-TV & TV Box

Μήνυμα

Παράθεση από kaberos: “Παράθεση από meletis: “Το θέλω κυρίως για Netflix Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” 1. Αν κυρίως το θες για Netflix το mi box s είναι μονόδρομος για να έχεις hd αναπαραγωγή 2. Αντάπτορας Είναι ότι καλύτερο για τους παρακάτω λόγους Με καλώδιο -πάντα- είναι ποιοτικά ανώτερη σε σύγκριση με μια σύνδεση WiFi, όσο καλή και αν είναι αυτή! Αυτό οφείλεται σε 3 κύριες αιτίες α) έχει 0 ''θορύβους'', δηλαδή παρεμβολές από γειτονικά modems και άλλες συσκευές που…

• Με ενδιαφέρει για το χωριό να το συνδέσω με τη τηλεόραση σε hdmi. Να προτιμήσω το mi box s μαζί και προσαρμογή usb to ethernet ; Υπάρχει κάποιο κουπόνι κυρίως από banggood. Το θέλω κυρίως για Netflix Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενημερώνω και εδώ , πλέον το banggood στέλνει με dhl με τη μέθοδο pdm. Κανένα πρόβλημα απλώς επειδή θεωρείται απλό δέμα το αφήνουν στο κοντινότερο συνεργαζόμενο κατάστημα και η πορεία αποστολής αργεί να ενγμερωθει Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Επανέρχομαι κανένα πρόβλημα συνδεσιμότητας , λειτουργεί αψογα , η Digoo που είχε αγοραστεί κάθεται στο ράφι , αφού επιστράφηκαν τα χρήματα και αναφέρθηκε το πρόβλημα στο κατάστημα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Manolo69: “Καλησπέρα. Κάτοχος ίδιου τηλεφώνου εδώ και 1,5 χρόνο...Το πρόβλημα το δημιουργεί το bluetooth.....Μόλις το απενεργοποιήσεις το wifi απογειώνεται. Όταν θέλω να έχω καλό wifi κλείνω το bluetooth και όλα καλά. Ελπίζω να είναι θέμα λογισμικού ώστε με την νέα έκδοση να διορθωθεί.....” Έχεις δίκιο όντως το παρατήρησα και εγώ , ίδιο έχω . Εάν έχεις ανοιχτό απλώς αργεί να συνδεθεί με το δίκτυο , σπάνια έχω παρατηρήσει αποσυνδεση Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapa…

• Redmi 8a 2/32

meletis - - Hands on - Review

Μήνυμα

Αγοράστηκε στα 85€ από κατάστημα εξωτερικού. Θα δωθεί σε άτομο που δεν χρησιμοποιεί αρκετές εφαρμογές . Επιλέχθηκε η έκδοση 2Gb ram με 32 Gb rom , έκδοση MIUI 10.3 σε ocean blue Υποδοχή φόρτισης έχει type c , και η οθόνη έχει αρκετή φωτεινότητα με γρήγορη ανταπόκριση. Η συσκευασία δεν περιέχει ακουστικά αλλά το ραδιόφωνο λειτουργεί και χωρίς ακουστικά κάτι που δεν γνώριζα , τουλαχιστον στο mia2 lite δεν λειτουργεί που έχω . 62a89d5230f68f0f6995c6cfa2882947.jpg2fc911f496a36a21d2d10f8917a25292.jpg…

• Έχει βάλει κανείς συγκέκριμενη έκδοση gcam ; Έχω δοκιμάσει 2-3 και δεν δουλεψαν Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κοίταξε το ίδιο έχω παρατηρήσει και εγώ με το ίδιο ακριβώς τηλεφωνο. Αλλά με αλλαγή του καναλιού , στο ρούτερ βελτιώθηκε αρκετά το πρόβλημα με το WiFi Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έχει παρατηρήσει κάποιος πρόβλημα στη συνομιλία με τη ένταση ήχου του συνομιλητή. Το έχω στο μέγιστο το μικρόφωνο αλλά δεν ακούγεται καλά . Παλιότερα δεν ήταν έτσι δηλαδή πριν πάει σε android 9 και επιπλέον είχε καλύτερη φωτεινότητα η οθόνη. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από halk75: “Γεια σας παιδιά, Κάτοχος Note4 MDK εδώ και 3 ½ χρόνια ήρθε ο καιρός για αλλαγή και έχω στο νου μου το Xiaomi mi a3 με android one. Είμαι λίγο επιφυλακτικός λόγω λογισμικού καθώς ακούω κρύβει εκπλήξεις. Παρακαλώ όποιος έχει λειτουργήσει Android One ας μου απαντήσει τα παρακάτω: - Κατεβάζω κανονικά από το play store? Με περιορίζει κάπου? - Εφαρμογές από unwanted resources κάνει εγκατάσταση κανονικά? - Υπάρχει περίπτωση σε μια εφαρμογή να μου πει πως δεν μπορώ να κάνω εγκατάστ…

• Τη παρέλαβα σήμερα , η συσκευασία περιέχει μπαταρίες. Συνδέθηκε κατευθείαν για συγχρονισμό με τη εφαρμογή mifit Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Μίλα με qubestore Εύοσμο Θεσσαλονίκης ή με το Mygad στην Καστοριά” Για το Mygad με είχε εξυπηρετήσει παλιότερα αλλά δεν τα έχει ετοιμοπαραδοτα τα περισσότερα και έχεις χρόνο αναμονής. Πάντως στις ημέρες που μου είπε ήταν έτοιμο. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από meletis: “Καλησπέρα, αγόρασα όπως είχα γράψει το miband4 . Κατέβασα την εφαρμογή απο εδω : Mi Fit 4.0.7 Greek_fw Stable by xiaomi-miui.gr και δέν συνδέεται με το λογαριασμό Google. Διάβασα για τα bug , δοκίμασα το τρόπο που περιγράφεται σε συγκεκριμενο μήνυμα ( νομίζω σελ 75) αλλά δέν διορθώθηκε . ” Η διαδικασία είναι αυτή που περιγράφεται εδώ. Ξανακάνε τα βήματα και δώσε προσοχή στο πότε ανοίγουμε και πότε κλείνουμε το Bluetooth.” Τελικά το συνδεσα με το mi …

• Καλησπέρα, αγόρασα όπως είχα γράψει το miband4 . Κατέβασα την εφαρμογή απο εδω : Mi Fit 4.0.7 Greek_fw Stable by xiaomi-miui.gr και δέν συνδέεται με το λογαριασμό Google. Διάβασα για τα bug , δοκίμασα το τρόπο που περιγράφεται σε συγκεκριμενο μήνυμα ( νομίζω σελ 75) αλλά δέν διορθώθηκε .

• Παράθεση από pnskal: “Καλημέρα @meletisέχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον @Arios13 έχω φάει τον κόσμο σε όλα τα φόρουμς αλλά δεν βρίσκω την λύση. Έχω κάνει δέκα factory reset αλλά το πρόβλημα παραμένει. 'Οταν με καλούν δεν εμφανίζεται στην οθόνη αλλά μόνο ακούω ήχο και πρέπει να κατεβάζω την μπάρα εργασιών από πάνω για να δω ποιος καλεί, το ίδιο συμβαίνει και όταν είναι κλειδωμένο πρέπει να το ξεκλειδώσω για να δω ποιος καλεί να πατήσω πάνω στο όνομα ή τηλέφωνο που βλέπω και μετά να σύρω με το …