Ενημερωτικά το duangtop απο όσο έχω δεί, εχει την καλύτερη τιμή για το mi6 στα 399 δολλαρια για όποιον ενδιαφέρεται. (Αν τελικά αποδειχθεί ότι είναι έμπιστος)
@derveni Συγνώμη για τον πανικό μου αλλά ευτυχώς λύθηκε. Εντωμεταξύ το έβγαλα και απο τη θήκη να δω τι γίνεται και δεν δούλευε. Μετα το έβαλα παλι στη θήκη και οταν ξεκλείδωσε δούλεψε κανονικά. Τι να πω
Καλησπέρα κύριοι. SOS.. Ξαφνικα αφου ξεκλείδωσα το κινητο να μπώ στην αρχική οθόνη δεν λειτουργούν τα 2/3 της οθόνης. Μόνο το πάνω μέρος. Φαίνονται κανονικά αλλα δεν μπορώ να πατήσω πάνω. Το κακό είναι ότι δεν μπορώ να το κλείσω κιολας ουτε κατι άλλο γιατι δεν μπορω να πατήσω τις επιλογές. Στη θήκη το είχα κανονικά και αφότου άνοιξα το καπάκι δεν λειτουργούσε τίποτα. Καμιά βοήθεια? Βρήκε ώρα να γίνει EDIT: Τελικά μετα απο λίγο δούλεψε. Τη δουλεία την έκανε η θήκη. Αφού το ανοιγοκλεισα με το καπά…
ναι δυστυχώς... και μου είπε αυτο στην απάντηση "as for the customs problem,you can state your requirements for customs declaration for your customs, and we will proceed as per your request, and the destination customs duties are on yourself"
Πριλ λίγο επικοινώνησα με το flosmall για ενδεχομενη αγορά απο εκεί. Είχαν την επιλογη custom service insurance 6 δολλαρια οπου σε περίπτωση που πλήρωνες τελωνείο σε επέστρεφαν τα χρήματα εντος μιας ημέρας(Παράξενο για μένα αλλα μετα απο έρευνα ίσχυε όντως). Η είδηση είναι ότι το σταματάνε αυτό για την χώρα μας..
έβαλα το zip που είχες με επισύναψη έγινε εγκατάσταση.. τώρα δυκολεύεται να φορτίσει δηλαδή συνδέω το καλώδιο αλλά δεν γίνεται επαφή. Έχω και 25% θα γίνει καμια στραβη δεν θα έχω κινητό
Οκ θα αλλάξω kernel πρώτα και βλέπουμε =============== Απρ 11th 2017, 12:44pm =============== Μόνο κερνελ εγκατάσταση ή καθαρή εγκατάσταση ρομ και μετά?
Οκ ευχαριστώ! Τώρα είχα το κινητό κλειστό και ήταν σαν να μην φόρτιζε. Δεν πρέπει να κάνει κακή επαφή το καλώδιο τελικά. Και δεν έχω εύκαιρο type c. Μάλλον θα αγοράσω ένα
Νομίζω πως δεν είναι θέμα ρομ γιατι το είχα και με την παλιά το πρόβλημα.. Ξαφνικά μου έγινε. Επίσης σε περίπτωση που χάλασε ο φορτιστής είδα εναν 2Α με 2000 mah είναι καλά? Τον kernel δεν γνωρίζω πως τον αλλάζω =============== Απρ 11th 2017, 12:17pm =============== [KERNEL][LOS/CM] Xceed [Mi5][Updated:4/6] | Xiaomi Mi 5 βάζω αυτόν ή είναι για stable μόνο?