Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 202.

• Παράθεση από BiLLyTheRoBoT: “Καλησπέρα σας..... Αγόρασε ο πατέρας μου το Mi A3 και ψάχνω να βρω πως θα βάλω διαφορετικό ήχο κλήσης για κάθε sim. Γνωρίζει κανείς;” Στο mia2 lite που εχει ίδιο λειτουργικό δεν έχω εντοπίσει και ούτε ψάξει εάν έχει τη δυνατότητα. Δες στη καρτέλα ήχος. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + Mi Band 3 με Ελληνικό & Αγγλικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 4.0.7 Stable] Και εδώ Ελληνική μετάφραση για το Mi Band 4 (τρέχουσα έκδοση resources v60)” Ευχαριστώ θα τα διαβάσω το μεσημερι Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Mi Band 4

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Παρέλαβα σήμερα το miband 4 από Banggood. Ποια έκδοση πλέον χρησιμοποιούμε , καθώς ημουν κάτοχος miband 2. Θα διαβασω και τη θεματική ενότητα για τη μεταφρασμένη έκδοση.2a0f47d6a9366af11a8ac7774fd591cc.jpgafa01c9a929dd847f62a7b9cd50b03ca.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Mi Scale

Μήνυμα

Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από meletis: “Με ενδιαφέρει και εμένα από το Banggood μετά από μια αποτυχημένη αγορά σε Digoo. Ποια έκδοση να προτιμήσουμε; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Ψάξε και από Ελλάδα, μπορεί να α σου βγείτε στα ίδια λεφτά ;)” XIAOMI 2.0 Intelligent bluetooth Weight Scale Smart APP Control Precision Weight Scale LED Display Fitness Yoga Tools Scale Support Android IOS Sale - Banggood Mobile Αυτή εδω αγόρασα , είχα και κάποια κουπόνια , γλίτωσα πε…

• Με ενδιαφέρει και εμένα από το Banggood μετά από μια αποτυχημένη αγορά σε Digoo. Ποια έκδοση να προτιμήσουμε; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τα νεότερα . Επικοινώνησα με τη υποστήριξη της Digoo. Είχα άμεση απάντηση τόσο για την εφαρμογή αλλά και ότι έχει παρατηρηθεί και σε άλλους παρόμοιο θέμα. Το Banggood εφόσον υπήρξε συνομιλία και τους είπα ότι έχω θέμα , τους έστειλα και βίντεο μου πρότειναν για αρχή 12% έκπτωση. Όταν δεν το δέχτηκα μου πρότειναν επιστροφή του πόσου του προϊόντος. Ίσως έπεσα σε ελλατωματικο , αλλά από εμενα , μην τη προτιμήσεις τη συγκεκριμένη. Μόλις μου επιστραφούν τα χρήματα , θα αγοράσω τη Mi scale. Στάλθηκε α…

• Επικοινώνησα με τη Digoo Η απάντηση της την επισυνάπτω. Μιλάω παράλληλα και με το Banggood και μου είπε ότι και άλλοι έχουν θέμα με τη συγκεκριμένη και μου προσφέρει 12% έκπτωση. Του είπα να κάνει μια καλύτερη τιμή ή να κάνουν επιστροφή χρημάτων και να τους το στείλω πίσω το προϊόν . Κοιτάζω τη mi scsle. Δεν θα τη πρότεινα , η συγκεκριμένη ζυγαριά ενώ είναι ωραία στη εμφάνιση έχει θέματα τόσο στο κωδικα του λογισμικού αλλά και σε απόκλιση σωματικού βάρους +-10kg ba462c8bd10ec0b1c9fa781402ad127d.…

• Mi Band 4

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Για όποιον ενδιαφέρεται αγόρασα από το banggood το mi band 4 τη διεθνή έκδοση με 32 € με κωδικό: BGSLDGR Ανά 2 εκδόσεις αλλάζω είχα το miband 2 Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν δοκιμάζεις και με το mifit μήπως και...καλοδούλευτη :thumbsup:” Το mifit δεν δουλεύει. Ενώ το πρωί με έδειξε +-500γρ με άλλη ζυγαριά , τώρα έχει αποκλίσεις +-10-15 κιλά. Μόλις τη κάνεις reset επανέρχεται. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Το μειονέκτημα με αυτά τα προϊόντα είναι τα application. Δεν είχαν διαθέσιμη τη miscale αλλιως αυτή θα αγοραζα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Άλλες συσκευές/Gadgets

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν δοκιμάζεις και με το mifit μήπως και...καλοδούλευτη :thumbsup:” Θα το δοκιμάσω και με Mifit Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τη παρέλαβα σήμερα, δέν πέρασε τελωνείο. Η αγορά έγινε από το Banggood. Αυτή τη στιγμή ψάχνω την κατάλληλη εφαρμογή για συγχρονισμό με το κινητό τηλέφωνο. Στίς οδηγίες προτείνουν με σάρωση του QR code τήν ΟΚΟΚ διεθνή έκδοση. Επίπλέον έχω διαβάσει για τίς εξής εφαρμογές Openscale και Lohas Παραθέτω και μερικές φωτογραφίες. Υπ οψιν όποιος ενδιαφέρεται η συσκευασία δέν περιλαμβάνει μπαταρίες. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63948/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/63949/forums.xi…

