Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 202.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Κωδικό / pin για τη κάρτα ζητάει ή για τη μνήμη του τηλεφώνου; Βάλε μια φωτό...” Κωδικό για τη συσκευή. Ωστόσο δεν έχω βάλει κάποιο. Μόλις του έβγαλα και ξανά τοποθετήθηκε η κάρτα sim , ζήτησε μόνο το pin της κάρτας και δούλεψε κανονικά η συσκευή. θα το παρακολουθηαω Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΕνώ το τηλέφωνο δούλευε άψογα χωρίς οποιοδήποτε πρόβλημα . Ξαφνικά ζητάει κωδικό. Όταν εγιναν οι ρυθμίσεις για πρώτη φορά δεν είχα βάλει κάποιο κωδικό για κλείδωμα συσκευής. Ζητάει κωδικό , στην ουσία δεν αναγνωρίζει τη Sim Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Panos Ververis: “Καλησπέρα Είμαι ολίγον ημερών με το xiaomi mi A2 lite. Θέλω να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος πως και αν γίνεται να αφαιρεθεί η Google bar?” Νομίζω με προσθήκη launcher (π.χ. nova) θα μπορέσεις να κάνεις παραμετροποίηση. Εγώ πάντως έχω το Stock. Δεν με ενοχλεί και τόσο η μπαρα της Google. Σαφώς είναι και προτίμηση του κάθε χρηστη Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπερδεμα συσκευων
meletis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΈχω το Mi A2 Lite. Από θέμα μπαταρίας σε βγάζει ~2 ημέρες με χρήση 4G. Κάμερα έχει καλή αλλά για νυχτερινές λήψεις είναι ένα μειονέκτημα. Από ακρίβεια θέσης Gps είναι μια χαρά καθώς χρησιμοποιώ αρκετά τους χάρτες της Google. Εννοείται παίρνει αναβαθμίσεις σε θέματα λογισμικού / ασφαλείας. Εφόσον έχεις Cosmote δεν θα έχεις πρόβλημα ως προς τη χρήση των συχνοτήτων για τα δεδομένα. Θα σου πρότεινα σε όποιο καταλήξεις να πας τουλάχιστον σε έκδοση 4/64. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας …
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dim_dim: “Καλησπέρα παιδιά. Παρέλαβα σήμερα ένα Mi A2 Lite για συγγενικό πρόσωπο και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Πήγα σε κατάστημα το οποίο είχε tempered glass της εταιρίας Senso το οποίο έγραφε Mi A2 Lite/Redmi 6 Pro όπως το ίδιο γραφουνε και όλα όσα βλέπω στην αγορά. Το tempered glass ήταν λίγο μεγαλύτερο από την οθόνη και δεν το πήρα γιατί προεξείχε από το κινητό στο μάκρος. Μπορείτε να μου πείτε όσοι φοράτε tempered glass ποιας μάρκας έχετε και αν είστε ευχαριστημένοι από την…
-
Παράθεση από spideman3: “Πέρασε και την ελληνική να ελαφρύνει η συσκευή και θα είσαι οκ Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Για να δω εάν υπάρχει για τη συσκευή τη δική μου (3s) στη ενότητα Rom Corner κοιτάω. Πάντως μέχρι στιγμής δουλεύει μια χαρά. Μόνο τη εφαρμογή instagram που ήθελε να κατεβάσει ο χρήστης από το Play store του εμφάνισε ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Λογικά θα θέλει πιο παλιά έκδοση της εφαρμογής. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από meletis: “Έγιναν όλα με επιτυχία και μου έβγαλε μήνυμα flash done Άναψε η συσκευή κανονικά , και είμαι στη διαδικασία ρυθμίσεων ( όταν ρυθμίζεις 1η φορά τη συσκευή) αλλά χώρα δεν έχει να επιλέξω τη Ελλάδα ούτε Ελληνικα Rom έβαλα την Global Stable 7.5.90 Τι γίνεται σε αυτή τη περίπτωση ; ” Λύθηκε το πρόβλημα ,πέρασα την τελευταία Rom Global Stable Ξεκίνησε η συσκευή κανονικά ρυθμίστήκε και πλέον μου εμφάνιζε ως επιλογές χώρα : Ελλάδα και Γλώσσα : Ελληνικά. Σας ευχαριστω για το χρόνο …
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΛύθηκε το πρόβλημα ,πέρασα την τελευταία Rom Global Stable Ξεκίνησε η συσκευή κανονικά ρυθμίστήκε και πλέον μου εμφάνιζε ως επιλογές χώρα : Ελλάδα και Γλώσσα : Ελληνικά. Σας ευχαριστω για το χρόνο και που σώσαμε τη συσκευή. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/62170/
