Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 367.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από maddoctor: “Μπράβο σας! Εγώ τι κάνω και πάνω από 36000 δεν πάω με τίποτα!? :(” και εγώ 34500 έχω. Δεν ξέρω τι γίνεται. Μετα το φορμάτ που έκανα ήταν όλα καλά και είχα υψηλό σκορ αλλά πάλι ειναι χαμηλό.
-
εγώ θα μπορώ λογικά
-
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΜήνυμαΧρόνια πολλά σε όλους!! Καλά χριστούγεννα!
-
έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα. βγάζει μήνυμα λάθους EDIT. το έκανα
-
+1 και απο εμένα. o mrvaggos είναι και στο en.miui παμε για το καλύτερο
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
Μήνυμαναι ναι το ξέρω
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
ΜήνυμαΓια ακόμα μια φορά ευχαριστώ. βαρέθηκες να το ακούς
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
Μήνυματο έκανα. Μέχρι στιγμής όλα καλά. Σε ευχαριστώ για όλα. Μια τελευταία ερώτηση γιατί δεν θυμάμαι πως γίνεται. Πως βάζω ήχο κλήσης mp3 που έχω βάλει στο κινητό? Γιατι όταν πάω να κάνω αλλαγή ήχου δεν μου εμφανίζει τα τραγουδια που έχω
-
Ευχαριστώ για όλα. Ξεκινάω τον μαραθώνιο(για μένα)
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
ΜήνυμαOK
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
Μήνυματο μπακ απ το μεταφέρω στο Pc και οταν τελειώσει το format το τοποθετώ ξανά στο κινητό? Συγνώμη για την ταλαιπωρία
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
Μήνυμαευχαριστώ πολυ tora33
-
για να χρησιμοποιησω το titanium πρέπει να το έχω αγορασμένο. Και ακομα μια ερώτηση δεν μπορώ να βρω τον εντοπισμό σφαλμάτων
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
Μήνυμαbackup παιρνω μέσω της εφαρμογής titanium back up? Θα κάνω αυτό του admin γιατί δεν γνωρίζω τα wipe cache KAI dalvik. Μπορεί να είναι εύκολα αλλά δεν τα έχω δοκιμάσει ποτέ.
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
Μήνυμαμπα μη νομίζεις ότι ξέρω και πολλά. Μόνο θεωρητικά τα ξέρω και απο αυτα στην πράξη μονο το factory reset εχω κάνει
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
ΜήνυμαΟκ θα τα κάνω αύριο
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
ΜήνυμαΑφού κάνω το backup εκτελώ και τα 3 που έγραψες? Partition dalvik καλά factory reset? Ευχαριστώ για την απάντηση σου
-
Κολλήματα στην οθόνη ΜΙ3
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Το έχω γράψει και στο θέμα με την ρομ αλλά μαλλον ειναι οφ τόπικ και δεν πήρα απάντηση. Οπότε το γράφω εδώ Εχω ένα πρόβλημα απο τότε που πηγα στην ν6. οταν ξεκλειδώνω το κινητό μερικές φορές πατιούνται μόνα τους τα κουμπιά, γυρίζουν οι σελίδες μόνες τους, τηλέφωνο παίρνει μονο του με αποτέλεσμα να πρέπει να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω μετά. Επίσης έχω μια ερώτηση σχετικά με την κάμερα. Που μπορουμε να ρυθμίσουμε τα mpx? Αν ξέρει κανείς τί μπορεί να φταιει.Εχω την 4.12.5. δεν νομί…
-
καλησπέρα. έχω ένα πρόβλημα απο τότε που πηγα στην ν6. οταν ξεκλειδώνω το κινητό μερικές φορές πατιούνται μόνα τους τα κουμπιά με αποτέλεσμα να πρέπει να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω μετά. Επίσης έχω μια ερώτηση σχετικά με την κάμερα. Που μπορουμε να ρυθμίσουμε τα mpx?
-
Έχω παρατηρήσει πως πολλές φορές όταν ξεκλειδωνω το κινητό πατιούνται μόνα τους τα κουμπιά. Για να ξεκλειδώσει πρέπει να το κλειδώσω και να το ξεκλειδώσω πάλι. Δεν ξέρω τι γίνεται