Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-5 από 5.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Συνήθως τέτοια θέματα διορθώνονται με εγκατάσταση fasboot rom, χωρίς να χρειαστεί να πειράξεις κάτι άλλο...” Έκανα εγκατάσταση fastboot rom δύο τρείς φορές μέχρι και την Κινεζική δοκίμασα αλλά δεν πέτυχα κάτι ..το ίδιο μου έκανε πάλι δεν είχε data&gsm και τελικά βρήκα την άκρη με αυτό το αρχείο (redmi_5_plus_modem_backup.xqcn) το φλασαρα με το qpst και δούλεψε άψογα με μια επανεκκίνηση .. Στάλθηκε από το Redmi 5 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Τα ΙΜΕΙ δεν χάνονται τόσο εύκολα...τι είχες προσπαθήσει να κάνεις και τα έχασες ?” Δεν έχουν χαθεί τα imei απλά με το QPST έκανα κάποιο λάθος και τώρα δεν δουλεύουν οι κάρτες .. Είχα περάσει το ES file Manager και άλλαξα μια τιμή μέσα σε ένα αρχείο στο system Και ενώ (βλέπει) την κάρτα δεν είχε data και gsm Του πέρασα αυτό το φάκελο (redmi_5_plus_modem_backup) που βρήκα με το QPST και δούλεψε !
-
SIM no signal ! [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Πάτα στο Q > προτιμώμενο δίκτυο > ξεκίνα με GPRS και σιγά-σιγά βάλε 3G, 4G....πολύ πιθανό να μην έχεις καλό δίκτυο... Η κάρτα σιμ είναι κομμένη με το χέρι ή καινούργια και εργοστασιακά κομμένη ? ” απ'οτι το έψαξα λίγο θέλει φλασάρισμα με το QPST το Redmi 5 Plus Modem Backup η κάρτα είναι απο wind κατάστημα Το πρόβλημα το απέκτησα όταν πριν δύο μέρες έκανα imei repair και μου έχασε το σήμα κατευθείαν ...ούτε gsm ούτε data .. τίποτα ...
-
SIM no signal ! [SOLVED]
Μήνυμαη υποδοχή είναι στη θέση της απ'όσο βλέπω
-
SIM no signal ! [SOLVED]
Μήνυμακαλησπέρα σε όλη τη παρέα, έχω πάνω την XTRV arΩma 9.5.16 σε Redmi 5 Plus εδώ και δυο μέρες μου βγάζει το μήνυμα αυτό στήν μπάρα όπως φένεται στή ΦΟΤΟ και ενώ βλέπει την κάρτα Q δέν μπορεί να συνδεθεί στα data ούτε και συνδέεται σε δύκτιο GSM για κλήσεις ! γνώμες οδηγείες τί μπορεί να φταίει ? ή τι να κάνω ? τα ΙΜΕΙ φένονται κανονικά στη σησκευή μου .. ευχαριστώ εκ των προτέρων όλους όσους βοηθήσουν