Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 202.
-
Ψώνισα λουράκι μάρκας Bakeey για το Mi band από το Banggood , όταν το παραλάβω θα γράψω εάν είναι ανθεκτικό όσο το γνησιο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
meletis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexis1991: “Ευχαριστώ, θα του τα δείξω.. Ερώτηση έχουν κουμπί επανακλησης ή μόνο - + για την ένταση;;” Αύξηση/Μείωση έντασης και απενεργοποίηση/ενεργοποιησης Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από elmer: “Καλησπέρα και μπράβο για το σάιτ !!!! Ειμαι κάπως αρχάριος στη χρήση του Mi A2 Lite με 4/64 GB και Android 9 και γενικά με τα κινητά και τις νέες τεχνολογίες.... Το θεματάκι που αντιμετωπίζω-και δεν μπορώ να το βρώ κάπου αλλού στο φόρουμ-είναι το εξής.... Στις επαφές μου το τηλέφωνο έχει διπλές και τριπλές εγγραφές...Εχω κάνει λογ/μό στη GOOGLE και τις έχω περάσει μία-μία(περίπου 3,5 ώρες μου πήρε)... Πώς μπορώ να έχω αυτές τις επαφές στο κινητό?? Σας ευχαριστώ !!” Έχω ίδιο …
-
Ελληνικό Mi Fit για το Mi Band 2 + 3 με Ελληνικό Firmware - [Τρέχουσα 'Εκδοση Mi Fit 3.6.0 Stable]
ΜήνυμαΈχω το Miband 2 , πως ξέρω ποια έκδοση είναι ; Κατέβασα την εφαρμογή Gadget bridge συνδέθηκε με επιτυχία το ρολόι αλλά δεν μπορώ να ανοίξω το firmware που έχω αποθηκεύσει στον εσωτερικό χώρο. Ποιον File Manager χρειάζεται ; Συσκευή έχω το Mi A2 lite Το πρόβλημα είναι ότι μόλις πατάω την αφή του ρολογιού εμφανίζει μόνο την ώρα. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
meletis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από Arios13: “Android 9. Έχει λειτουργία απόκρυψης κλήσεων?” Θα πας στη λειτουργία , και μετά ρυθμίσεις , εκεί μπορείς να δημιουργήσεις λίστα με αριθμούς για αποκλεισμό. 12e0f16d53f4a432db367205e17ec720.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από Arios13: “Όταν με καλούν δεν εμφανίζεται η κλήση στην οθόνη ή σε κάποιο υπομενού και δεν μπορώ να απαντήσω. Ξέρει κάποιος ο,τιδήποτε σχετικό?” Έχω ίδιο τηλέφωνο , αλλά δεν έχω παρατηρήσει ποτέ , ίδιο πρόβλημα; Ποια έκδοση έχεις σε Android ; Έχεις δοκιμάσει επαναφορά ρυθμίσεων , αφού πρώτα δημιουργησεις αντίγραφα δεδομένων σου; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Είχες ξεκλειδώσει με δικό σου λογαριασμό την πρώτη φορά ? ” Όχι , δέν είχα προβεί σε οποιαδήποτε διαδικασία ξεκλειδώματος. Έτσι το είχα παραλάβει από κινέζικο κατάστημα . Mi Account έχω , δοκίμασα με την εφαρμογή ( miflash_unlock-en-3.3.827.31) αφού πρώτα συνδέθηκα και έβαλα τη συσκευή σε Fastboot Mode αλλά μου εμφάνισε μήνυμα οτι η συσκευή δέν αντιστοιχεί με κάποιο αριθμό τηλεφώνου. Επιπλέον διάβασα οτι είχαν και άλλοι ίδιο θέμα με το μοντέλο και οτι ευθύνεται το μόντεμ…
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Όχι, για κάνε έναν ακόμα έλεγχο... ” Έγινε έλεγχος και τελικά ο Bootloader κλείδωσε . Τώρα πώς προχωράμε ; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62575/
-
Επειδή το χρειάζεται άμεσα (αύριο) κοιτάξαμε το redmi note 5 4/64 Στην Αθήνα έχουμε κάποιο έμπιστο μαγαζι; Έχω δει στο Kaizer shop το έχουν ετοιμοπαραδοτο. Έχετε να προτείνετε άλλες επιλογές σε αυτό το εύρος τιμής; Έχει δει και το mi a2 lite αλλά μετά θα τα μπερδεύουμε καθώς έχω και εγώ ίδιο εκτός εάν το πάρει σε άλλο χρώμα. Εάν φτιάξω το redmi 3s θα το έχουμε για δεύτερο τηλεφωνο. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Κλειδωμένο bootloader έχεις ?” Είχα κάνει το έλεγχο και ήταν ξεκλειδωτος πριν περάσω τη Global 10.2 Κλειδωνει αυτόματα μετά ο bootloader; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΔοκίμασα χθές βράδυ να ξαναβάλω τη Rom θέτοντας το τηλέφωνο σε Download Mode (Vol + + Power) πατάω το Download και συνδέω το τηλέφωνο. Όμως το τηλέφωνο βγάζει ξανά το Mi Logo και ξεκινάει κανονικα.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δοκίμασε να γυρίσεις το δίκτυο μόνο σε 2G και πες μας εάν λειτουργεί” Όχι δεν λειτουργεί και πάλι. Αλλά και πάλι δεν αναγνωρίζει τη κάρτα sim . Δεν ζητάει το πιν για τη κάρτα στη αρχή. Δοκίμασα το κωδικό : *#*#4636#*#* για να δω περισσότερες λεπτομέρειες. Συνεχώς βγάζει το μήνυμα : Σφάλμα δικτύου Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΛοιπόν επανέρχομαι μετά από μέρες αφού μέχρι τώρα δούλευε κανονικά. Ξαφνικά εκεί που δουλεύει το τηλέφωνο κάνει επανεκκίνηση και έπειτα δεν βλέπει καθόλου τη κάρτα sim . Στην καρτέλα Κάρτες Sim & κινητά δίκτυα γράφει : Δεν υπάρχει κάρτα sim. Δοκίμασα και με άλλη κάρτα την αναγνώρισε στην αρχή δούλεψε για 3-4 μέρες κανονικά και μετά ξανά παρουσίασε το πρόβλημα. Υπάρχει περίπτωση να φταίει το λογισμικό; Έχει MIUI Global 10.2 Λεφτά να δώσει δεν αξίζει Υπάρχουν κάποια βίντεο που αναφέρουν το ίδιο πρ…
-
Αγορά Mi A2 lite...
ΜήνυμαΕγώ το είχα αγοράσει το Σεπτέμβρη την έκδοση 4/64 από εξωτερικό και συγκεκριμένα το Banggood. Ακόμη και σήμερα Ελλάδα έχεις διαφορά τιμής τουλάχιστον 40€. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk