Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 367.
-
Καλησπέρα σας. Έχω καιρό να βάλω ρομ. Έχω την 4.6.20. Δεν μου έχει δημιουργήσει πρόβλημα για αυτό και την κρατάω. Αλλά θέλω να δοκιμάσω την ν6. Ποια μου προτείνετε και ποια είναι πιο σταθερή? Ευχαριστώ πολύ
-
Πρόβλημα στο instagram
ΜήνυμαΝα σαι καλά φίλε. Λύθηκε το πρόβλημα!
-
Πρόβλημα στο instagram
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Στην προσπάθεια μου να ανεβάσω φωτογραφία στο instagram μου εμφανίζει συνέχεια στο τέλος της επεξεργασίας μαυρη εικόνα αντι για την κανονική. Εχω την 4.6.20. Όποιος έχει instagram και μπορει να με βοηθησει καλώς. Ευχαριστώ
-
Ωραία φαίνεται!! Μακάρι να είναι έτσι και στην πράξη
-
Xiaomi Mi-3S
Μήνυματο merimobiles το έχει ως preorders εδώ και 2-3 μήνες
-
xiaomi mi3
Μήνυμαεπειδή το ίδιο θέμα το είχα εγώ και ένας άλλος όπως είχε αναφέρει... το κινητό διορθώθηκε και στους 2 μας απο μόνο του. Δεν ξέρω τι φταιει.
-
και εγώ όταν το είχα πάρει μου το έκανε αυτό αλλά διορθώθηκε. ένας απο τους 3 τρόπους αναβάθμισης είναι αυτος Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Αν όμως έχει το κινητο jb και εσυ θα βάλεις κιτ κατ νομίζω οτι οταν βαλεις την κιτ κατ πρεπει να κανεις μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Αν θες περιμενε μπας και σε διαφωτίσει καλύτερα ο Miuiart γιατι ούτε και εγώ ειμαι expert
-
Έχω παρατηρήσει ότι με την καινούργια ρομ το κινητό φορτίζει πιο γρήγορα. Καλό αυτό
-
Παράθεση από mike-doc: “Έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος ένα μικρό laggάρισμα στην καινούρια έκδοση στο Mi3 ή είμαι ο μόνος; Σαν το κινητό να ανταποκρίνεται ένα τσακ πιο αργά από,τι πριν (δεν είχα βάλει την 3.11 έκδοση, η προηγούμενη που είχα ήταν η 3.8).” Και εγώ το παρατήρησα αλλα εντάξει είναι μικρή η διαφορά
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από foxstam: “Στις γραμμές δικτύου σήματος και wifi κι εμένα δείχνει λιγότερο απ ότι έδειχνε προηγουμένως.” Τελικα δεν είναι ιδεα μου, καθησα και το παρατηρησα καλυτερα και εχει θεμα τελικα το wifi, παιζει πολύ το σημα, είναι ασταθες, μια δειχνει μια γραμμη μια δειχνει δυο, βεβαια ουτε αποσυνδεσεις εχω ουτε βλεπω καποια καθυστερηση στην χρηση, μιλαω μονο για τις γραμμες που βλεπω, θα τεσταρω και τις κλησεις και θα σου πω” Η μπαταρία καταναλώνεται πιο γρήγορα ή έχ…
-
Οσοι βάλατε την 3.11 στο mi3w είστε ικανοποιημένοι?
-
όλες οι εφαρμογές βρίσκονται στην αρχική. Δεν υπάρχει μενού όπως σε άλλα κινητά
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαMI3W με kit kat-GTV 3.9
-
δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο. Δες αν μπορεί να σε βοηθήσει κανείς άλλος
-
περίεργο... γιατι να το κάνει αυτο? απο που το πήρες
-
tom222 πανε στις ρυθμίσεις κάτω κάτω γράφει "Σχετικά με το τηλέφωνο" πάτα "ενημερώσεις συστήματος" μετα πάτα το ααριστερό κουμπι του κινητού, αυτό που έχει δηλαδη δίπλα στο home. Στις επιλογές που σου βγάζει πατα " επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης" και βρες τη ρομ που έχεις κατεβασει απο το φορουμ.
-
Πρόβλημα με 3G
ΜήνυμαΤο ίδιο θέμα είχα και εγώ όταν πήρα το κινητό. Βγάλε και ξαναβάλε τη σιμ. δοκίμασε να κανεις επανεκκίνηση. Ελπίζω να διορθωθεί έτσι. Το έχεισ ελέγξει σε εξωτερικό χωρο ή μονο μεσα στο σπίτι?