Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 301-320 από 367.
-
Στο δικο μου άλλες φορες δουλεύει όταν το έχω στην επιλογή για μονο 3g αλλες φορες όχι. Μπορεί να δουλέψει για 4 ώρες και μετα να βγάζει κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Στο προτιμώμενο 3g σπάνια εμφανίζει H και σε μέρη αρκετά κεντρικα
-
Φίλε το πρόβλημα λύθηκε σε εμένα. Το έχω στο προτιμώμενο και δουλεύει πολύ καλά. Το εκανα επανεκκίνηση και ξεκόλλησε. Δοκίμασε το
-
Θα δοκιμάσω με άλλη. Το θέμα όμως είναι οτι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά αλλα μετα απο ένα σημείο σταματησε να λειτουργει και ελεγε καμία υπηρεσία.(Η κάρτα είναι όντως παλιά) edit Προς το παρών λύθηκε απο μόνο του ελπίζω μην ξαναχαλάσει.
-
Καλημέρα. Το πρόβλημα με το 3g συνεχίζεται. Οταν πατάω την επιλογή να λειτουργει μονο με 3g στο κινητό αναγράφει "καμία υπηρεσία" όταν το γυριζω στην επιλογή να ειναι ο πρωτιμώμενος τρόπος το 3g επανέρχεται η sim. Λέτε να μην λειτουργεί η σιμ με 3g? Και αν ναι πως μπορώ να το αλλάξω. Ευχαριστώ
-
Να ρωτησω... Στο ίντερνετ έχει παρατηρήσει κανεις οτι πανω στο σήμα βγάζει μονο την ένδειξη E και όχι H. Το έχω δοκιμάσει σε πολλους χώρους αλλά τίποτα. Στην προηγούμενη εκδοση δούλευε σωστά. έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα;
-
Απο το φμπ δεν μπορείς να δεις βίντεο στο youtube. Το είχε αναφέρει ακόμα ένας... Το έχει παρατηρήσει κανεις;(για mi3)
-
xiaomi mi3
Μήνυμαθεωρώ πως δεν είναι ρίσκο γιατί και αλλοι το πήραν με εμς χωρίς να πληρώσουν. Απο εκεί και πέρα ειναι στο χέρι σου. Σε εμενα έκανε 9 εργάσιμες να έρθει(Απο τη στιγμή που πηγε στην μεταφορική)
-
xiaomi mi3
Μήνυμαεγώ που παρήγγειλα με ems απο merimobiles πέρασε απο τελωνείο αλλα δεν πλήρωσα και παρέλαβα απο ελτά courier.
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠιστεύω πως πρέπει να επιλέξει αποστολή με ems.
-
Ναι έχεις δίκιο ούτε σε εμένα δουλεύει.. δεν το είχα προσέξει
-
xiaomi mi3 αξιζει??
ΜήνυμαΣυμφωνώ απόλυτα πολύ καλό κινητό!!!
-
Γνωρίζετε καμιά εφαρμογή που να έχει ελληνικό πληκτρολόγιο γιατί το έχω στα αγγλικά το κινητό;
-
mp3 ως ήχος κλήσης
ΜήνυμαΝα σαι καλά φίλε.. Το βρήκα. Ηταν ενεργοποιημένο το φίλτρο. Ευχαριστώ πολύ
-
mp3 ως ήχος κλήσης
ΜήνυμαΚαλημέρα σας. Επειδή το έχω ψάξει πολύ.. Γίνεται να βάλω mp3 τραγούδι ως ήχο κλήσης;; ή είναι κάτι που δεν επιτρέπεται απο το κινητό. Έβαλα ενα τραγούδι στον φάκελο music της sd αλλά τίποτα. Ευχαριστώ
-
Το βρήκα τελικά... Στο δικο μου πρεπει να πατήσω το volume key με το αριστερό κουμπί που έχει το κινητό δίπλα απο αυτό του μενού.
-
Ναι και εγώ αυτό παρατήρησα. Οκ θα το ψαξω.
-
Ευχαριστώ για την απάντηση... Αλλά και εγώ αυτά τα παταω αλλά δεν λειτουργεί. Με την προηγούμενη έκδοση λειτουργούσε. Λέτε να φταίει καμιά ρύθμιση;
-
Έχει δοκιμάσει κανείς να βγάλει screenshot; ή μονο σε εμένα δεν λειτουργεί;
-
θα συμφωνήσω για το antutu. Εμένα απο 35000 πήγε 28000... Επίσης κατάφερε κανείς να βγάλει screenshot?
-
Εβαλα την fixed rom στον φάκελο downloaded_rom και δεν μπορώ να την κάνω εγκατάσταση. Μου δινει τη δυνατότητα να κάνω αποσυμπίεση μόνο.(Τώρα έχω την αρχική kit kat και έκανα επίσης όπως είπεσ miui_art επαναφορά)Επίσης νιώθω οτι το κινητό έγινε λιγο πιο αργό καθώς χρησιμοποίησα 2 test apps(antutu,quadrant standart).Κατα τ'αλλα πολυ καλή δουλειά. Δεν έχω βρει κάποιο bug edit Συγνώμη για τη ρομ... χαζομάρες λέω όσον αφορά την εγκατάσταση που δεν μπορουσα να κάνω. Προσπαθουσα να το κάνω αλλιώς