Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 367.
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: yeso521 - Διεύθυνσή της επιχείρησης (URL) : WELCOME TO YESO521~ฅ( ̳• ·̫ • ̳)ฅ - Tι ακριβώς αγοράσατε : Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 64GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone - Ημερομηνία αγοράς : [b]30/05/2016[/b] - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10) : 10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε : 22 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10) : …
-
Παράθεση από maddoctor: “ΚΕΡΔΙΣΑ ένα Umi Super!!!!!! web.facebook.com/CoolicoolHell…/1754522264825685/?type=3 Φαίνεται ωραίο κινητάκι... Άραγε θα περνιέται miui!? Πρέπει να το ψάξω QzFeADSpA34BV0hbtwe1GUMAAAAASUVORK5CYII= Όσοι δεν παρακολουθείτε το θέμα....καλά κάνετε ” Καλορίζικο! Φοβερό το σχόλιο σου... χαχαχα
-
Εξαγωγή χρημάτων απο paypal
ΜήνυμαΛύθηκε το πρόβλημα επιτέλους. Τους έστειλα αντιγραφο ταυτότητας και το ΙΒΑΝ και μου το ενεργοποίησαν. Απλά ως ενημέρωση
-
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Νομίζω ότι λόγω CC δεν μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό με την Paypal (εκτός και εάν έχει αλλάξει κάτι) ” ίσως να είναι αυτό που λές αλλά μπορεί να φταίει και η εθνική καθώς απο όσο έψαξα κι άλλοι με εθνική είχαν παρόμοιο πρόβλημα. Θα δω ποια θα είναι η απάντηση του paypal
-
ΜήνυμαΤους έστειλα email και τους εξήγησα. Ελπίζω να το λύσουν
-
Μήνυμαναι... αυτό θα κάνω. Απλά ήθελα να δω αν έχει κανείς παρόμοια εμπειρία.
-
ΜήνυμαΌχι διότι όταν εισάγω το IBAN για να προσθέσω λογαριασμό τράπεζας δεν το δέχεται και γράφει να ελέγξω τις πληροφορίες που έδωσα και να ξαναπροσπαθήσω. Υποψιν ότι η κάρτα που έχω τουλογαριασμού της εθνικής είναι χρεωστική και αυτος ήταν ο λόγος που έβγαλα prepaid.
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το πειπαλ. Δεν έχω καταφέρει να βγάλω τα χρήματα που υπάρχουν στον λογαριασμό. Πχ έχω πουλήσει κάτι, 20 ευρώ και θέλω να τα βγάλω. Έχω συνδεδεμένη με το paypal μια prepaid της Πειραιως, όμως στην επιλογή για να τα βγάλω ζητάει IBAN. Η κάρτα δεν έχει ΙΒΑΝ οπότε βάζω το IBAN του λογαριασμού που έχω στην εθνική τράπεζα, αλλά δεν μου τον δέχεται. Γνωρίζει κάποιος οτιδήποτε πάνω σε αυτό το θέμα? Ευχαριστώ
-
Τα φωτα σας παρακαλω
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosgm: “Παράθεση από mrvaggos: “καλησπέρα. το κινητό είναι εξαπύρηνο και απο όσο γνωρίζω δεν δέχεται επέκταση μνήμης. ” Αυτό δεν ισχύει, το κινητό είναι Dual Sim, στην μία θέση μπορείς αντί για δεύτερη sim να χρησιμοποιήσεις microsd Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Παράθεση από komatoza: “Το κινητό xiaomi redmi note 3 pro δέχεται επέκταση μνήμη με Micro SD card δηλαδή παίρνει η 2 κάρτες σιμ η 1 σιμ και sd Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας…
-
Τα φωτα σας παρακαλω
Μήνυμακαλησπέρα. το κινητό είναι εξαπύρηνο και απο όσο γνωρίζω δεν δέχεται επέκταση μνήμης. Υπάρχει το redmi note 3 pro 16 gb και το 32 gb μοντέλο(επιλέγεις όποιο προτιμάς). Μπορείς να το αγοράσεις απο το σκρουτζ(έχει διαθέσιμα καταστήματα απο ότι είδα) ή και απο ευρωπαική αποθήκη των κινέζικων μαγαζιών για πιο γρήγορα. Όσον αφορά τις ρομ δεν θα πρέπει να αγχώνεσαι καθώς και έτοιμο να μην έρθει όπως αναφέρεις, μπορείς με τους οδηγούς που υπάρχουν στο φόρουμ να <φτιάξεις> το κινητό αλλά και να μην μπορ…
-
giveaway ενος miband 2 απο flosmall Flosmall Dragon Boat Festival Giveaway: Win A Xiaomi Mi Band 2 | Flosmall Blog
-
Nillkin Xiaomi Mi5 Sparkle Leather Case θήκη για το mi5 που παρήγγειλα πριν λίγες μέρες