Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 361-367 από 367.

• Σημερα αγόρασα το ΧΙΑΟΜΙ ΜΙ3 16GB και χρησιμοποίησα το κουπόνι over3. Στο καλάθι αγορών μου εγραφε μαζί με τα έξοδα αποστολής 273 ευρώ. Όταν όμως ολοκλήρωσα τη διαδικασία με το paypal έγραφε στο paypal οτι πλήρωσα 285 ευρώ. Ξέρει κανεις γιατι έγινε αυτό;

• πολύ καλό κείμενο αλλα μην μας κράξουν με όλα αυτά. μην μας πουν οτι ζηταμε πολλά Δεν ξέρω

• Να σαι καλα. Ευχαριστώ πολύ

• xiaomi mi3

mrvaggos - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Επιπλέον πρέπει να αγορασω και απο τα accessories το root firmware install; Και μια τελευταία ερώτηση και συγνώμη αν σε κουράζω.Στις μεθόδους πληρωμής η επιλογή "cash" ειναι η αντικαταβολή ή καμμία σχέση?

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Οκ σε ευχάριστώ πολύ. Η διαδικασία είναι δύσκολη;

• Οταν αναφερέτε οτι πρεπει να βάλουμε οτι στέλνετε σαν δώρο αυτό το συμπληρώνουμε στο "Redeem Gift Certificate" (όσον αφορά την ιστοσελίδα merimobiles.com) ? Και τι γράφουμε ακριβώς στο κουτάκι? Ευχαριστώ

• xiaomi mi3

Μήνυμα

Καλησπέρα και απο εμένα ως νέο μέλος. Στην αναζήτηση μου για αγορά νέου κινητού έπεσα πάνω στο xiaomi mi3.Εντυπωσιάστικα απο τα χαρακτηριστικά του και μάλλον θα το αγοράσω.Εχω όμως μερικόυς ενδοιασμούς όπως η γλώσσα.Οταν θα μου έρθει το κινητό θα έχω τη δυνατότητα να αλλάξω τη γλώσσα ή θα πρεπει να ενημέρωσω το e-shop απο οπου θα το πάρω να μου την βάλουν αυτοί;Και επίσης θα ήθελα να ρώτησω την γνώμη σας για το κινητό όσοι το έχετε. Σας ευχαριστώ πολύ