Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Badggirl 13 ποιά μέρα έκανες την παραγγελία?Εγώ την έκανα 25.10.2015 και στο tracking της singapore post ακόμη γράφει: status date 27.10.2015 information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article). Αυτό τι σημαίνει? Στο tracking της δικής σου παραγγελίας τί γράφει?
-
Αν και απο θέμα χαρακτηριστικών, ίσως είναι λίγο ανώτερο απο το redmi 2, αν κάνεις μια μικρή αναζήτηση σε φόρουμ της Ελλάδας και του εξωτερικού θα διαπιστώσεις οτι τα προβλήματα του εν λόγω τηλεφώνου είναι άπειρα (του meizu m2 εννοώ). Έχει προβλήματα με push notifications, alarm, SwiftKey keyboard κ.α και σχεδόν μηδαμινή υποστήριξη απο τον κατασκευαστή. Σκεφτόμουν να πάρω αυτό αντί του redmi 2 αρχικά, αλλά ευτυχώς δεν έκανα το λάθος!!!
-
Πραγματικά σας ευχαριστώ όλους για την βοήθειά σας.Η υποστήριξη απο το forum είναι εντυπωσιακή και σου δίνει σιγουριά πως οτι και να αντιμετωπίσεις θα λυθεί!Ευχαριστώ και πάλι παιδιά!!
-
Καλησπέρα σε όλους!Σκέφτομαι να αγοράσω μια συσκευή xiaomi.Συγκεκριμένα το Redmi 2 pro 2/16 gb (όχι το note). Το φόρουμ με έχει βοηθήσει πολύ ως τώρα ωστε να μου λυθουν κάποιες απορίες, ωστόσο θα ήθελα να ρωτήσω κάποια τελευταία - γενικά - πράγματα, πριν κάνω την παραγγελία. Αν γνωρίζει κάποιος και αν θέλει, ας απαντήσει: 1. Αν εγκαταστήσω την Ελληνική ROM με το που το πάρω, το τηλέφωνο θα τρέχει απροβλημάτιστα εφεξής?Λαμβανομένου υπόψιν οτι οι γνώσεις μου είναι ελάχιστες (δεν γνωρίζω καν αν θα …
-
Λιάκο κατ'αρχήν ευχαριστώ για την απάντηση. Χωρίς να έχω μεγάλη εμπειρία σε τέτοια θέματα, είδα οτι το meizu m2 υπερέχει σε κάποια βασικά σημεία, όπως ο επεξεργαστής και η κάμερα που είναι 13mp έναντι 8 του redmi 2. Το βασικά μειονεκτήματα του meizu m2 είναι πως δεν έχει ξεχωριστή υποδοχή για sd card, η οποία καταλαμβάνει την θέση της δεύτερης sim και οτι δεν έχει ραδιοφωνο. Αυτό που με κάνει να σκέφτομαι την αγορά του redmi 2 όμως, είναι αυτό ακριβώς που είπες, η xiaomi κοινότητα!
-
Θέλω να αγοράσω κινητό άμεσα και είμαι ανάμεσα στο redmi2 2/16 και στο meizu m2!Έχει κάποιος άποψη για το meizu m2?Tα χαρακτηριστικά του είναι ελαφρώς καλύτερα απο του redmi 2, απλά δεν ξέρω με το θέμα αξιοπιστίας κλπ. Μπορεί να βοηθήσει κανείς?Τα κινητά είναι παρόμοια απ οτι κατάλαβα.Ποιό να επιλέξω?