Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 367.
-
δεν ζήλεψες την κινητάρα μου???
-
επειδη δεν έχω ξαναπαει είναι το marlon παλιο σαλονικ? νομιζω άλλαξε όνομα
-
Αν μπορουμε να το κάνουμε την άλλη βδομάδα γιατι και εγώ δεν μπορώ την Τετάρτη. Έχω ακομα εξεταστική
-
κι εγώ μέσα... εκτός αυτου του μήνα διότι έχω εξεταστική
-
Πάτησε την έκδοση miui 8 φορές μέχρι να γίνεις προγραμματιστης.. Θα σου το γράψει στο κάτω μέρος. Μετά στις ρυθμίσεις θα λέει επιλογή για προγραμματιστες
-
Παράθεση από maddoctor: “Αν και δεν είναι του θέματος....όποιος θέλει να βοηθήσει, ας με ψηφίσει εδώ -> en.miui.com/forum.php?mod=redi…t&ptid=107663&pid=2118103 Δώρο μία Xiaomi camera, οπότε και όποιος θέλει να συμμετέχει και να τον ψηφίσουμε επίσης. Οι εικόνες είναι από το θέμα που έχω φτιάξει (εκτός την Lockscreen φυσικά).” πηρες την ψήφο μου γιατρε!!
-
@Emplokeas επειδή το έψαξα και δεν βρήκα κάποια ρύθμιση εκτός και αν δεν το είδα αυτό που μπορείς να κάνεις είναι όταν κάνεις τον έλεγχο να πηγαίνεις μετά εκεί που δείχνει τι θα σβήσει και να τα ξετσεκαρεις
-
Έχω παρατηρήσει ότι στην 5.4.3 καταναλωνεται πολύ γρήγορα η μπαταρία. Δεν ξέρω αν συμβαίνει και σε άλλους
-
Καλησπέρα. Έχω την 4.12.19 στο κινητό.. Μπορώ με απλό φλασαρισμα να βάλω την καινούργια 5.4.3 Ή πρέπει να κάνω Factory Defaults/Reset?
-
1) δεν υπαρχει απο οσο ξέρω στην Ελλάδα αντιπροσωπεία xiaomi οποτε αν χαλάσει ειτε αγοραζεις απο καπου ανταλλακτικα(πχ ebay) και το δινεις σε καποιον γνωστο σου που ξερει απο αυτα(για να γλιτώσεις χρονο σε σχεση με τον αλλον τρόπο) να το φτιαξει ή το στέλνεις πισω απο εκει που το πήρες για επισκευή 2) τελωνείο δεν σου εγγυάται κανείς αν θα πληρώσεις ή οχι. Ειναι θέμα τύχης πιστεύω και λιγότερο θεμα απο που θα το πάρεις. Βέβαι πρεπει να ειναι αξιοπιστο shop. εγω το mi3 το πηρα απο το merimobiles …
-
Lollipop miui v6.1
Μήνυμακαι εγώ χαρηκα μας τρολλαρεις
-
καλησπέρα σας. Έχω πολυ καιρο να κάνω αναβάθμιση αλλά επειδη άρχισε να κάνει καποια κολληματα μετα απο το δίμηνο λέω να την αλλάξω. Ποια μου προτείνετε? Έχω την 4.12.19