Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 341-360 από 367.
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΓρήγορα δεν έφτασε... Απλά έβαλα τη διαδρομή που ακολούθησε στην Ελλάδα. Εχει ακόμα μια εβδομάδα ιστορικό στη Σιγκαπούρη (από εκεί νομίζω ήρθε) Singapore speedpost
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΜε EMS έχω επιλέξει την αποστολή
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμααυτη ειναι η εξέλιξη της παραγγελίας μου. Λέτε να πληρώσω τελωνείο? ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ 29-04-2014 12:46IPS ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ 03-05-2014 12:52IPS ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ 03-05-2014 13:07IPS ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS)03-05-2014 16:11ΚΑΤ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ (EMS) ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ 06-05-2014 10:39ΥΕΔ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΔύσκολα μέχρι Παρασκευή. Υπολόγισε 1.5 βδομάδα
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμακάτω αριστερά γράφει chat with us
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμααντε με το καλό να το χαρείς!
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυματο βρήκα τελικά
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαστο EMS Tracking - Track Express Mail Service (EMS) Shipment Online βαζω το tracking number που μου έστειλαν και βγάζει error. Δοκίμασα και το δικό σου και παλι έρορ βγάζει. Εσυ σε ποια ιστοσελίδα το δοκίμασες?
-
Και απο εμένα ένα like
-
youtube.com/watch?v=V8YjBp_2YXE δες στην αρχή του βίντεο. ελπίζω να σε βοηθήσει. το κινητό δεν το έχω ακομα
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΝα σαι καλά για την ενημέρωση.Με κατατόπησες πλήρως
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
Μήνυμαμάλλον κατι τέτοιο πρέπει να έχει γίνει Σας ευχαριστώ πολύ και τους 2
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΑν βάλω όμως την multilanguage θα σβηστούν όλες? Συγνωμη που ρωτάω αλλα δεν θέλω να πιάνουν αδικα χώρο στη ram
-
Νέος κάτοχος MI3!!!
ΜήνυμαΠαιδιά αν αφήσω έτσι όπως είναι το κινητό με τα αγγλικά.. μπορώ να σβήσω τις κινέζικες εφαρμογες?