Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 367.
-
Επισυνάπτω 2 εικόνες για να δείτε τι μου εμφανίζει.. Σαν να μην συγχρονίζεται με το κινητό =============== Απρ 8th 2017, 8:41pm =============== Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από mrvaggos: “δεν μου δείχνει κάπου αρχείο img. ” Το χεις ρίξει χύμα στον αποθηκευτικό σου? ” twrp_gemini_3.1.0-1_orange.img χήμα στο κινητό
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
mrvaggos - - HowTo/Οδηγοί
Μήνυμαπαοκαρααα λοιπόν το έκανα έτσι οπως λεσ και δεν μου το εμφανίζει.. κάτι γίνεται λάθος. Ρώτησα και στο άλλο θέμα που είναι για το twrp
-
Μπαίνω κανονικά στο recovery παταω install image απλα οι φάκελοι που έχει είναι όλοι κενοι.. δεν μου δείχνει κάπου αρχείο img. Ερώτηση γιατι πιθανότατα κάνω βλακεία. Για να εγκαταστήσω το twrp απλα το βάζω στον αποθηκευτικο χώρο του κινητού και μετα μέσω recovery το κανω εγκατάσταση ή πρέπει να κάνω κατι άλλο μέσω pc suite κλπ. Συγνώμη που ρωτάω.. Τελευταία φορά το έκανα πριν ένα χρόνο.
-
Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official rom για το Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο Bootloader
Μήνυμα@spideman3 σε ευχαριστώ για την απάντηση. Υπάρχει κάπου οδηγός για το πως κανω εγκατασταση το twrp?
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδια.. Έχω την miui 8 by xiaomi.eu 6.6.16 Developer . Την έβαλα πριν περιπου ένα χρόνο όταν πηρα το κινητό. Επειδη είναι παλιά και θέλω να την αλλάξω πρέπει να ακολουθήσω αυτον τον οδηγό? Ευχαριστώ
-
Καλή επιτυχία σε όλους!!!
-
επειδή είχε αρχίσει να μην δουλεύει σωστά, δηλαδη αυξανε και μειωνε την ένταση μόνο του χρησιμοποίησα σπρέι αλλα δεν είδα διαφορά. Τώρα όμως δεν σουλέυει καθόλου. Δεν παρέχεται ρεύμα. Το λαμπάκι δεν ανάβει. Θα δω, αν δεν φταίει ούτε το ποτενσιόμετρο, μήπως έχει χαλάσει η υποδοχή απο το γούφερ που έχω( γιατί εκεί το τοποθετώ)
-
Καλησπέρα στην κοινότητα. Επειδή είδα ότι εδώ είναι οι γενικές συζητήσεις τοποθετώ το συγκεκριμένο πρόβλημα μου εδώ. Έχει χαλάσει αυτό το καλώδιο(Που έχω επισυνάψει) το οποίο συνδέεται στο γουφερ μου και αυξομειώνω την ένταση των ηχείων. Δεν ξέρω βέβαια αν έχει χαλάσει το εσωτερικό του συστήματος και όχι το βίσμα. Γνωρίζει κανείς που θα μπορέσω να απευθυνθώ, κάποιο κατάστημα δηλαδή? Είμαι Θεσσαλονίκη Σας ευχαριστώ πολύ
-
Παράθεση από louistav: “Παιδια καλησπερα! Ειμαι κατοχος mi2s πολλα χρονια! περασαν απο τα χερια μου hongmi και mi3 επισης! Ηρθε ο καιρος να αλλαξω! ποια η γνωμη σας για το honorbuy site (δεν ηξερα που να ρωτησω για τετοιο θεμα)! Εχει Europe direct σε 5 μερες λεει κι ας πληρωνεις λιγο παραπανω δε με πειραζει! Αλλα γενικα ειναι αξιοπιστο site??? Ευχαριστω... ” Πιστεύω εδώ είναι το κατάλληλο μέρος για να ρωτήσεις Γενική συζήτηση περί καταστημάτων και παραγγελιών από εξωτερικό επίσης μπορείς να δείς…