Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 367.
-
ευχαριστώ και πάλι
-
τις οδηγίες που μου ειπες να την περασω με cwm recovery που μπορώ να τις βρώ?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από mrvaggos: “Να κάνω μία χαζή ερώτηση γιατί έχω καιρό να βάλω ρομ. Ποια βάζω την cwm recovery ή την stable? Είμαι ακόμα στην ν5” Βάζεις την Developer με CWM Recovery και είσαι οκ !!! => xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_GTV-4.11.21.zip” ευχαριστώ πολύ admin
-
Να κάνω μία χαζή ερώτηση γιατί έχω καιρό να βάλω ρομ. Ποια βάζω την cwm recovery ή την stable? Είμαι ακόμα στην ν5
-
Έχω προσπαθήσει αρκετές φορές μέσω safe mode να το λύσω. Και αυτόματα πάτησα να γίνει και το φάκελο με τα drivers έβαλα αλλά δεν έγινε κάτι. Τώρα όσον αφορά το ποστ του maddoctor εγώ δεν έχω την ν6. Να την εγκαταστήσω μήπως και λυθεί? Αλλά πώς εγκατέστησε την ν6 με USB otg cable από τη στιγμή που το pc δεν αναγνωρίζει το κινητό. Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι
-
Μπα δεν γίνεται τίποτα. Και drivers έβαλα kai to χιαομι pc suite εγκατέστησα, προσπάθησα και με άλλο καλώδιο αλλά τίποτα. Εντώμεταξύ όταν το συνδέω σε λάπτοπ με windows 7 δουλεύει. To πρόβλημα πρέπει να είναι τα windows8. Έψαξα και στα αγγλικα φορυμ αλλα τίποτα. Θα συνεχισω να ψάχνω μπας και βρω τίποτα. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!
-
Ευχαριστώ πολύ tora33