Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 202.
-
Γνωστός με ρώτησε για το banggood. Του είπα να προτιμήσει priority μέθοδο αποστολής. Έχει αγοράσει το pocophone. Ωστόσο έχει να ενημερωθεί από τις 03/12 , αναφέρει : The item is on transport to the country of destination. Υπάρχει ενδεχόμενο να περάσει τελωνείο; Έχει αλλάξει μήπως πολιτική το Banggood; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Antonis hartsas: “Καλησπέρα,κάτοχος μερικές μέρες του A2 lite και βλέποντας την συσκευή λίγο "βαριά" θελω να ρωτήσω αν πρέπει να κάνω κάτι να πάρει τα πάνω του...μου φαίνεται παράξενο για μια καινούργια συσκευή με καλό σχετικά επεξεργαστή να μην πάει σφαίρα. Global version 8.1.0 (δεν μου κάνει αναβάθμιση) Ελπίζω να έγραψα στο σωστό νήμα.” Το ίδιο τηλέφωνο έχω εδώ και 2 μήνες. Με τις τελευταίες αναβαθμίσεις. Παρόλο που του έχω εφαρμογές δεν έχω παρατηρήσει ότιδηποτε σχετικά με τη αντ…
-
RE: Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό
meletis - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΠαράθεση από trifos: “Σκέφτομαι να δωσω το mi8 6/128 και να παρω το mi8 8/128 pro μιυας και παίζει στα 500€ περίπου με μεταφορικά απο Geekbuying ποια μέθοδο αποστολής να επιλέξω για να αποφυγω το Τελ. ;456dda7cabb163bc45684f9cfdc6e080.jpg Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Δες εάν το έχει διαθέσιμο το Banggood με μέθοδο αποστολής Priority , όσα έχω φέρει δεν έχουν περάσει τελωνειο Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Για το mi A2 lite μιλάς ή για το Redmi 6 pro στο οποίο άνοιξες το θέμα ? ?(” Εκ παραδρομής έγινε λάθος , επειδή αρκετοί το αναφέρουν και ως redmi 6 pro Στο Mi A2 lite αναφέρομαι. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Θα μπορούσες να ανεβάσεις μια φώτο με αυτά που δείχνει στο σχετικά με το τηλέφωνο να δούμε ποια ρομ έχεις ?” Από όσο γνωρίζω έχει καθαρό android2317c728c010438108f271d33a7d9bf1.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE: RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από meletis: “Παράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Υποστήριξη Εκτελωνισμού, Τελωνειακές Υπηρεσίες από την DHL Express Edit: δεν κάνεις κάτι ακόμα. Αν είναι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου...” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν έβγαλα και πολύ άκρη με το site τους αλλά αναμένουμε. @meletis εσένα στη περίπτωσή σου πόσο πλήρωσες και τι αξία είχε Sent from my MI 8 using Tapatalk” Αξία το προϊόν είχε 85€ (πραγματική) -> έστειλα και τη απ…
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Παράθεση από amavroudis: “Δες εδώ Υποστήριξη Εκτελωνισμού, Τελωνειακές Υπηρεσίες από την DHL Express Edit: δεν κάνεις κάτι ακόμα. Αν είναι θα επικοινωνήσουν αυτοί μαζί σου...” Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Δεν έβγαλα και πολύ άκρη με το site τους αλλά αναμένουμε. @meletis εσένα στη περίπτωσή σου πόσο πλήρωσες και τι αξία είχε Sent from my MI 8 using Tapatalk” Αξία το προϊόν είχε 85€ (πραγματική) -> έστειλα και τη απόδειξη από το paypal Πλήρωσα 109 έξοδα εκτελωνιστή - …
-
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “@meletis Αθήνα από πού δηλαδή πρέπει να πάω να το πάρω; Και σε χρήματα ποιο ποσό γλυτώνω δηλαδή; Επίσης η διαδικασία που πρέπει να κάνω ποια είναι; Sent from my MI 8 using Tapatalk” Πηγαίνεις στα γραφεία στο αεροδρόμιο της DHL. Γλιτώνεις την αμοιβή εκτελωνιστή. Αλλά θα πληρώσεις έξοδα εκτελωνισμου , και Φ.Π.Α. Περισσότερο και εγώ δεν γνωρίζω γιατί και εμένα με μπέρδεψαν. Έχει τρέξιμο θα φας μισή ημέρα. Το τηλέφωνό για το εκτελωνισμο της Dhl είναι 210 3543390 Στάλθηκ…
-
ΜήνυμαΠαράθεση από miltoskartalas: “Παιδιά θέλω την άποψη σας. Κάνω αρκετές παραγγελίες τα τελευταία χρόνια είτε για μένα είτε για φίλους. Προλαβα και τις χρυσές εποχές που δεν καθόταν τίποτα τελωνείο. Πρόσφατα παρήγγειλα από ebay.com.au ένα αντικείμενο αξίας 80 ευρω και θα το στέλνανε με απλά ταχυδρομεία οπότε ρισκαρα για το θέμα τελωνείου γιατί το κόστος θα ήταν ίδιο αν καθόταν με τη τιμή από Ευρώπη. Οπότε ρισκαρα. Όμως εκείνοι το στείλανε με Dhl τελικα. Έχουν γράψει απέξω αξία χαμηλή. Εσείς τι προβ…
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Μια χαρά είσαι.” Άρα προχωράω κανονικά στη ενημέρωση κώδικα ασφαλείας και θα προσθέσω και το Mi λογαριασμό καθώς το είχα από το Miband 1 . Τα είχα συνδέσει τη εφαρμογή μέσω Google. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Επαναδιατυπώνω διότι έχεις το Mi-A2 Lite που σημαίνει ότι είναι Pure Android (Android One). Δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι περαιτέρω. Ανέβασε όμως εδώ μια φωτό από τη συσκευασία με κρυμμένα τα IMEΙ και μια φωτό να δούμε τη ROM. :)” Για αυτό το λόγο ρώτησα λόγω ότι έχει "καθαρό" Μου έχει βγάλει μια ενημέρωση για πακετο ασφαλείας με ημερομηνία : 1 Αυγούστου 2018. Επισυνάπτω a8021a4908b89396424d1f1c12f309c5.jpg Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το τηλέφωνο το ενεργοποίησα σήμερα , έκανα και τις απαραίτητες ρυθμίσεις σχετικά με το λογαριασμό της Google. Η θήκη ταίριαξε μια χαρά και ως μοντέλο το αναφέρουν και ως Redmi 6 Pro. θα επανέλθω στη κατάλληλη θεματική ενότητα να αναφέρω τις απόψεις. Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα , παρέλαβα και εγώ από το Banggood το redmi 6 pro ή Mi A2 Lite. Στη συσκευασία έγραφε Global Version . Έκδοση android έχει 8.1.0. Εκτός από τη ρύθμιση με το λογαριασμό της Google , τι άλλο πρέπει να κάνω πρώτα για ασφαλεια της συσκευής. Γιατί υπάρχει μια παραπληροφόρηση σχετικά με τις συσκευές Xiaomi για όσες προέρχονται από την αγορά της Κίνας. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το παρέλαβα από το Banggood έκδοση 4Gb Ram /64Rom. Έκδοση έχει android 8.1.0 και στο κουτί έγραφε Global Version . Από τις πρώτες εντυπώσεις είμαι ευχαριστημένος , θα το δουλέψω τις επόμενες ημέρες και θα επανέλθω. Ως μοντέλο συσκευής στη συσκευασία αναφέρει: M1805D1SG, το αναφέρω σε περίπτωση γνησιότητας , έχω δει διάφορα βίντεο για το έλεγχο των συσκευών Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είχα αναφέρει προηγουμένως ότι πέρασε κάποιο δέμα με dhl τελωνείο. Τέτοια ταλαιπωρία δεν έχω ξανά τραβήξει. Τους έστειλα τη απόδειξη Paypal. Με παίρνουν μετά από 3 ώρες τηλέφωνο και θέλουν και υπεύθυνη δήλωση οτι δεν θα το χρησιμοποιήσω για εμπορική διάθεση το προιον Μήπως τα κάνουν όλα αυτά για να πληρώσεις επιπλέον για τη αποθήκευση δέματος; Πάντως μου επισυναψαν το τιμοκατάλογο και θα πληρώσω 109€ ( λόγω αξίας ≤150€) . Μου το επιβεβαίωσε η υπαλληλος, βαριουνται να εξηγήσουν λες και κάνουμε κά…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Tom1: “Γειά σας και πάλι παιδιά. Σήμερα άνοιξα για πρώτη φορά το κινητό (redmi note 5). Υπάρχουν κάποια πράγματα τα οποία πρέπει ή δεν πρέπει να κάνω για αρχή; Κυρίως αναφέρομαι στις ρυθμίσεις ή updates ή οτιδηποτε θα έκανε το κινητο πιο εύχρηστο και ασφαλές στην χρήση. Ως πρωην (πλέον) χρήση dumbphone έχω να μάθω πολλάααααα.... Και μιά ερώτηση. Είναι χαρακτηριστικό της xiaomi να θεωρεί ακόμα και το ανοιγμα του φακέλου με τα αρχεία ως εφαρμογή; Επίσης κατα το πρώτο ανοιγμα των φακέλ…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν αγοράζουμε ποτέ με ταχυμεταφορικές και ειδικά με DHL, εάν ο πωλητής δεν λέει ξεκάθαρα ότι δεν πληρώνεις τελωνείο επιλέγοντας την DHL ! Δεν ξέρω εάν μπορείς να κάνεις τίποτα πλέον...ίσως να μίλαγες με τον πωλητή να το πάρει πίσω...πραγματικά δεν ξέρω :(” Τόσα χρόνια δεν την είχα πατήσει ήρθε το πλήρωμα του χρόνου. Έχω φέρει χιλιάδες πράγματα από εξωτερικό. Έκανα το λάθος και κατάλαβα ότι επειδή σημείωσε ως τιμή 50USD ,δεν θα πέρναγε. Σε περίπτωση που το προϊόν επιστρα…
-
Ήθελα να ρωτήσω περί τελωνείου. Είχα αγοράσει μέσω paypal κάτι για το αμάξι αξίας 99usd ,τόσο πληρωσα. Ο πωλητής έγραψε 55usd ,αλλά το έστειλε με DHL. Αποτέλεσμα ήταν να με πάρουν τηλέφωνο για εκτελωνισμο και με μπέρδεψαν περισσότερο. Μου είπαν 109€ + φ.π.α της αξίας του αντικειμένου. Η ερώτηση μου είναι η εξής εγώ θα πληρώσω και επιπλέον εκτός από αυτά της dhl ή θα τα πληρώσω και θα παραλάβω το προϊόν. Στο paypal δεν γίνεται να ανοίξεις αναφορά γιατί τι θα γράψεις ως αιτιολογία; Όποιος γνωρίζει…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από manousakas: “κλαησπερα σε ολους...Αν παραγγειλω μπαταριες για ενα μικρο drone απο banggood θα ερθουνε η θα φαμε καμια πορτα???? Παρηγγειλα απο ebay αρχες του χρονου και δεν ηρθανε ποτε.... :)” Από Banggood δεν στέλνουν πλέον. Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk