Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 367.
-
Καλησπέρα κύριοι. Σήμερα έκανα παραγγελία το mi5 απο τον yeso. Με έστειλε κιόλας φωτογραφίες με το δέμα. Στο χαρτί γράφει οτι κάνει 30 δολλάρια(για τους προφανείς λόγους) όμως απο πάνω έχει 2 επιλογές: commercial items και gift/commercial sample. Έχει επιλεγμένο το πρώτο. Δεν θα έπρεπε κανονικά να έχει επιλεγμένο το gift?
-
Mi5 Black vs Mi5 White
ΜήνυμαΕγώ με την σειρά μου να πω πως παράγγειλα το ασπρο 3/64. Είπα να αλλάξω χρώμα μετα το μαύρο του mi3.
-
Παράθεση από Xstos: “@mrvaggos Παρήγγειλα πριν 1 εβδομάδα περίπου από τον yeso, του έστειλα πριν την παραγγελία ένα mail με το "ποιηματάκι", ζητώντας του έξτρα έκπτωση. Απάντηση την επόμενη μέρα, δίνοντας -$5 συν $1,5, που δίνει έξτρα στα αξεσουάρ. Πλήρωσα την κανονική τιμή, του έγραψα και μου έκανε refund τη συμφωνημένη διαφορά αμέσως. Τον τελευταίο καιρό έχει βελτιώσει αρκετά και τις τιμές του στις συσκευές, οπότε σαν τελική τιμή είναι ανταγωνιστικότατος. Επικοινωνία άριστη, ως συνήθως. Στέλνε…
-
Καλησπέρα κύριοι. Βλέποντας ότι εχετε πει καλά λόγια για το συγκεκριμένο κατάστημα(yeso521) και έχοντας καλές τιμές, πριν κάνω την παραγγελία θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα. 1ον για την αποστολή έχει 2 επιλογές free shipping και express(δεν διευκρίνιζει εταιρεια).. ποιά να επιλέξω ως πιο ασφαλή για αποφυγή τελωνείου και δεύτερον πρέπει να επικοινωνήσω μαζί του για τυχόν έκπτωση επειδή έχουν αγοράσει πολλοι απο εκεί(μήπως κάνει καλυτερη τιμή ή έχει δωράκι tongue.png) ? Ευχαριστώ πολύ!
-
Παράθεση από kyrgeo1978: “Παράθεση από mrvaggos: “Σε ευχαριστώ για την απάντηση.. Κυρίως το θέλω να μην κολλάει, να είναι γρήγορο, καλή ανάλυση οθόνης. Μάλλον θα καταλήξω στο redmi γιατι έχω ακούσει καλά λόγια. ” Το Redmi Note 3 Pro έχει αυτά που ζητάς και ακόμα παραπάνω. Σε αυτονομία μπαταρίας είναι τέρας. Προχώρα και δεν θα το μετανιώσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 Pro μου ” Ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια!!
-
XIAOMI MI 5 3GB RAM 32GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 1.8GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool καλη επιτυχία σε όλους!!!
-
Καλημέρα στην κοινότητα. Έχω σε mi3 την miui 5.4.3 και τελευταία η μπαταρία φεύγει πολύ γρήγορα. Ειδικά το βραδύ που κοιμάμαι καταναλώνει 20-25% μπαταρία περίπου. Λέτε να αλλάξω την ρομ μήπως και λυθεί το θέμα γιατι έχω μείνει πίσω στο θέμα αυτο ή φταίει η μπαταρία καθώς το κινητό το έχω 1.5 χρόνο περίπου. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας
-
συγνώμη που δν μπόρεσα να έρθω.. ειχα αγώνα. καλα να περάσετε!
-
Παράθεση από Maronbil: “Μα ούτε το mi3 υποστηρίζει 2 σιμ και εξωτερική μνήμη.” σωστό!!
-
και εγώ μπορώ να πώ πως εντυπωσίαστηκα απο το mi4.