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΈγιναν όλα με επιτυχία και μου έβγαλε μήνυμα flash done Άναψε η συσκευή κανονικά , και είμαι στη διαδικασία ρυθμίσεων ( όταν ρυθμίζεις 1η φορά τη συσκευή) αλλά χώρα δεν έχει να επιλέξω τη Ελλάδα ούτε Ελληνικα Rom έβαλα την Global Stable 7.5.90 Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Και ούτε πρόκειται, έχει ακόμα μαϊμού ρομ...πρέπει να βάλετε μία official rom...ξεκινάτε με: 1. Drivers στον υπολογιστή ---> Αυτοματοποιημένη εγκατάσταση drivers για κινητά Xiaomi σε όλα τα Windows x64 2. Έλεγχο bootlader ---> Πως ελέγχουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος Αν είναι ξεκλείδωτος πες μου μπας και σώσουμε φώτο-βίντεο κτλ....αλλιώς... 3. Εγκατάσταση fastboot rom αλλά θα χαθούν όλα ---> Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) ”…
-
Πρόβλημα με 3s land
ΜήνυμαΜου έφερε γνωστός το παραπάνω τηλέφωνο. Συνεχώς του βγάζει το παρακάτω μήνυμα . Το είχε αγοράσει από Κίνα το τηλέφωνο οπότε δεν γνωρίζω εάν έχει επέμβει στη Rom. Μάλλον δεν πρέπει. Δεν το αφήνει να κάνει οποιαδήποτε άλλη λειτουργία , και με επαναφορά ρυθμίσεων δεν έφτιαξε. 0573ce70e02d0b69184b21d1fc35a946.jpg12b8dd1415d7e26258c21c8b7d171917.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαΑπό αυτό το κατάστημα είχα αγοράσει τον υπολογιστή : QX Systems | De voordeligste laptops, desktops, randapparatuur en reparaties Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαΕίχα αγοράσει από κατάστημα της Ολλανδίας 1 Lenovo T410 πριν 4.5 χρόνια Μου ειδινε 1 χρόνο εγγύηση και είχε και 8Gb ram. Η μόνη αλλαγή που του έκανα ήταν ένας δίσκος Ssd και καθαρισμό εσωτερικα. Μέχρι και σήμερα δουλεύει απροβληματιστα , βέβαια η μπαταρία τα έχει φτύσει. Άλλωστε πόσο να αντέξει. Πλέον όμως και στην Ελλάδα βρίσκεις και δίνουν 1 χρόνο εγγύηση. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: Λάπτοπ από Κίνα
ΜήνυμαΠαράθεση από makislog: “Ποια η γνώμη σας για τα κινεζολάπτοπ από καταστήματα τύπου gearbest; Έχουν ωραία καλούδια επάνω (π.χ. φωτιζόμενο πληκτρολόγιο) αλλά δεν ξέρω αν είναι μόνο εφέ και από επιδόσεις... celeron!” Ενα άλλο ζήτημα είναι η υποστήριξη σε οδηγούς αλλά και ανταλλακτικά Για τι χρήση θέλεις και πόσα μπορείς να διαθέσεις. Εγώ θα πήγαινα σε κάτι επώνυμο. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Παράθεση από lubas13: “Παιδια καλησπερα...χθες εκανα αναβαθμιση το miA2 lite σε android 9...ολα καλα...Το προβλημα μου ειναι πως αναβοσβηνει μονιμα το notification light,χωρις ναυπαρχει καποια ειδοποιηση που δεν εχει διαβαστει...Επισης παρατηρησα αργη εποικινωνια με το mi band 3 σε σχεση με την προηγουμενη εκδοση android... Εχετε καμια λυση??? Εχει τυχει σε αλλον? Ευχαριστω....” Έχω το ίδιο τηλέφωνο. Δεν το αναβαθμιζω μέχρι να λυθούν τα θέματα γιατί όσοι το έχουν όλοι έχουν κάποιο θέμα. Δεν ξέρω…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από adi32: “Aλλαξε η διαβάθμιση της φωτεινότητας, ίσως όχι η μέγιστη που νομίζω είναι η ίδια. Αλλά πλέον στη μέση είναι αρκετά πιο σκοτεινό. Κρίμα να χαλάσουν την οθόνη που ήταν το πιο ωραίο της συσκευής Μπορει να γινει κατι ? Γινεται να γυρισουμε το τηλεφωνο οπως ηταν πριν το update ?” Μου έβγαλε και εμένα ειδοποίηση για αναβάθμιση. Όταν εννοείς άλλαξε η φωτεινότητα είναι πιο χειρότερο; Γενικά έχεις παρατηρήσει άλλες αλλαγές ή δυσλειτουργία; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amavroudis: “Έχουν προηγηθεί τα της Ολλανδίας ή του Βελγίου; Είναι δηλαδή καθοδόν για Ελλάδα; Αν ναι να περιμένει λίγο ακόμα λόγω εορτών.” Με Post NL του το στέλνουν. Και εγώ αυτό πιστεύω λόγω εορτών συμβαίνει η καθυστέρηση. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω αγοράσει άπειρες φορές από Banggood με μέθοδο priority. Στις ~20 ημέρες το δέμα έφτανε. Γνωστός πηρε τηλέφωνο από τις 03-12-2018 και αναφέρει το εξής : The item is on transport to the country of destination. Έχει χαθεί το δέμα γιατί στο κατάστημα του είπαν ότι θα ψάξουν. Λογικά είναι λόγω εορτών, να ανοίξει αμφισβήτηση συναλλαγής στο Paypal ή να περιμένει ; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk