Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 202.

• Το ίδιο και σε εμένα, καθώς ήρθε ειδοποίηση (κλείσιμο απο σταθμο εξαγωγής ) , με priority απο Banggood ακριβώς 17 ημέρες έκανε.

• Μου ήρθε ειδοποίηση οτι το δέμα έκλεισε και απο σταθμό εξαγωγής και κατευθύνεται στο κατάστημα ΕΛΤΑ. Θα ενημερώσω σε 15 ημέρες καθώς είμαι εκτός , θα γίνει κανονικά η παραλαβή του. Που θα δουλευτεί η συσκευή. Τα υπόλοιπα πράγματα που έχω αναφέρει είναι καθ οδόν. Πάντως λίγο χρόνο αναμονής κάνουν πλέον , σε 17 ημέρες

• Παράθεση από linuxilakis: “Κάποιοι απέναντι λένε ότι ενώ επιλεξαν priority direct mail στο BANGGOOD το έστειλαν με china και sg post .... Να το δούμε παίδες. Ενημερώστε σε περίπτωση που άλλαξε κάτι. Μιλάμε για αποστολές που έγιναν την τελευταία εβδομάδα. Δεν ξέρω αν είναι από άλλη αποθήκη πχ china. Τα κινητά τα στέλνουν από ΗΚ .... Να δούμε το pattern παίδες Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk” Έδωσα παραγγελία το τηλέφωνο πριν μια εβδομάδα.Το έστειλαν από Ολλανδία. Ακομη στο δρόμο είναι . …

• Ενημερώθηκε , μέγιστη ημερομηνία παραλαβής του τηλεφώνου με μέθοδο αποστολής Priority : 16/9 Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Παράθεση από petran7777: “Καλορίζικο, το παρήγγειλα και εγώ για το γαμπρό μου επειδή το note 5 του φάνηκε μεγάλο. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Από το ίδιο μαγαζί; Εμένα στα υπόλοιπα έστειλαν αριθμό αποστολής. Σε αυτό δεν έχει γίνει επιβεβαίωση ακομη Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από amavroudis: “Δεν χρειαζόταν να το σπάσεις... Πλήρωσες δύο φορές μεταφορικά; ” Το κινητό που το θέλω πιο γρήγορα το έβαλα Priority μέθοδο μόνο του. H 2η παραγγελία περιλαμβάνει ακουστικά bluetooth Xiaomi, Θήκες για προστασία του τηλεφώνου Εάν τα έβαζα και όλα δεν μου δεχόταν και κουπόνι με εκπτώση για το τηλέφωνο

• Επιπλέον αγοράστηκαν τα εξής ακουστικά bluetooth banggood.com/Xiaomi-Youth-Wire…=myorder&cur_warehouse=CN Θήκη για το Mi A2 Lite banggood.com/NILLKIN-Flip-Shoc…=myorder&cur_warehouse=CN Θήκη για το Redmi 5a banggood.com/Armor-Shockproof-…=myorder&cur_warehouse=CN

• Αγόρασα από banggood τηλέφωνο και θήκες αξίας 190€. Τα έσπασα σε 2 παραγγελιες με μέθοδο priority Θα φορέσω σκόρδα ώστε να ειμαι τυχερός. Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το αγόρασα το Mi A2 Lite 4/64 σε μαύρο με το κουπόνι βγήκε 160,9 ευρώ Ευχαριστώ Επιπλέον θα αγοράσω και 2 θήκες για το Redmi 5a του πατέρα μου γιατί δεν βλέπω να αντέχει. Μέθοδο αποστολής επέλεξα Priority , θα ενημερώσω

• Το Mi A2 Lite τώρα που θέλω να το αγοράσω το έχουν presale με 4Gb/32 στο banggood Θα περιμένω 2 ημέρες , αλλιώς θα αγοράσω το redmi 5 Για θήκη έχετε να προτείνετε κάποια ανθεκτική. Δέν θα ήθελα τύπου βιβλίου

• RE:

meletis - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Firem@n: “Χμμμ,πάμε για πληρωμές έξτρα;;” Από ποιο μαγαζί; Δεν είχες επιλέξει priority ως μέθοδο; Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

meletis - - XIAOMI (Smarthones - PADs)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Redmi Note 5 AI Global Version, κοίτα το 3/32 αν και το 4/64 τα αξίζει και με το παραπάνω :)” Μου άρεσε περισσότερο το mi A1 από ποια άποψη προτεινεις το note 5 ; Θα το ψαξω μέχρι αύριο και θα απόφασισω , το καθυστερουσα λόγω μη πληρωμής Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα, μιας και ενδιαφερομαι για αγορά νέας συσκευής μπορώ να δώσω 150€. Θέλω να υποστηρίζει dual sim, 4G(έχω vodafone),αλλά από όσο γνωρίζω όλα τα Global version υποστηρίζουν B20 και ≤ 5.5 ιντσες Έχω δει τα εξής: Mi A1 lite 4Gb/64 Redmi 5 με 3/32 Έχετε κάποια αντιπρόταση; Με priority όσες φορές έχω ψωνισσι δεν πέρασε τελωνείο. Τώρα εάν είμαι γκαντεμης τι να πω. Τέλος από όσο είδα έχει type c ήθελα και κάποιο καλώδιο φόρτισης όπως και θήκη αντοχής. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου …

• redmi 5a

meletis - - RedMi 5A (Riva)

Μήνυμα

Για Θήκη ανθεκτική για το redmi 5a ,γιατι στα χέρια του πατέρα μου , δεν το βλέπω να αντέχει > 1μηνα. Κατά προτίμηση από Ελλαδα Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από cabdik: “Ερωτηση: τα 5Α στην αγορα, ειναι ολα Global συσκευες (με την Β20?) ή οχι? και πως το εξακριβωνουμε αυτο..?” Στο κουτί εμένα έγραφε Global Version και κωδικό MCGB3, Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν δεν έχετε βάλει κάρτα μέσα και δεν ανοίγει καλύτερα να το πάτε πίσω στα πλαίσια της εγγύησης :)” Ευχαριστώ , πλέον θα το δουλέψει με τη μία κάρτα sim ,γιατί πρέπει ο ίδιος να πηγαινω. Του απενεργοποίησα και τις αυτόματες ενημερώσεις. Θα του κάνω ενημέρωση και συστηματος Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Μη άνοιγμα κάρτας θήκης Sim

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Αν κατάλαβα καλά, εχει σιμ μέσα και όταν πας να βγάλεις το sim try, ανοίγει μεν αλλά δεν βγαίνει τελείως, κολλάει στην σιμ που έχει μέσα... Από ποιο μαγαζί το πήρες, θέλει μεγάλη προσοχή μην κάνεις ζημιά στα πινακια της μητρικής...με μια καρφίτσα πχ να προσπαθήσεις να κρατήσεις κάτω χαμηλά την σιμ ώστε να ανοίξει... ” Το τηλέφωνο το αγόρασα χθές. Το κατάστημα είναι στο Περιστέρι Θηβών 262 Κατάστημα Είναι Dual Sim. Δέν είχα κάρτα δικτύου χθες να το δοκιμάσω. Απλώς το ενερ…

• Μη άνοιγμα κάρτας θήκης Sim

Μήνυμα

Το πήρα χθες , ανοίγει μόνο το ένα πορτακι.Πολυ πιθανόν να το προσπάθησε ο πατέρας μου και το έβαλε ανάποδα , υπάρχει τρόπος να το ανοιξω; Με το ειδικό εργαλείο προσπάθησα αλλα δεν ανοιγει Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Την επωνυμία της επιχείρησης gxstore * Την Διεύθυνσή της (URL)Gxstore.gr | Η γωνία της τεχνολογίας * Tι ακριβώς αγοράσατε Redmi 5a * Την ημερομηνία αγοράς 10/08/2018 * Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) 9 * Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε 8 * Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) * Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά Ως αρνητικό έχω να γράψω ότι ενώ τηλεφωνικως μου είπαν ότι γίνεται να κόψω τιμολογιο , όταν πήγα είπε ότι θέλουν βεβαίωση από taxisnet. Έκ…

• Καλή επιτυχία ! Στάλθηκε από το KIICAA POWER μου χρησιμοποιώντας Tapatalk