Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 367.
-
[quote ]YΓ... Ακόμη δεν την κατεβάσατε την Kit Kat βρε ? => xiaomi-miui-hellas_GTV-3.1-4.4.2-Greek_cancro_4.5.9.zip[/quote] Έχουμε αργό downloading
-
Να σαι καλά !!!! Καλη ξεκούραση
-
Εγώ που την έβαλα ήδη πρεπει να κάνω την ίδια διαδικασία ή δεν γίνεται?
-
Μόλις εγκατέστησα την κιτ κατ. Αυτο που παρατήρησα είναι ότι δεν μπορώ να βγάλω screeshot όπως γινόταν με την προηγούμενη έκδοση
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΤο πρόβλημα που είχα με τις κλησεις και την μαύρη οθόνη τελικα διορθώθηκε απλα με μια επανεκκίνηση του κινητού.
-
καλό κουράγιο. Εχετε κάνει πολύ καλή δουλειά!!!
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαοχι
-
MIUI ROM 4.5.9 Full Changelog (Kitkat update for Mi3 WCDMA/CDMA released) - MIUI General - MIUI Official Community ανακοίνωση της miui
-
Μεταφορά αρχείων σε sd
Μήνυμασε ευχαριστώ και πάλι. Στην προσπάθεια μετακίνησης των εφαρμογών μου βγαζει το παρακάτω μήνυμα
-
xiaomi mi3
Μήνυμαόταν κάνω αναζήτηση για αναβάθμιση μου εμφανίζει MIUI 4.4.11(Weekly build)
-
Μεταφορά αρχείων σε sd
ΜήνυμαΚαλημέρα. Επειδή βλέπω οτι δεν γίνεται μεταφορά των αρχείων στην sd... υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να σου δίνει αυτη τη δυνατότητα?
-
xiaomi mi3
Μήνυμααπο το προηγούμενο κινητό κράτησα τις επαφές σε αρχειο .vcf . Γίνεται να το μεταφέρω στο mi3? το βρήκα!
-
xiaomi mi3
Μήνυμαοκ επειδή είμαι λίγο άσχετος θα χρειαστώ τη βοήθεια σας.
-
xiaomi mi3
Μήνυμαεκδοση ανδροιδ 4.3 JLS36C MIUI VERSION MIUI-4.4.4
-
xiaomi mi3
Μήνυμανα ρωτήσω κάτι ακόμα. Όταν πέρνω τηλέφωνο σβήνει η οθόνη το τηλεφωνο λειτουργει κανονικά αλλά το θέμα είναι οτι δεν ανοιγει η οθόνη. Λετε να φταίει η ρομ?
-
xiaomi mi3
Μήνυματο άνοιξα επιτέλους ελπίζω να μην χρειαστεί να το ξανακάνω
-
xiaomi mi3
ΜήνυμαΠαιδιά έχω θέμα με τη σιμ. δεν μπορώ να το ανοίξω. Έχει κάποιο κόλπο/?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαοκ ευχαριστώ πολύ
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΜόλις παρέλαβα το κινητό. Εξαιρετικο μπορώ να πω εντυπωσιάστηκα και τελικά δεν πλήρωσα τελωνείο. Το merimobiles μου έβαλε την multilanguage rom (χωρις να το ζητήσω). Μια ερώτηση. το κινητο να το αφησω να κλείσει απο μπαταρία και μετά να το φορτίσω?
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΑς ελπίσω να μην πληρώσω..