Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 281-300 από 367.
-
Μπορούμε να το γυρίσουμε στην προηγούμενη έκδοση 4.2? Η ΜΠΑ?
-
Μπαταρία σε xiaomi mi3
ΜήνυμαΟπότε αναμένουμε. Ευχαριστώ
-
Μπαταρία σε xiaomi mi3
ΜήνυμαΕπειδή είχαν και άλλοι το ίδιο πρόβλημα είπα να κάνω ένα ξεχωριστό θέμα. Με την κιτ κατ έχει ελαττωθεί κατα πολυ η "ζωη" της μπαταρίας. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Και αν στις υπόλοιπες αναβαθμίσεις θα έχει διορθωθεί το πρόβλημα. Ευχαριστώ
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΕμένα πάντως λύθηκε μετα απο 3 μέρες
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠω πραγματικα ατυχία. Όμως από τη στιγμη που λύθηκε σε εμένα γιατί να μην δουλέψει και σε εσένα; κρίμα
-
Απορία
ΜήνυμαΚάνε dislike θα καταλαβαίνουμε οτι είναι like
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠραγματικά είναι μπέρδεμα. Σε εμένα διορθώθηκε τουλάχιστον. Εύχομαι να διορθωθεί κι σε εσένα
-
Αυτό με την μπαταρία όντως ισχύει γιατί έχει μειωθεί κατα πολύ η ενέργεια
-
xiaomi mi3
Μήνυμαχμμ δεν ξέρω γιατι εξακολουθεί να στο κάνει. Εκτος απο την επανεκκίνηση το έκλεισες εντελώς. Εμένα μετα την τελευταία φορα που δεν μπορούσα να κλείσω το τηλέφωνο έπειτα απο κλήση το έκλεισα εντελώς και μετά ξαφνικά δούλεψε.Ήμουν τυχερός μάλλον
-
Απορία
Μήνυμαχαχαχα όντως.. δεν ξέρω τι γίνεται. Μόνο ο ADMIN πιστευω μπορεί να το λύσει
-
Απορία
ΜήνυμαΔίπλα απο το dislike είναι το like . Είναι 2 χέρια να στο πω πιο απλά
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΦίλε και εγώ το ίδιο πρόβλημα είχα. Το οποίο διορθώθηκε μόνο έπειτα απο 3-4 επανεκκινήσεις αλλα το θετικό είναι ότι διορθώνεται. Βαλε και την καινούργια ρομ μήπως αλλάξει
-
xiaomi mi3
Μήνυμαναι αυτο είναι. Δεν ξέρω γιατι δεν σου το άλλαξαν ακόμα λογικα μεσα στε 3 μέρες το αλλάζουν. Ρώτα τους αν το έστειλαν και αν μπορούν να σε δώσουν το tracking number
-
sar value for Mi3
ΜήνυμαΈχεις δίκιο. Απλά εκνευρίστικα με τα σχόλια του
-
xiaomi mi3
Μήνυμαtracking number έστειλαν? με ems επέλεξες να στο στείλουν?
-
sar value for Mi3
ΜήνυμαΣυγνώμη που θα γίνω "κακός" αλλα τελικά μερικοί έχουν μεγάλο χάλι.
-
Μπορειτε να το εξηγείσετε καλύτερα γιατί δεν κατάλαβα και πολλά.
-
Xiaomi Mi3 Αγορα
ΜήνυμαΚαι να τους πεις επίσης "send as gift"
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΔεν νομίζω να συμβαίνει κάτι. Στείλε μήνυμα στο online chat που έχει.