@tasosko έβαλα την 7.4.6 χθες.. Είχα μια παλιά.. Δεν θυμάμαι ποια είναι γιατί είμαι έξω. Το πρόβλημα με την αργή φόρτιση το είχα και με την παλιά ρομ. Θα κάνω φόρτιση από 10% όπως είπα και θα δω αν έχει διαφορά
Καλημέρα και πάλι στην παρέα... Σήμερα θα σας προβλιματίσω με ένα αλλο θέμα που το έχω μια βδομάδα περίπου. Ξαφνικά το κινητό άρχισε να φορτίζει πολύ αργά. Για παράδειγμα χθές το άφησα το βράδυ για φόρτιση και σε 5 ώρες πήγε απο 35% στο 89%. Δοκίμασα να το φορτίσω στο λάπτοπ αλλά η διαφορά είναι μικρή. Είχα και έναν φορτιστή samsung αλλά δεν είδα διαφορά. Γνωρίζει κανείς κάτι πάνω σαυτό?
ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις.. έβαλα στο apn στις ρυθμίσεις ipv4 και δούλεψε.. χρειάζεται μήπως ipv4/ipv6? =============== Απρ 9th 2017, 4:27pm =============== τελικα έβαλα την επιλογή ipv4/ipv6... όλα κυλούν ομαλά.
Λοιπον έβαλα την 7.4.6 και δουλεύει κανονικά το play store. 2 ερωτήσεις.. όταν μπηκα σε recovery mode να βάλω την ρομ αντι να μπω στο twrp που εγκατεστησα το 3.1 δηλαδή μπηκα στο 3.0.2. Αφου έγινε η εγκατάσταση της ρομ και δουλεύει το play store το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι δεν δουλεύουν τα δεδομένα μου ενώ τα ενεργοποιώ. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με την stable που έβαλα πριν..
Καλημέρα στην παρέα.. Έκανα και εγκατασταση της ρομ.. απότι φαίνεται δουλεύει κανονικά. Τώρα κάνω και επαναφορά του backup που είχα κάνει. Σας ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!!
Τελευταία ερώτηση πριν επιχειρήσω να βάλω τη ρομ.. φια factory reset ακολουθω αυτο? Wipe->Advanced Wipe και τικάρουμε ΜΟΝΟ (Dalvik / Art Cache + Data + Cache)
Ναι το τσέκαρα σύμφωνα με το βίντεο.. Ξεκλείδωτος ήταν =============== Απρ 8th 2017, 10:57pm =============== Αλλά για ποιο λόγο στο twrp να μην μου εμφανίζει τα αρχεία όπως θα έπρεπε? =============== Απρ 9th 2017, 12:31am =============== Παράθεση από zisistil: “Πρώτα pc μετά fastboot. Μετά adb στο C:/ εκεί ελέγχεις αφού ανοίξεις το cmd μέσα στο φάκελο με shift και δεξί κλικ open command prompt here. γράφει μετά fastboot devices και αν σου εμφανίσει fastboot με αριθμούς και γράμματα δίπλα είσαι ο…
Ωραία αυτό έκανα λάθος... Οπότε μπαίνω σε fastboot το συνδέω με το pc και μετά μέσω cmd δίνω τις εντολές flash κλπ? Πρέπει να έχω ανοιχτό mipcsuite ή άσχετο αυτό?
σύμφωνα με τις οδηγίες του βίντεο έχω ξεκλειδωμένο bootloader... Θυμωμουν ότι το είχα κάνει. Σε ευχαριστώ @geoanto555 καλα να περάσεις =============== Απρ 8th 2017, 9:44pm =============== Επειδή και εγώ πρέπει να βγω θα ξαναπροσπαθήσω αργότερα όταν επιστρέψω ή αυριο το πρωί. Αν έχετε καμια ιδέα τι μπορω να κάνω μπορείτε να μου πείτε. Σας ευχαριστώ για τη βοήθεια