• Καθώς ήμουν στήν αναζήτηση μιας ζυγαριάς ηλεκτρονικής και της Xiaomi δέν ήταν διαθέσιμη , αγόρασα και περιμένω τη παραπάνω. Μου κόστισε 27€ . Βάρος χρήστη μπορεί εώς 180kg σε s;ygkrish me thw Μι Scale που γράφει εώς 120kg. Έχω την απορία για την εφαρμογή και πόσο εύχρηστη θα είναι. Κάκά τα ψέματα το Mi Fit είναι πιο εύχρηστο. Όταν τη παραλάβω θα ενημερώσω.

• RE:

meletis - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

Παράθεση από Xiaomakias user: “Ειχα απορια επειδη ειναι android one που σημαινει παιρνει κατευθειαν αναβαθμισεις. Οχι δεν εχω θεμα απλα απορουσα. Ευχαριστω” Σήμερα μου εμφάνισε ενημέρωση ασφαλείας του Ιουλίου. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Τι πρέπει να προσέξω , θέλω να το συνδέσω σε τηλεόραση με hdmi στο χωριό. Εννοώ με τη έκδοση του βγαίνει σε global; Στα 50€ το βλέπω ότι στοιχίζει. Το θέλω από Ελλάδα , λόγω χρόνου. Πιο πολύ το θέλω για Netflix Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: July update

meletis - - Mi A2 Lite (Daisy)

Μήνυμα

Παράθεση από Xiaomakias user: “Καλησπερα. Οπως καταλαβενεται απο τον τιτλο θα ηθελα καποιος να μου πει ποτε θα παρει την ενημερωση ασφαλειας του ιουλιου. Σημερα 12/07 εκανα ελεγχος αλλα δεν ηρθε ακομη. Εχει παραμεινει στην ενημερωση του ιουνιου. Οποιος ξερει την ημερομηνια κυκλοφοριας του ας μου πει εδω περα.” Συνήθως κάθε επόμενο μήνα παίρνει. Έχω ίδιο τηλεφωνο. Αλλά τι πρόβλημα έχεις εάν καθυστερήσει; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από ataskinos: “Καλησπέρα σε όλους. Εδώ και πολύ καιρό 'όταν βάζω το κινητό MI A2 lite στην τσέπη αρχίζει και κάνει κλήση έκτακτης ανάγκης η κατεβαίνει η κουρτίνα ή πατιούνται τα κουμπιά όπως ο φακός ,το αεροπλάνο, χαμηλώνει η φωτεινότητα στο μηδέν και γενικά έχει καταντήσει εκνευριστικό. Υπάρχει κάποια λύση ;” Ίδιο τηλεφωνο έχω . Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Έχεις κάνει πρόσφατα αναβάθμιση λογισμικού; Για δοκίμασε επαναφορά ρυθμίσεων αφού πρώτα κρατήσεις αντίγραφα δεδομενων Στάλθηκ…

• RE: Mi Band 2: The New Successor!

meletis - - Mi Band

Μήνυμα

Παράθεση από meletis: “Ψώνισα λουράκι μάρκας Bakeey για το Mi band από το Banggood , όταν το παραλάβω θα γράψω εάν είναι ανθεκτικό όσο το γνησιο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Tα παρέλαβα , το Bakeey ίδια αίσθηση στο χέρι με το γνήσιο , τώρα μένει να δούμε τη αντοχή . af39d8a419cf3d5a24a58929a9e6d14c.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Δεν έχω δει ποτέ κάτι ανάλογο :?” Και εμένα μου είχε φανεί περίεργο ffb98bcefbf5d2572f96dc88cddef443.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Tempered glass

Μήνυμα

Ήθελα να ρωτήσω βγάζει η ίδια Xiaomi προστασία οθόνης, το είχα δει σε κατάστημα ηλεκτρονικών. Γιατί σε οσα κινητά έχω , της Nillkin τόσο θήκη αλλά και προστασία. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: Xiaomi redmi note 4

Μήνυμα

Παράθεση από Mariola: “Γειά σας λιγια βοηθεια έχω αυτό το κινητό xiaomi redmi note 4 και εχω προβλημα με τα μηνύματα δεν μου γράφουν αναφορά παραδώσεις η έστω ένα βελάκι ότι έλαβε ο άλλος το μήνυμα μου πως φτιάχνει αυτό; ευχαριστώ πολυ 8|” Ψάξε στη επιλογή μηνύματα -> δεξιά επάνω -> ρυθμίσεις -> αναφορές παράδοσης μήπως σου έχει κάποια ρύθμιση για ενεργοποίηση. Τουλάχιστον σε mi a2 έτσι το ρυθμίσεις. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk